.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: ........

........

..........

Добре отблокирай го Пишете си известно време покани го на кафе или на разходка предразположи го по някакъв начин.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    Добре отблокирай го Пишете си известно време покани го на кафе или на разходка предразположи го по някакъв начин.
    Съгласна съм. Първо трябва да го отблокнеш, да му пишеш и ако завържете разговор просто го покани да излезете на разходка примерно само двамата. Успех
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

После лав лав лав иии някоя от крилатите реплики "А бе ние с теб няааше ли да излизаме" или "А бе ние с теб кога ше излезем се вийм от толкова време не сме излизали заедно.. " нещо подобно.. При мен свърши раота Казах ги тези неща съвсем несъзнателно и дудето с което си писах веднага се нави.. седмица по-късно беше в нас и гледахме ужасно банален ужас щом аз мога значи и ти можеш

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: имам нужда от малко помощ ...

Цитирай Първоначално написано от bebety2
    Здравейте,
    В моя блок има едно момче,което знае,че го харесвам,но е някак притеснителен,неопитен,сра межлив,де да знам...много рядко се събираме,защото той и компанията му все тръгват на някъде блокирала съм го в скайпа,защото се издразних че не ми отговори когато му писах,вярно че беше късничко ама все пак... кажете ми как да се сближа с него,като го видя кво да кажа,някак си да го закачам ... не знам кво да правя ще съм ви благодарна ако дадете малко съвети имам скайпа на един негов фр,мислих си да му кажа ли нещо на него,ама ми е много детско и нагласено Айде по опитните да помагат

П.С. на 16 съм,а той на 17 ... благодаря предварително
    Направи така, че да останете само вие двамата. После ... . по усет. И зае*ете този Скайп ..... деа !!!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Деблокирай го бе
    Пиши му..все ще ти отговори.Хвани някаква по-интересна тема а у..бла бла
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на sladkalady
    Skype ти е спасението
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Голям фен Аватара на RaZzer
    +1

И не прави детинщини от рода на "блокирах го, щото не ми отговори"

Скайп развали поколението... От както имам скайп не ми върви с момчетата Със сегашния ми приятел почти не си пишен в скайп и всичко е мно0о0о0ого по-добре. Както и да е
    1. ДЕБЛОКИРАЙ ГО!
    2. Кажи му, че искаш да се срещнете, да говорите за нещо уж..
    3. Ако се съгласи - супер! Излезте!
    4. Зарежи скайпа, когато става въпрос за по-специални отношения!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

мерси на всички но все пак некво ми е кофти да го деблокирам те така ни в клин ни в ръкав в смисъл на него ще му излезне ли че му искам пълномощно ама и аз съм много тъпа за кво го блокнах...но на 2 пъти ми се случва да не ми отговаря и вече се изнервих

Цитирай Първоначално написано от bebety2
    мерси на всички но все пак некво ми е кофти да го деблокирам те така ни в клин ни в ръкав в смисъл на него ще му излезне ли че му искам пълномощно ама и аз съм много тъпа за кво го блокнах...но на 2 пъти ми се случва да не ми отговаря и вече се изнервих
    Ако и той те е махнал - да, ще му излезе, иначе не.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

аха,мерси ,добре и ако ме е премахнал ще стане ебаси тъпото и представяте ли си да не ми приеме пълномощното ... или пък ще си каже "тая кво пак се е присетила за мен " не знам...

Супер фен
    Явно авторката не иска повече да се пише в темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си