.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 138
    Голям фен Аватара на Aicken
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Според мен не може да се каже, че един човек е красив или грозен. За теб тези момчета може да са много грозни, но за тях може да са най-хубавите. Всеки е с различен вкус и не може да се каже кой е хубав и кой грозен. Както и обратното за някое момче едно момиче може да му се стори грозно, но за друго ще бъде най-красивото!
    YoU wAnT mE.. cOmE aNd GeT mE :P

<a></a>

Голям фен Аватара на akinom
    Аз пък забелязвам обратната''мода'' Хубави момчета с грозни, мазни и дебели кюфтета.. направо да ти се повдигне.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от LetTheMusicTalks
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    в днешно време всичко е цирк
    противни сайтове за запознанства
    пълни с жалки същества търсещи внимание
    Може ли едно момиче да си има партньор и същевременно да изкурвява в подобни сйатове с други момчета ? Е явно може
    Няма принципи, няма ценности, тотален опадък и деградация...
    точно така браво ! +1
    Какво браво.. нищо няма да се промени
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Все по-зле става
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Супер фен Аватара на gabsit000
    "хубавките момченца" си живеят в един техен си свят..и са със такова голямо самочувствие,че си мислят,че могат да имат всяко момиче..на всяка цена..докато не до там хубавите момчета..както ти ги наричаш грозни..са точно обратните и в това е техния чар ..и явно с това привличат ... защото на повечето момичета им е писнало от "лошите" момчета

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Хубавите ябълки се ядът от свине.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Хубавите ябълки се ядът от свине.
    Има определен тип свине, които похапват хубавите ябълки - не всички прасета успяват да ги достигнат. Понеже хубавите ябълки са на върха на дървото, то някои свинчуги са се специализирали да ги достигат:

Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    И к'во значение има ''хубав'' ли си или ''грозен'' ?
    Важното е да можеш да обичаааш

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Чувала съм, че го правят, защото не изневерявали (не виждам логика, но..)

А и нали външния вид не е важен. Явно има хора, за които не е. Аз не съм от тях...

И парите също имат значение

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    На .... Марс
    Амии... аз не съм грозен.. така, че нз к'во да кажа.. как се изказах и аз
    * * *
    ПЕСИМИСТИТЕ мислят, без да вярват.
    Оптимистите вярват, без да мислят.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от Bebeto666
    Познавам няколко момичета дето ходит с такива момчета,но момчетата не са богати а момичетата са са много свястни.Питам се какво правят с тях като имат толкова много обожатели които изглеждат сравнително добре и са сериозни.
    момичетата очевидно се интересуват не само от външния вид на момчето...може за тях да са важни качествата му и що за човек е..
    аз лично съм възпитана ,че е най-важното момчето до мен да е умно и да ми е хубаво и спокойно с него..тези неща не може да ти ги осигурят парите или външният вид на партньора ти,а същността на личността му...
    по-същата логика аз се чудя какво правят много сладки момчета с някви биг мамми както се казва-грозни,дебели и неугледни..просто пиемам факта,че момчето е открило нещо ценно в нея и така...или пък е единствената дет му е пуснала о раз

Град
    Bubble Land ((:
    това си е тяхна работа :P

Hip hop dance club Bubble Gums

Голям фен
    Ходят с "грозните момчета" защото после не искат да пускат теми в тийпроблем, в които питат къде им е била грешката или "защо той е преспал с друга"

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Ходят с "грозните момчета" защото после не искат да пускат теми в тийпроблем, в които питат къде им е била грешката или "защо той е преспал с друга"
    Иначе казано - се уй

Това, че на теб момчетата не ти харесват не значи че момичето което ходи с него мисли също като теб.Всеки гледа с различни очи.Така сме с една фр тя ходи с един, за мен той е много грозен и не бих никога тръгнала примермно аз със него.Момчето което аз харесвах за мен си беше мн хубаво и сладко, но тя го намираше за грозен. Такаче всеки гледа различно

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Slave4You
    Нали знаеш, че не всички хубави момичета са повърхностни сноби.. Даже момчето да няма кой знае колко хубава външност, винаги може да има чувство за хумор, готин характер и да се държи добре с момичето.. Повярвай ми много неща могат да компенсират кофти външен вид И обраното - много неща могат да го засенчат
    Начетох се на доста глупави постове,но постът на Slave4You заслужава цитат! =D>

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Обаче сте ебаси повърхностните хора, май просто си нямате друга работа. Що вместо това не вземете да звършите някоя полезна дейност, ей така, за разнообразие? А и какъв е стереотипа за красота?

