.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 138
    А нужно ли е да сме страшните сладури и най-големите богаташи за да си имаме половинка? Ама и вие си мислите със задниците понякога... (някои хора)
    What if.. ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    грозните момчета може да са стрехотни хора с богат вътрешен свят
    +1
    Обичам те <3 !!!

Град
    Велико Търново
    Kакво значение има дали момичето или момчето е грозно..? Какво ви интересува каква е причината да са заедно..? Щом се обичат или каквато и да е там причината на вас какво ви влиза в работата...Гледайте вие да се уредите с готин батко или яка кака и оставете хората да ходят с който си поискат
    Бъди себе си, има достатъчно други хора

Цитирай Първоначално написано от PanaH
    Kакво значение има дали момичето или момчето е грозно..? Какво ви интересува каква е причината да са заедно..? Щом се обичат или каквато и да е там причината на вас какво ви влиза в работата...Гледайте вие да се уредите с готин батко или яка кака и оставете хората да ходят с който си поискат
    +1 :P

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Красотата не за всички е една и съща. Всеки харесва различен тип хора. За някои най-красивите мъже са руси със сини очи, за мен пък точно обратно. За теб може тези момчета да са грозни, но тяхните половинки не смятат така.
    Доста срещана причина е и парите, някои момичета гледат не външността, а портофела на даден мъж.
    Има варианти много...а мен лично не ме интересува.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

ДА УЖАСНО ! АЗ ПЪК ВИЖДАМ НЯКАКВИ ГОТИНИ ЕМО МОМЧЕТА СЛАДУРИ С НЯКАКВИ ДЕБЕЛИ И ГРОДНИ ФЕШАНКИ ! НАПРАВО УМИРАМ ОТ СМЯХ И ОТ УЖАС !

**ГРОЗНИ

Какво лошо има и ние да си хванем някоя яка мацка. Що за долнопробна дискриминация

Цитирай Първоначално написано от emostylegirl
    ДА УЖАСНО ! АЗ ПЪК ВИЖДАМ НЯКАКВИ ГОТИНИ ЕМО МОМЧЕТА СЛАДУРИ С НЯКАКВИ ДЕБЕЛИ И ГРОДНИ ФЕШАНКИ ! НАПРАВО УМИРАМ ОТ СМЯХ И ОТ УЖАС !
    Кухнята, ножа, вените, край на проблемите, май това ви беше поговорката на вас.

Цитирай Първоначално написано от Bvlgar
    Какво лошо има и ние да си хванем някоя яка мацка. Що за долнопробна дискриминация
    +1

Авторката може да се стреля, такива като нея са само за ритане, с голямо самочуствие и да гледа паричките или колко голям сладур е нейния баткУ на 25-26 а тя горката на 14-15-16
    What if.. ?

Град
    varna
    може да компенсират наистина с други качества най вече хумор може би пари ...защо не/!
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Цитирай Първоначално написано от emostylegirl
    Би ли се перфорирала между очите ?

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Красотата не за всички е една и съща. Всеки харесва различен тип хора. За някои най-красивите мъже са руси със сини очи, за мен пък точно обратно. За теб може тези момчета да са грозни, но тяхните половинки не смятат така.
    Доста срещана причина е и парите, някои момичета гледат не външността, а портофела на даден мъж.
    Има варианти много...а мен лично не ме интересува.

+1

Като не харесам на някой мъжа не значи,че няма 635242,който да го намерят за симпатичен и красив
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Явно момчетата се държат добре с тях
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Авторке...Такива като теб много ми лазят по нервичките...Ходи си търси някой голяяяяям красавец,кух като черупка от охлюв и си се кефете...Ей не се научихте бее...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Всеки има различно мнение относно това кое е "красиво" и кое е "грозно". За някои едно нещо може да е красиво,за други-не. Пък и има една много интересна приказка "Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него." Може би някои момичетата гледат вътрешната красота повече,отколкото външната.
    100 години всяка нощ валеше
    като бебе ти до мене спеше..
    100 години време ни делеше
    колко малко ти до мене беше.... ;[

Най-хубавите ябълки прасетата ги ядът

аз наблюдавам обратното

Супер фен
    Според мен хората,които мислят така просто не умеят да оценяват наистина красивото в човек.
    Да не говорим,че красивото за всеки е различно!
    Когато обичаш някой за теб той е красив във всяко отношение!
    Ако живееш с идеята да имаш най-най-най-най-готиния изтупан красавец едва ли ще стигнеш далеч... поне не в любовта

Мисля,че това изказване е тъпо!Всеки влюбен има различен поглед върху нещата включително и вижда красотата по различен начин.Не искам да те убиждам,но смятам темата за крайно плитка

Мега фен Аватара на Hilary_
    И аз мисля, че е така заради характера макар, че днес повече се гледа друго ..

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Грозни момчета+Хубави момичета=?

Цитирай Първоначално написано от Bebeto666
    Напоследък видам все по-често грозновати мoмчета да ходят с доста хубави момичета.Според мен това се дължи на факта е грозноватите момчета са по внимателни и не нараняват момичетата...А вие как мислите?
    Може би, защото не ги интересува външния вид

Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    Най-хубавите ябълки прасетата ги ядът
    Щот ябълките са свалени от дървото от някой примат. Красотата е нещо толкова променливо,така че няма значение дали грозно момче ходи с красиво момиче или обратното.Щом има привличане и има любов,другото е без значение.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    "Хубавите круши прасетата ги ядат." Винаги е така.

Град
    Монтана
    Абе за всеки влак си има пътници. А и ми не е ясно кво делите хората на грозни и не всеки харесва различен тип човек от др пол. Един приятел он е голем пич мн е готин моа да има всяка ама си пада по пълни момичета. Аз въпреки тези мои размишления не бих тръгнал с някоя грозна, а и честно казано повечето го правят точн о заради пари...
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Голям фен
    Оф, толкова ограничен въпрос ! Аз пък доста често виждам и точно обратното-грознички девойки с доста симпатични младежи ! И знаеш ли-не ме интересува ! Не си водя статистика колко грозни с колко красиви от противоположения пол ходят ! Първо защото това са толкова относителни понятия ! Второ, защото не се меся в чуждия живот. Всеки живее собствения си и как да ти обясня, външният вид в една ВРЪЗКА далеч не е най-важното за всички. Може би за теб е, но не и за всички останали. Изказването ти е доста повърхностно и меко казано ме изнерви. Не всички са само на ниво ''красиви'' и ''грозни''. А и всеки може да си има своя си чар, но ти да не го оценяваш, например. Абе, когато станеш малко по-зряла ще ги разбереш тия неща..може би..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си