- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грозни момчета+Хубави момичета=?
А нужно ли е да сме страшните сладури и най-големите богаташи за да си имаме половинка? Ама и вие си мислите със задниците понякога...(някои хора)
What if.. ?
Kакво значение има дали момичето или момчето е грозно..? Какво ви интересува каква е причината да са заедно..? Щом се обичат или каквато и да е там причината на вас какво ви влиза в работата...Гледайте вие да се уредите с готин батко или яка кака и оставете хората да ходят с който си поискат![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора![]()
Красотата не за всички е една и съща. Всеки харесва различен тип хора. За някои най-красивите мъже са руси със сини очи, за мен пък точно обратно. За теб може тези момчета да са грозни, но тяхните половинки не смятат така.
Доста срещана причина е и парите, някои момичета гледат не външността, а портофела на даден мъж.
Има варианти много...а мен лично не ме интересува.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ДА УЖАСНО ! АЗ ПЪК ВИЖДАМ НЯКАКВИ ГОТИНИ ЕМО МОМЧЕТА СЛАДУРИ С НЯКАКВИ ДЕБЕЛИ И ГРОДНИ ФЕШАНКИ ! НАПРАВО УМИРАМ ОТ СМЯХ И ОТ УЖАС !
Какво лошо има и ние да си хванем някоя яка мацка. Що за долнопробна дискриминация![]()
Кухнята, ножа, вените, край на проблемите, май това ви беше поговорката на вас.Първоначално написано от emostylegirl
+1Първоначално написано от Bvlgar
Авторката може да се стреля, такива като нея са само за ритане, с голямо самочуствие и да гледа паричките или колко голям сладур е нейния баткУ на 25-26 а тя горката на 14-15-16
What if.. ?
може да компенсират наистина с други качества най вече хумор може би пари ...защо не/!
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Би ли се перфорирала между очите ?Първоначално написано от emostylegirl
Първоначално написано от kobrichka
+1
Като не харесам на някой мъжа не значи,че няма 635242,който да го намерят за симпатичен и красив
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Явно момчетата се държат добре с тях![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Авторке...Такива като теб много ми лазят по нервичките...Ходи си търси някой голяяяяям красавец,кух като черупка от охлюв и си се кефете...Ей не се научихте бее...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Всеки има различно мнение относно това кое е "красиво" и кое е "грозно". За някои едно нещо може да е красиво,за други-не.Пък и има една много интересна приказка "Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него." Може би някои момичетата гледат вътрешната красота повече,отколкото външната.
![]()
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[
аз наблюдавам обратното
Според мен хората,които мислят така просто не умеят да оценяват наистина красивото в човек.
Да не говорим,че красивото за всеки е различно!
Когато обичаш някой за теб той е красив във всяко отношение!
Ако живееш с идеята да имаш най-най-най-най-готиния изтупан красавец едва ли ще стигнеш далеч... поне не в любовта![]()
Мисля,че това изказване е тъпо!Всеки влюбен има различен поглед върху нещата включително и вижда красотата по различен начин.Не искам да те убиждам,но смятам темата за крайно плитка![]()
И аз мисля, че е така заради характера макар, че днес повече се гледа друго ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Може би, защото не ги интересува външния видПървоначално написано от Bebeto666
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Щот ябълките са свалени от дървото от някой примат.Първоначално написано от miminka__94
Красотата е нещо толкова променливо,така че няма значение дали грозно момче ходи с красиво момиче или обратното.Щом има привличане и има любов,другото е без значение.
Абе за всеки влак си има пътници. А и ми не е ясно кво делите хората на грозни и не всеки харесва различен тип човек от др пол. Един приятел он е голем пич мн е готин моа да има всяка ама си пада по пълни момичета. Аз въпреки тези мои размишления не бих тръгнал с някоя грозна, а и честно казано повечето го правят точн о заради пари...
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Оф, толкова ограничен въпрос ! Аз пък доста често виждам и точно обратното-грознички девойки с доста симпатични младежи ! И знаеш ли-не ме интересува ! Не си водя статистика колко грозни с колко красиви от противоположения пол ходят ! Първо защото това са толкова относителни понятия ! Второ, защото не се меся в чуждия живот. Всеки живее собствения си и как да ти обясня, външният вид в една ВРЪЗКА далеч не е най-важното за всички. Може би за теб е, но не и за всички останали. Изказването ти е доста повърхностно и меко казано ме изнерви. Не всички са само на ниво ''красиви'' и ''грозни''. А и всеки може да си има своя си чар, но ти да не го оценяваш, например. Абе, когато станеш малко по-зряла ще ги разбереш тия неща..може би..