.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

бяло течение..

от скоро имам 1 голям проблем..и сега като наближава сабота и неделя и най вероятно с моя приятел ще бъдем в нас и предполагам че ще стигнем до секс..а аз имам бяло течение..и незнам какво да направя за да го премахна..защото си мисля че ще се получи тъпо и кофти ако тои го види и разбере..
    { } obicham te { }

Отиди на генеколог! Ние не можем да ти кажем как да го спреш.

Купи си сапун които ти го премахва мисля че на Avon имаше такав ама не сам сигурна. Ама действа да знаеш

да но сега нямам време за гинеколог..ако някой е бил в моята ситуация нека пише..
    { } obicham te { }

help...
    { } obicham te { }

и аз имам постоянно но не ми пре4и една фр ходи на гинеколог и тои каза 4е те4ението и е от това 4е има гъби4ки но предполагам че при всяко моми4е е разли4но

Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    купуваш си еднодневни превръзки.има ароматизирани и за бикини ,за монокини ,вскякакви размери . плюс това на превръзката не мисля ,че ще личи ,все пак е бяло.

Именно а и ако те обича и държи на теб няма се трогне от такова дребно нещо

Ако толкова се притесняваш преди това се измиваш сменяш си бельото и готово.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Отиди на гинеколог и аз имах такъв проблем,за 10 дни си готова
    Не е нещастно момичето изгубило любовта на един глупак, а е нещастен глупакът изгубил последния шанс да стане човек!

Re: бяло течение..

Цитирай Първоначално написано от petqgeorgievaa
    от скоро имам 1 голям проблем..и сега като наближава сабота и неделя и най вероятно с моя приятел ще бъдем в нас и предполагам че ще стигнем до секс..а аз имам бяло течение..и незнам какво да направя за да го премахна..защото си мисля че ще се получи тъпо и кофти ако тои го види и разбере..
    по принцип наистина е най-добре да отидеш на гинеколог защото бялото течение е много общо казано. Има много различни видове бяло течение, според това какъв е цвета, дали има мириз, под каква форма излиза и т.н. А и по принцип за 1-2 дена няма да спре.. мога да ти кажа как се лекува, но както казах незнам точно какво ти е. По горе прочетох за някакъв сапун - едва ли ще върши работа при положение че винаги се лекуват вагинално - капсули които се поставят вътре преди да легнеш. Докато се лекуваш не се прави секс. Така че най-добре наистина си отиди на лекар.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Отиди на гинеколог! Не говоря само засега.. твоето момче ден - два може да почака! Може да имаш някоя венерическа болест и вместо да я предаваш на френда си вземи се излекувай... а това с превръзките няма д а помогне. окс няма да са ти мърсни гащичките, но пък нали ще те лиже.. тогава как ще го предотвратиш да не тече? или пък ако намирисва..

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на Rofl4e
    по добре иди на лекар заради тва течение.. не си е шега работа с негоо..

аз го имам когато съм в овулация и преди да ми дойде.. и нищо ми няма жива и здрава съм си

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Ако е обикновеното което си тече всеки месец...емчи има си го всички го имат...ръчкайте се смело...като толкова ти пречи миеш се преди да се почнете и няма да го мислиш толко...а като искаш бягай на лекар щото верно може и някоя печурка да се окаже че е пуснала корени
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

бяло течение.... имам много отдавна ходих на гинеколог каза ми че е от стрес... и ми предписа едни капсули, но не ми помогнаха и така до ден днешен си го имам... не знам от какво е но и не се притеснявам много от него явно не е някаква болест ... или гъбички или нещо такова...
    и партньора ми ме приема такава каквато съм и естествено че като сме по интимни ще посетя банята
    Бих му дала сърцето свое нека има две сърца. Само когато той е добре тогава ще съм добре и аз, но не бих дала очите си тогава ще сме еднакви... слепи ..... с(:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=262032

Град
    София
    по принцип се предписва лекарство, което и двамата партньори взимат. приема се около 3-4 дни, не е скъпо, така че вместо да се миете нон стоп отидете на лекар да ви каже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си