Give me your best shot motherfucker!

1-во грозни хора няма всеки човек си има чар.

Това че може да не е някъв' фешън примерно(неможах да се сетя за друг пример)не означава че неможе да се държи добре със момичето.
    Много ми харесва че момичетата почват да обръщат повече внимание във вътрешната красота а не на външната.

И да напишеш че любовта между ''грозновато''момче и ''красиво'' момиче е сляпа,трябва да имаш бахти комплексите честно.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Абе вие от къде знаете, мое да са фетишисти..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    Абе вие от къде знаете, мое да са фетишисти..
    пахаха баси извратения фетиш тря да е тва ама секви хора има вече

Една приятелка, която е много красива харесва по-грозно момче .. Но той е адски забавен и никой не му гледа външния вид
    ~Ако някой ти каже,че те обича - не му вярвай,защото истинската любов не се казва,а се доказва~

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Добре бе .. какво толкова като не е най-големия красавец? Значи ако се влюбиш в някой, но не те кефи носа му, например, ще го отрежеш? Вие само "гадженца" ли си търсите? Нещо не изпитвате ли към човека, с който сте или просто "пичЪ е ЯкК" ........ Или може би тръгвате с всеки срещнат.. А нещо за любов, чували ли сте? Или какво .. тази дума не е присъща май на "новото поколение" (въпреки, че и аз се водя от него) ..

Аз пък като видях колко хубава е бившата на моя, направо му се чудя какво прави с мене .... Е, добре де .. не е да нямам самочувствие .. АМА ТЯ Е МНОГО ХУБАВА ! ...
    П.П. Не знам защо го казах, ноооо днес си го мислех .. Иии .. а бе трябваше да го кажа на някой!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Добре бе .. какво толкова като не е най-големия красавец? Значи ако се влюбиш в някой, но не те кефи носа му, например, ще го отрежеш? Вие само "гадженца" ли си търсите? Нещо не изпитвате ли към човека, с който сте или просто "пичЪ е ЯкК" ........ Или може би тръгвате с всеки срещнат.. А нещо за любов, чували ли сте? Или какво .. тази дума не е присъща май на "новото поколение" (въпреки, че и аз се водя от него) ..

Аз пък като видях колко хубава е бившата на моя, направо му се чудя какво прави с мене .... Е, добре де .. не е да нямам самочувствие .. АМА ТЯ Е МНОГО ХУБАВА ! ...
    П.П. Не знам защо го казах, ноооо днес си го мислех .. Иии .. а бе трябваше да го кажа на някой!
    Qvno sega6noto pokolenie neznaqt kakvo e lyubov naistina ... Neznaqt, 4e kogato ima6 4uvstva kam nqkoi tova zna4i, 4e ti go priema6 s vsi4kite mu nedostataci ! Daje ne ti pravqt vpe4atlenie ponqkoga. (ne zabravqite, 4e nikoi ne e perfekten )

Az imah edin pritel koito ne be6e golqm krasavec, no prosto me grabna tova mom4e vednaga, ima6e nqkakav 4ar i ne gledah van6nosta...darjanieto mu be6e super, kato harakter be6e super i mnogo se nerveh nqkoq priqtelka vse kato mi podmetne 4e az sam bila po hubavata v vrazkata. Tova e prosto tapo ... ne mislete 4e za6toto sa s grozni zna4i e zaradi parite ili za6toto drugi nqma da mu se nahvarlqt. ..

sorry za latinicata, nqmam kirilica
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Супер фен Аватара на Shia
    Зле си авторке,ходят щот имат качества,а ти явно малко или много завиждаш,защото дори и "грозните" си намират половинката.
    Както и дебеланите и нърдовете и всички разновидности,които хората намират за неприветливи,грозни,сдухан и и прочие и прочие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си