.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Проникването.

Приятелката ми е девствена,а аз имам доста дебела главичка на пениса.Прбовахме да правим секс веднъж,но не можах да и го вкарам,не бяхме взели и лубрикант.Въпросът ми е,как да успея да проникна в нея?Ако сложим лубрикант,дали ще стане,в предвид дебелата главичка на пениса ми,или пак няма да успея?А ако тя застане върху мен и просто му седне и си го намести дали ще стане?Задължителна ли е мисионерската?Дайте съвет как най-лесно да го вкарам.Мерси предварително.

П.С Аз съм на 16,тя на 15.

ако имаш нужда от помощ - ВИКАЙ!

Пробвай с лубрикант иначе относно позите. Повечето момичета предпочитат мисионерската, но напоследък все по-често се избира тя да е отгоре, за да може тя да регулира процеса на проникване и да не я боли толкова, но не знам, аз все си мисля, че мисионерската е най-добрия вариант.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Да,но на мисионерската на мен ми е по-неудобно...Сигурно ли е,че ще успея да проникна,ако сложа лубрикант?

Хм, защо да ти е по-неудобно, какво му е неудобното? Ами то на този свят нищо сигурно няма, пробвай и ще разбереш. Но трябва и тя да е добре овлажнена, както и ти да си си го намазал добре с лубрикант
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

А на нея мога ли да и сложа лубрикант?За всеки случай...

Ами можеш да и сложиш да, но ако е овлажнена не виждам голям смисъл, но има вероятно при проникването да стане суха, защото понякога възбудата спада и тя спира да се овлажнява, така че можеш и на нея да и сложиш.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Добреее добрееее ... похвали се !

Айде сега спирай да чаткаш и отивай да чу*аш ....

Ееей мързелив народ беееееее

За всичко вика неволята

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Не при всички става от първия път!Какво като имаш голяма главичка?
    Ти не пробва ли първо с пръсти?
    Пробваш с един..след това два ..три и чак тогава опитваш с члена си.
    Мойта приятелка чак на 3тия път я отвориха както трябва..нещо била много тясна ..

П.П бъди внимателен.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Град
    София
    абе с пръсти я отвори и после ... знаеш
    Марио

Ако ще и е за пръв път недей да я отваряш с пръсти... Не е ли по-добре да изживее първия си път както трябва? Дали ще е с пръсти или с пенис.. пак ще я боли.
    Използвайте лубрикант и гледай да я възбудиш максимално
    УсПеХ!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    xplay първият и път няма как да е с пръсти!Просто неможе да я отвори с тях..болката е различна..Всмисъл по-лека!
    По-добре да не тормози момичето.
    А за възбуждането е ясно..то трябва да си голям кретен за да не се сетиш!

Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    xplay първият и път няма как да е с пръсти!Просто неможе да я отвори с тях..болката е различна..Всмисъл по-лека!
    По-добре да не тормози момичето.
    А за възбуждането е ясно..то трябва да си голям кретен за да не се сетиш!

Казах си мнението.. и друг път съм забелязала, че с теб сме на различни мнения. Не е нужно да ми обясняваш кое как е.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

При отваряне по-внимателно и по-бавно, даже можеш да пробваш преди ерекция да проникнеш и да еректираш в нея, по принцип отварянето е тежка работа, а и да ти кажа братле тия дето отварят обикновено са некви междинни гари, т.е. много е вероятно само заради отварянето да е с тебе, и после да те зареже

Чувал съм за 1 истински случай при който една я отворили с крак на кукла, ама не ти го препоръчвам, просто е смешна случка

Град
    Wonderland
    направо с kyрa бе.
    по-добре в мисионерската.

Културата (общата сексуална култура) си казва думата

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Стига с това "отваряне" все едно е консерва русенско варено. Ако е възбудена, овлажнена, ако се е отпуснала и спокойна, нещата са прости и лесни. не гледай на това като на тежък физически труд, а като на интимно преживяване между вас. Нека проникването стане естествено продължение на любовната ви игра, нека просто това е завършека на един хубав интимен акт.

Какъв лубрикант е естественото най-добро :P

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Стига с тия пръсти, бе ...... С пръст не можеш да я отвориш. Ако ще и с морков да е, пак ще я боли, нали?
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Пробвах и мисионерска,и тя върху мен,сложихме и лубрикант,но пак не стана..Докато беше отгоре и си го вкара с ръка,почти стана,но беше тясна,а и нали главичката ми е дебела,и не успя да влезе.Вече губя надежда дали някога ще успея да проникна в нея....Явно не правя нищо като хората...

Моля за съвети...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако съм достатъчно възбудена и мокра, няма да усетя какво влиза. Трябва да тече, бе човек. Като я пипнеш ръката ти да е мокра, а не да има влага по пръстите.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако съм достатъчно възбудена и мокра, няма да усетя какво влиза. Трябва да тече, бе човек. Като я пипнеш ръката ти да е мокра, а не да има влага по пръстите.
    Забравяш,че това са първите и сексуални контакти и необходимото отпускане е трудно постижимо.Не всички се навлажняват толкова много.

Ем тя се овлажнява,но отвора пак си остава тесен,въпреки че вкарвам пръсти....

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Разширяването на вагиналните мускули първите няколко пъти ще е трудничко,опитвайте пак и пак и със всеки изминал път ще влиза повече.И един ден ще се наслаждавате взаимно на секса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си