- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грозни момчета+Хубави момичета=?
А ако е и двамата са хубави...какво от това..ти нали пак ще си на сухо..![]()
.....I know better,because you said FOREVER....
Първоначално написано от Bebeto666
Неправилно![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от asi_basi
може да си свалиш кирилица и то много лесно![]()
Някои му викат грозен,други - Дон Жуан![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Съгласна съм!!! Но за мен няма особено значение дали е висок или нисък. Особено дали е дебел или слаб. Това е най-тъпото нещо да избираш момче по килограмите.Първоначално написано от Bebeto666
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
ОМГ баси простотията ...грозни момчета и хубави момичета...![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
дааа баси и тука има такива дразня им са.. прекалено са хубави подяволите.... не знам защо се поличава така
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
абе хора нямате ли друга работа,а гледате кой с кого ходи,че и теми пускате щото не удобрявате...аамаа много простт нарооод мноогоооооо
Кажи-речи мисля същото, плюс като мнението на коментирал на първата страница, че изобщо не е работа на авторката да преценява решението на другите, при все, че явно тези така наречени "не-хубави момчета" са и явно кадърни и добри, за разлика от говедата с абсолютна липса на култура и знание, как да се държат с едно момиче.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Макар, че ако едно момиче е с такова говедо, то тя пряко си заслужава държанието, което ще получи.Но това е друга тема.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Бе спрете се с това бе.
Красиви.. Грозни.. ХУбави.. бла-бла
Аве няма красиви и грозни..
Лайна сме всички!! Ае ще..![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
'Щото вече им мина модата на идиотите..![]()
Пари....Внимание....Любов.....Г ижа..... < < < Има много неща които може да са причина за една такава двойка....Но според мен това не е никак странно , защото един човек не може да промени външността си и затова много често се срещат грозни но чувствителни и добри мъже ....както и жени ; )
Не искат да страдат, защото хубавите момчета летят в облаците и изобщо не йм пука за гаджетата им!![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
ае грозни красиви на дядо Янко к**а ... няма такова нещо според мен едиси коя красавица тръгнала с оня грозник.. не е така бе хора.. ако говорим за любов защо изобщо трябва да гледаме кой как изглежда.. и защо ако едно красиво момиче е с по "гронзичко" момче трябва да е или защотото има пари или защото другите момичета няма да го харесат и да и го вземат.. не може ли просто да говорим за любов.. Ей тва хората да се делят на грозни и красиви пък е най-жалкото нещо ..![]()
а кфа си ти,да решаваш,кой е грозен и кой красив,че и да им държиш сметка кой с кой ходи![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
някой грозновати момчета може да са грозни на външен вид, но с красива и добра душапо добре момчето да е грозновато с добра душа, отколкото някой "мамин хубавец" който да е пълна скръб
![]()
+1 много правилно го каза \Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
/
![]()
може за теб момчетата да са грозни,но за останалите момичета да са най-прекрасните същества на света![]()
+2Първоначално написано от PurpleDream
![]()
Не можеш да разделяш момичетата и момчетата на грозни и красиви, защото всеки човек има различен вкус и виждане за грозното и красивото..![]()
ейй значи много мнения видях където пише, че повечето хора харесвали вътрешната красота...външният вид нямал значение...важното било да се обичат...бла бла бла...бла бла бла!Сигурен съм че 8/10 от хората, които са написали такъв коментар ще предпочетът красив сух и тъп пред "не красив"(незнам как го измислих) умен и забавен.така че тук във този форум става това...във истинския живот...ХУЙ!
YeahItsMe написа:
ейй значи много мнения видях където пише, че повечето хора харесвали вътрешната красота...външният вид нямал значение...важното било да се обичат...бла бла бла...бла бла бла!Сигурен съм че 8/10 от хората, които са написали такъв коментар ще предпочетът красив сух и тъп пред "не красив"(незнам как го измислих) умен и забавен.така че тук във този форум става това...във истинския живот..."мъжки полов орган"!
+1
И на мен не ми се вярва да сте чак толкова много.