- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грозни момчета+Хубави момичета=?
Напоследък видам все по-често грозновати мoмчета да ходят с доста хубави момичета.Според мен това се дължи на факта е грозноватите момчета са по внимателни и не нараняват момичетата...А вие как мислите?![]()
Случва се и така.Ако изключим една от най-възможните причини-паричките^ ,то само мога да си го обясня с това,че момичето поне е сигурно,че едва ли някоя друга ще се прежали и поне няма да прекарва безсънни нощи в питане дали гаджето й не се въргаля с друга.Също така идва и друг момент-има красиви момичета,които са пълни отрепки и като хора за пет пари не струват и когато всички околни мъжки същества го разберат,то единствените,които биха им се навили са по-необоротните.Ще кажете ''Ами те и красиви могат да им се навият'' -да,но когато гореспоменатите кифли са минали през всички в града,то не им остава много избор.Понякога можем да приемем,че всичко е въпрос на любов.Да,може и така да е...
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Познавам няколко момичета дето ходит с такива момчета,но момчетата не са богати а момичетата са са много свястни.Питам се какво правят с тях като имат толкова много обожатели които изглеждат сравнително добре и са сериозни.
Питай тях ! Ние да не сме ясновидциПървоначално написано от Bebeto666
![]()
може би защото грозноватите момчета няма да бъдат толкова заглеждани от другите мадами![]()
Те казват,че ги обичат..е явно любовта наистина е сляпа
Красотата е нещо, което всеки сам оценява... Най-тъпото е това, което правиш ти - да преценяш другите...![]()
Стига едно момче да е умно,възпитано,мило и т.н. мисля,че няма никакво значение дали е красив или грозен.
грозните момчета може да са стрехотни хора с богат вътрешен свят
Какво значи грозни и хубави момчета/момичета?Мисля,че не е задължително ако едно момче е грозно да е с грозно момиче и обратното.Всеки е красив за себе си.Това,че едни не го/я харесват,не значи,че ще е сам/а цял живот.Ако например едно момиче се оценява като сладурана и свястна,то много ясно,че ще търси такова момче.Е,зависи..може да си търси някой playboy за да е забелязвана и обратното.Абе незнам дали обесних много правилно,но като цяло аз не съм съгласна на този принцип-да се делят на грозни и красиви.
Не си ме виждал пък говориш за мен как стават тия работи нз![]()
Различните хора си имат различни критерии за красота. Това 'хипопотамче' например била най-желаната жена в Бразилия:
http://de.fishki.net/picsw/062009/04/ass/018_ass.jpg
![]()
![]()
![]()
Всички снимки:
http://fishki.net/comment.php?id=52580
ОМГ![]()
Ти сиг си някъв див селянин и се чуди с кой да се заяде че в описанията описва себе си
![]()
За твое сведение не слушам тази пропаднала музика и съм от Варна![]()
Прятен ден ти желая
хах да не би да говориш за майка ти как си вади паритемодераторите ги няма...
просто не виждам защо се заяждаш?като не ти харесва темата просто не пиши... съжеливам за майка ти но защо кълнеш,а не кажеш като разбран човек така и така а трябва да псуваш..че чак и да се простявам с моята ...пффф
Може да имат големи![]()
Bebeto,като минеш 18 може и да разбереш,за това което питаш![]()
Огромен подпис!
.; machoka :.
някой хора не си избират мъжете по външния вид.
И понеже сме се събрали тука да си даваме мненията - Съветвам авторката да взима пример от тях!Първоначално написано от guinessgirl
![]()