- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Доволни ли сте
Хмм абе хора я кажете доволни ли сте от гримовете color trend на AVON и какво най-много ви е впечатлило![]()
Просто аз
Първоначално написано от Neopitom3na
avon в никакъв случай не са впечатляваща козметика,камо ли пък с color trend.
![]()
Ne haresvam kozmetikata na Avon...
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Някои от продуктите на Ейвън са много добри и съм доволна, но тези color trend не съм ги ползвала и не мога да кажа.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Най-много ми харесват гланцовете и плодовите балсамчета за устни на Color Trend. И сенките не са лоши.
imь с една пудра също съм ползвала и съм доволна добре матира и не ми лъщи лицето нито пък да е мн открояваща,абе баш си еПървоначално написано от girl91
аз съм доволна от avon
Да.
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
ми както казаха има и по-добра козметика,а колор тренд си е точно "детската козметика" от серията на ейвън
Амии не бих казала , че съм доволна, но много ми харесва плодовия гланц с ягодка
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Обожавам спиралатаМного ми допадат гленцовете и очните линии
![]()
Точно така...Първоначално написано от lipstik
А иначе аз на Ейвън само бялата козметика харесвам, макар че и тя не е много добра...
Някои от гланцовете са яки
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
на евън никаква козметика не позлвам.. смао гланциве чат пат ама и те не са стока..
не се лъжи да си даваш парите за боклуци
Първоначално написано от Giva
попринцип и аз да си взема някой плодов гланц ала бала иначе не, но реших да ви питам вие как практикувате![]()
Просто аз