- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Old school кецове
Нещо такова, но истинския кец е чисто черен (и платът и подметката и гумата над пръстите), а всичко друго е негова имитация или просто негово продължение. А най - се нервирам като кажат кец на някоя маратонка.Първоначално написано от thedarkbadangel
По темата - не знам защо вместо някой да отговори на авторката, всички й се нахвърлихте. Какво ви пука дали обувките, които си търси, са готини или не. На нея й харесват. Точка!
Самите "кецове" са някаква модерна приумица, която предполагам ще се намери из моловете
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
бляк![]()
DoN't LeT tHeM sAy YoU aInT bEaUtIfUl, ThEy CaN aLL gEt FUCKED, jUsT sTaY tRuE t0 y0u...~!!!
Има разбира се такива изчанчени работи,стига да се поровиш малко в моловете в софия(ако си от тук) или просто по converse магазини,или поръчаи от нета.![]()
Mi ricordo montagne verdi
e le corse di una bambina
con l'amico mio piu sincero
un coniglio dal muso nero.
Имам някакъв спомен, че мярнах такива тъмно сини в един огромен маразин на Графа, срещу пазарчето.
и аз сега като ги гледам ме кефят ама съм виждала да ходят с такива и стаа някак грозно... нз![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
и аз мисля ,че такива са много по-хубавиПървоначално написано от Romance
![]()
тези ,които ти си дала са много смешни .
а защо не си купиш кецове и отделно обувки на ток
както решиш ,но аз като видя някои с такива ми е много смешен 8-)
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Казах,че ще бъдеш като тях,ако се облечеш с анцунг.С пола зависи каква,поне според мен с червена карирана е единственото с което могат да се съчетаят.Първоначално написано от kalsi
ПП кецовете,които Romance даде са![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
От скоро?!Първоначално написано от elsy
![]()
![]()
Тия обувки (само,че с малко по-хубави муцунки от тия) ги бяха пуснали още когато бях 7 клас и бяха адски хит!Цяла София,Търново,Варна и Силистра бяха с такива обувки ... Не,че другите градове не са били ама имам наблюдения над тези 4-те
А иначе обувките стоят адски секси с мини или плесирана поличка и някакъв спортно-елегантен потник![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Тва преди колко години е било? Не вярвам да са повече от 2-3Първоначално написано от 3oPuTy
Което изобщо не ги прави олд скуул..
![]()
п.п. лично аз чак тая година ги забелязах по магазините...
nicolepcd
Първоначално написано от kalsi
ебаси олд скуула заклевам се![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а и са адски смешните...ако вида навънка човек с тва.... НЕЩО напеао ше му кажа да се самоубие
![]()
![]()
това се казва гуменка бе зле
Има такива в софия. Виждала съм.
ПП А вие прости хора такива като видите нешо по-нестандартно автоматично то е грозно, сщо така като се види нещо което не е виждано се смеете и някакви такива. Пример: нестандартен крещяшт цвят на косата, странно обличане. А и кво карате момичето да ходи да си ги купи от конвърс (или там ква беше тая простотия) за 24356 пари. Все още не мога да разбера както хората продължават да дават луди пари за нещо което не струва и четвърт от цената....зле.. зле...
As S1m
KuRwA
![]()
виждала съм подобни в deichman-а в мол-а (: нещо не ме кефят обаче... истинските кецове рулз ^^
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
ujas![]()
![]()
![]()
ииллл , тия са просто ужасни.. те въобще с кво могат да се носят ;дд
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Първоначално написано от teenems
аз пък мисля,че Romance се ебаваше![]()
а иначе тва е ебати гаврата с кецовете
[ Brokencyde - Schizophrenia ]