- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грозни момчета+Хубави момичета=?
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Според мен не може да се каже, че един човек е красив или грозен. За теб тези момчета може да са много грозни, но за тях може да са най-хубавите. Всеки е с различен вкус и не може да се каже кой е хубав и кой грозен. Както и обратното за някое момче едно момиче може да му се стори грозно, но за друго ще бъде най-красивото!![]()
![]()
YoU wAnT mE.. cOmE aNd GeT mE :P
<a></a>
Аз пък забелязвам обратната''мода'' Хубави момчета с грозни, мазни и дебели кюфтета.. направо да ти се повдигне.
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Какво браво.. нищо няма да се промениПървоначално написано от LetTheMusicTalks
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Все по-зле става
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
"хубавките момченца" си живеят в един техен си свят..и са със такова голямо самочувствие,че си мислят,че могат да имат всяко момиче..на всяка цена..докато не до там хубавите момчета..както ти ги наричаш грозни..са точно обратните и в това е техния чар ..и явно с това привличат ... защото на повечето момичета им е писнало от "лошите" момчета
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Хубавите ябълки се ядът от свине.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Има определен тип свине, които похапват хубавите ябълки - не всички прасета успяват да ги достигнат. Понеже хубавите ябълки са на върха на дървото, то някои свинчуги са се специализирали да ги достигат:Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
И к'во значение има ''хубав'' ли си или ''грозен'' ?
Важното е да можеш да обичаааш![]()
Амии... аз не съм грозен.. така, че нз к'во да кажа..как се изказах и аз
* * *
ПЕСИМИСТИТЕ мислят, без да вярват.
Оптимистите вярват, без да мислят.![]()
![]()
момичетата очевидно се интересуват не само от външния вид на момчето...може за тях да са важни качествата му и що за човек е..Първоначално написано от Bebeto666
аз лично съм възпитана ,че е най-важното момчето до мен да е умно и да ми е хубаво и спокойно с него..тези неща не може да ти ги осигурят парите или външният вид на партньора ти,а същността на личността му...
по-същата логика аз се чудя какво правят много сладки момчета с някви биг мамми както се казва-грозни,дебели и неугледни..просто пиемам факта,че момчето е открило нещо ценно в нея и така...или пък е единствената дет му е пуснала о раз![]()
това си е тяхна работа :P
Hip hop dance club Bubble Gums
Ходят с "грозните момчета" защото после не искат да пускат теми в тийпроблем, в които питат къде им е била грешката или "защо той е преспал с друга"
Иначе казано - се уйПървоначално написано от yahhooo
![]()
Това, че на теб момчетата не ти харесват не значи че момичето което ходи с него мисли също като теб.Всеки гледа с различни очи.Така сме с една фр тя ходи с един, за мен той е много грозен и не бих никога тръгнала примермно аз със него.Момчето което аз харесвах за мен си беше мн хубаво и сладко, но тя го намираше за грозен. Такаче всеки гледа различно![]()
Начетох се на доста глупави постове,но постът на Slave4You заслужава цитат! =D>Първоначално написано от Slave4You
![]()
![]()
Обаче сте ебаси повърхностните хора, май просто си нямате друга работа. Що вместо това не вземете да звършите някоя полезна дейност, ей така, за разнообразие? А и какъв е стереотипа за красота?![]()
Give me your best shot motherfucker!
1-во грозни хора няма всеки човек си има чар.
Това че може да не е някъв' фешън примерно(неможах да се сетя за друг пример)не означава че неможе да се държи добре със момичето.
Много ми харесва че момичетата почват да обръщат повече внимание във вътрешната красота а не на външната.
И да напишеш че любовта между ''грозновато''момче и ''красиво'' момиче е сляпа,трябва да имаш бахти комплексите честно.![]()
![]()
Абе вие от къде знаете, мое да са фетишисти..![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
пахаха баси извратения фетиш тря да е тваПървоначално написано от ElinoOor
![]()
ама секви хора има вече
![]()
![]()
Една приятелка, която е много красива харесва по-грозно момче .. Но той е адски забавен и никой не му гледа външния вид![]()
~Ако някой ти каже,че те обича - не му вярвай,защото истинската любов не се казва,а се доказва~
Добре бе .. какво толкова като не е най-големия красавец? Значи ако се влюбиш в някой, но не те кефи носа му, например, ще го отрежеш? Вие само "гадженца" ли си търсите? Нещо не изпитвате ли към човека, с който сте или просто "пичЪ е ЯкК" ........ Или може би тръгвате с всеки срещнат.. А нещо за любов, чували ли сте? Или какво .. тази дума не е присъща май на "новото поколение" (въпреки, че и аз се водя от него) ..
Аз пък като видях колко хубава е бившата на моя, направо му се чудя какво прави с мене ....Е, добре де .. не е да нямам самочувствие .. АМА ТЯ Е МНОГО ХУБАВА ! ...
П.П. Не знам защо го казах, ноооо днес си го мислех .. Иии .. а бе трябваше да го кажа на някой!![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Qvno sega6noto pokolenie neznaqt kakvo e lyubov naistina ... Neznaqt, 4e kogato ima6 4uvstva kam nqkoi tova zna4i, 4e ti go priema6 s vsi4kite mu nedostataci ! Daje ne ti pravqt vpe4atlenie ponqkoga. (ne zabravqite, 4e nikoi ne e perfekten )Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Az imah edin pritel koito ne be6e golqm krasavec, no prosto me grabna tova mom4e vednaga, ima6e nqkakav 4ar i ne gledah van6nosta...darjanieto mu be6e super, kato harakter be6e super i mnogo se nerveh nqkoq priqtelka vse kato mi podmetne 4e az sam bila po hubavata v vrazkata. Tova e prosto tapo ... ne mislete 4e za6toto sa s grozni zna4i e zaradi parite ili za6toto drugi nqma da mu se nahvarlqt. ..
sorry za latinicata, nqmam kirilica![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Зле си авторке,ходят щот имат качества,а ти явно малко или много завиждаш,защото дори и "грозните" си намират половинката.
Както и дебеланите и нърдовете и всички разновидности,които хората намират за неприветливи,грозни,сдухан и и прочие и прочие.