.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

родителите и аз !!!! кажете си мнението

значчи и аз нз как да ви кажа имам родители които много обичам попринцип ми дават всичко абсолютно всичко което поискам но стане ли въпрос в колко часа да се прибера вечерта когато изляза те ми казват най-късно до 22:30 иначе през деня няма проблем може и цял ден да не се прибирам
    ПС на 15 съм моля ви кажете ако бяхте на мое място кво ???

Радвай се,че родителите ти не са безотговорни да те оставят да скитосвяш по нощите!

Според мен пък вечерния ти час е съвсем нормален. Съгласна съм с lipstik. Не си мисли, че е много яко цяла нощ да ходиш по дискотеки,да пиеш, пушиш и да праивш Бог знае какво в тоалетните на разни дъртаци... xD Пък и вечерния част за непълнолетни е 22h.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

е да знам че е до 22 но всичките ми фр ги пускат до по-късно и като само аз трябва да си тръгнаа еее СУПЕР тъпо

Фен
    Град
    Plovdiv
    вечерниоят ти час е ок ,сега си спомням за една съученичка ,която я пускаха за 3 часа на вън независимо ,че ставаше въпрос за 15-18 часа

Мега фен Аватара на Rofl4e
    по добре така.. от колкото да се скиташ по нощите по улиците .. опасно си е ако си сама.. не знаеш кой какъв е и какво е правил 30 мин преди да е на улицата

пребрах се преди около час.. но родителите ми познават притяеля ми и ме пускат на всякъде с него

п.с. часа ти се вписва в рамките на норомалното според мен (даже по закон трябва 22.00 да си си в къщи).. ще дорасеш и за баровете и заобикалянето по нощите спокс

Re: родителите и аз !!!! кажете си мнението

Цитирай Първоначално написано от malinkata
    значчи и аз нз как да ви кажа имам родители които много обичам попринцип ми дават всичко абсолютно всичко което поискам но стане ли въпрос в колко часа да се прибера вечерта когато изляза те ми казват най-късно до 22:30 иначе през деня няма проблем може и цял ден да не се прибирам
    22.30 e много даже... : ) Мен на твоите години ме пускаха...без ограничения Но аз живея в село и наще знаят с кой съм..и са спокойни : ))
    Имам съученичка,която на твойте години беше с вечерен час 20.30 ; ) Тъй че благодари се за това,което имаш : ))

Супер фен
    22:30 на 15 години.. че аз ако сега не се прибера до 22:30 ще си помислят кой знае кво..
    Тва ти е много даже, според мен.
    Както ти казаха вече - радвай се,че ваще ги еня за тебе. Тия дето на 15 щъкат цяла нощ без контрол те да му мислят..

Това с часа да ти е най-макия проблем...Случила си на много добри родители и това,че те пускат до 22:30....мисля,че дори са ти направили един голям компромис...при положение,както казаха по-горе,че на твоята възраст трябва да си до 10 във вас.....

Град
    София
    Ще правиш каквото ти казват!

А и на всичкото отгоре за малолетни часа е 20:00, а за непълнолетни е до 22:00! Така че пак ти е много. Ако те хванат куките за проверка вечерно време, могат да пишат актове на ваш'те!
    Don't tell me what I can or can't do !

ми нищо кво
    след 22:30 мястото ти е у вас. даже ти е много.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

щях да си идвам и по-рано... особено ако имаш компания като моята... даже няма да ти се и излиза спазвай го

Не е лошо това, че трябва да се прибираш преди другите, а това, че щом се прибираш само ти, може да няма кой да те изпрати. Надявам се, че пътят ти до вкъщи не е по забутани нощем улици или че все пак те придружават. А иначе... не се чувствай ограничавана и неразбрана. Сега не ти е приятно, но ето, че очевидно се изкушаваш да правиш всичко, което и приятелите ти. Това би могло да те подведе в даден момент. Ще го разбереш, а сега гледай да не се настройваш срещу родителите си заради това, няма смисъл. А и едва ли се случва нещо чак толкова по-интересно в единайсет, отколкото в десет.

Много ти е добре вечерния час според мен аз лично нямам проблеми с нашите, но и не злоупотребявам с търпението им сам си се прибирам най-късно в 23ч. се пак имам малък брат на който трябва да служа за пример

Супер фен Аватара на sladkalady
    Не бъди недоволна...Радвай се ,че имаш такива родители
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Както казаха повечето хора до тук - 22:30 ти е много даже.
    Каквото можеш да правиш след 10 вечерта, можеш да го правиш и преди 10.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си