- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проникването.
Дам,но вече няколко пъти опитвахме и все не мога да и го вкарам,чувствам се ужасно пред нея..
Нямаш вина за случилото се,нито пък тя.Явно изпитва и болка и не може да се отпусне на макс.Ще видиш,че съвсем скоро като посвикне със това,ще се отпусне и ще става все по приятно.Първоначално написано от venom0706
Аз и до ден днешен съм доста тясна. НО първият ми път беше след леко хапване(сготвено от мъжа), малко вино и 5 часа любовна игра. Бях си доста влажна и отпусната. Естествено, че в момента, когато това стана имаше лека тъпа болка, но в последствие е имало пъти, в които ме е боляло в пъти повече. При възбуда влагалището нараства 3 пъти на само на дължина. След като той не може да проникне в нея, значи тя не е възбудена. Сори, ама си е така. Защо не пробва да проникне в нея малко преди да е възбуден до край. Големината на члена варира, а ако чака пълната си възбуда, то той ще е определено и по дълъг, и по-дебел. Просто трябва да бъдеш нежен и търпелив. Мисионерската поза с възглавничка под кръста е най-удачна. Помоли я да разтвори широко крака. така влагалището става по-широко, но внимавай!!! по-късо. Проникни така, но много малко. Остани в нея без да се движиш, за да свикне с размера.
Да,но дори като тръгна да и го вкарам и не стане,от мисълта че не съм успял ерекцията ми спада и става още по-кофти ситуацията.![]()
Добре бе пич нали ти казах, вкарай и го нееректирал, и после вече тръгвай да еректираш колкото можеш, така ще стане, като по друг начин не иска, освен тва, тва не е нещо което си остава с тия размери, все пак цяла бебешка глава би трябвало да може да мине от там![]()
, а и като цяло ако не обичаш да лижеш, тва вече си е твой проблем, но без :P всеки го вкарва по-трудно
![]()
E, споко де. Първите сексуални опити не са от най-приятните. Просто не си го поставяйте като фикс идея. Ако стане-стане, ако не....какъв е проблемът? нали е с теб, нали я гушкаш, нали сте интимни. Сексът е много повече от проникване на пенис във вагина. Това всъщност е най-последното нещо в секса. Той е интимност между двамата, а не техника. Когато интимността между вас е на нужното ниво, телата ви ще желаят неистово това сливане. Тя на колко години е?Първоначално написано от venom0706
Недей да се самообвиняваш,нормално е тя да изпитва болка,притеснение и тем подобни,това до голяма степен влияе.Предразположия,давай полека,нека тя те напътства.А имайте в предвид че има момичета с по-дебел химен и понякога дори се налага да се отстрани оперативно.
Приятелят ми също има по-дебел пенис,трябваха му 2 дена и 4-5 опита за да успее и въпреки това отвреме на време все още изпитвам болка,особено когато избързаме и не съм добре овлажнена.
Ако се обичате и си имате доверие бъдете търпеливи и всичко ще си дойде на мястото.![]()
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
На 15 е.Първоначално написано от krem4et0
Вече сме го обсъдили и двамата мислим че сме готови.
Ехей, я не се обвинявай, вината далеч не е твоя. Не си мисли, че винаги става от пърия път и че първите ви пъти ще бъдат особено розови.. Ще стане, не се притеснявай, аз понякога едвам тампон си слагам.....Първоначално написано от venom0706
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Аз честно да си кажа не мога да си предстява колко пък толко ти е дебел, че не фляя и не фляя![]()
Първоначално написано от IRule
а нененене ...![]()
![]()
![]()
с крак на КУКЛААА ..... майкаааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Марио
Да ползвай
ОБИЧАМ ТЕ
доста лубрикант трябва
аз пък познавам един, който отрязал една защото била девстена и оная се отворила с дръжката на метлата![]()
аз съм на 16 тя е на 15![]()
![]()
Еии-има надежда още.Първоначално написано от venom0706
Иначе имахме с мойта абсолютно същия проблем и решението...ами просто не спирай да опитваш. Знам че звучи тъпо но е така-рано или късно ще стане и повече няма да имате проблеми, гаранция![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Първоначално написано от NoobasaurusRex
това за кучешката не ми звучи добре, защото при тази поза проникването е малко по-дълбоко и мусколите се разтягат мн повече при самото проникване и ще я боли много повече от мисонерска например.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
абе позата няма много много значение, а как и го слагаш
Първоначално написано от vesi1985
![]()
![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
ми, лично мое мнение че не е удачно тя е отгоре първия път, така боли още повече и е по-трудно (личен опит), но кой знае с лубрикант може да улесните нещата доста и отново зависи от нея как тя се чувства по комфортно
Много зависи от това до каква степен си я възбудил .. колкото по дълга е любовната игра преди акта толкова по-влажна ще е отдолуи даже и тогава да не стане .. сложете лубрикантче и сичко ще е наред
![]()