.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 138

ХАХА

А ако е и двамата са хубави...какво от това..ти нали пак ще си на сухо..
    .....I know better,because you said FOREVER....

Град
    Асеновград
    Цитирай Първоначално написано от PanaH
    Kакво значение има дали момичето или момчето е грозно..? Какво ви интересува каква е причината да са заедно..? Щом се обичат или каквато и да е там причината на вас какво ви влиза в работата...Гледайте вие да се уредите с готин батко или яка кака и оставете хората да ходят с който си поискат
    Правилно

Град
    Асеновград

Re: Грозни момчета+Хубави момичета=?

Цитирай Първоначално написано от Bebeto666
    Напоследък видам все по-често грозновати мoмчета да ходят с доста хубави момичета.Според мен това се дължи на факта е грозноватите момчета са по внимателни и не нараняват момичетата...А вие как мислите?

Неправилно

Град
    Асеновград
    Цитирай Първоначално написано от asi_basi
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Добре бе .. какво толкова като не е най-големия красавец? Значи ако се влюбиш в някой, но не те кефи носа му, например, ще го отрежеш? Вие само "гадженца" ли си търсите? Нещо не изпитвате ли към човека, с който сте или просто "пичЪ е ЯкК" ........ Или може би тръгвате с всеки срещнат.. А нещо за любов, чували ли сте? Или какво .. тази дума не е присъща май на "новото поколение" (въпреки, че и аз се водя от него) ..

Аз пък като видях колко хубава е бившата на моя, направо му се чудя какво прави с мене .... Е, добре де .. не е да нямам самочувствие .. АМА ТЯ Е МНОГО ХУБАВА ! ...
    П.П. Не знам защо го казах, ноооо днес си го мислех .. Иии .. а бе трябваше да го кажа на някой!
    Qvno sega6noto pokolenie neznaqt kakvo e lyubov naistina ... Neznaqt, 4e kogato ima6 4uvstva kam nqkoi tova zna4i, 4e ti go priema6 s vsi4kite mu nedostataci ! Daje ne ti pravqt vpe4atlenie ponqkoga. (ne zabravqite, 4e nikoi ne e perfekten )

Az imah edin pritel koito ne be6e golqm krasavec, no prosto me grabna tova mom4e vednaga, ima6e nqkakav 4ar i ne gledah van6nosta...darjanieto mu be6e super, kato harakter be6e super i mnogo se nerveh nqkoq priqtelka vse kato mi podmetne 4e az sam bila po hubavata v vrazkata. Tova e prosto tapo ... ne mislete 4e za6toto sa s grozni zna4i e zaradi parite ili za6toto drugi nqma da mu se nahvarlqt. ..

sorry za latinicata, nqmam kirilica

може да си свалиш кирилица и то много лесно

Супер фен Аватара на kindergarden
    при мен винаги ще е обратното

Град
    столицата
    Някои му викат грозен,други - Дон Жуан
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Повече от фен Аватара на silviau66

Re: Грозни момчета+Хубави момичета=?

Цитирай Първоначално написано от Bebeto666
    Напоследък видам все по-често грозновати мoмчета да ходят с доста хубави момичета.Според мен това се дължи на факта е грозноватите момчета са по внимателни и не нараняват момичетата...А вие как мислите?
    Съгласна съм!!! Но за мен няма особено значение дали е висок или нисък. Особено дали е дебел или слаб. Това е най-тъпото нещо да избираш момче по килограмите.
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ОМГ баси простотията ...грозни момчета и хубави момичета...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

дааа баси и тука има такива дразня им са.. прекалено са хубави подяволите.... не знам защо се поличава така
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    ....in the rain...
    абе хора нямате ли друга работа,а гледате кой с кого ходи,че и теми пускате щото не удобрявате...аамаа много простт нарооод мноогоооооо

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Добре бе .. какво толкова като не е най-големия красавец? Значи ако се влюбиш в някой, но не те кефи носа му, например, ще го отрежеш? Вие само "гадженца" ли си търсите? Нещо не изпитвате ли към човека, с който сте или просто "пичЪ е ЯкК" ........ Или може би тръгвате с всеки срещнат.. А нещо за любов, чували ли сте? Или какво .. тази дума не е присъща май на "новото поколение" (въпреки, че и аз се водя от него) ..
    Кажи-речи мисля същото, плюс като мнението на коментирал на първата страница, че изобщо не е работа на авторката да преценява решението на другите, при все, че явно тези така наречени "не-хубави момчета" са и явно кадърни и добри, за разлика от говедата с абсолютна липса на култура и знание, как да се държат с едно момиче.
    Макар, че ако едно момиче е с такова говедо, то тя пряко си заслужава държанието, което ще получи.Но това е друга тема.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Бе спрете се с това бе.
    Красиви.. Грозни.. ХУбави.. бла-бла
    Аве няма красиви и грозни..
    Лайна сме всички!! Ае ще..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

'Щото вече им мина модата на идиотите..

Пари....Внимание....Любов.....Г ижа..... < < < Има много неща които може да са причина за една такава двойка....Но според мен това не е никак странно , защото един човек не може да промени външността си и затова много често се срещат грозни но чувствителни и добри мъже ....както и жени ; )

Аз пък напоследък виждам хубави момчета с грозни момичета

Голям фен Аватара на Dollystar
    Не искат да страдат, защото хубавите момчета летят в облаците и изобщо не йм пука за гаджетата им!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

ае грозни красиви на дядо Янко к**а ... няма такова нещо според мен едиси коя красавица тръгнала с оня грозник.. не е така бе хора.. ако говорим за любов защо изобщо трябва да гледаме кой как изглежда.. и защо ако едно красиво момиче е с по "гронзичко" момче трябва да е или защотото има пари или защото другите момичета няма да го харесат и да и го вземат.. не може ли просто да говорим за любов.. Ей тва хората да се делят на грозни и красиви пък е най-жалкото нещо ..

Външния вид няма значение..

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    а кфа си ти,да решаваш,кой е грозен и кой красив,че и да им държиш сметка кой с кой ходи
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

някой грозновати момчета може да са грозни на външен вид, но с красива и добра душа по добре момчето да е грозновато с добра душа, отколкото някой "мамин хубавец" който да е пълна скръб

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
    а кфа си ти,да решаваш,кой е грозен и кой красив,че и да им държиш сметка кой с кой ходи
    +1 много правилно го каза \/

Супер фен Аватара на cookie_master
    може за теб момчетата да са грозни,но за останалите момичета да са най-прекрасните същества на света

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
    +1 много правилно го каза \/
    +2

Не можеш да разделяш момичетата и момчетата на грозни и красиви, защото всеки човек има различен вкус и виждане за грозното и красивото..

ейй значи много мнения видях където пише, че повечето хора харесвали вътрешната красота...външният вид нямал значение...важното било да се обичат...бла бла бла...бла бла бла!Сигурен съм че 8/10 от хората, които са написали такъв коментар ще предпочетът красив сух и тъп пред "не красив"(незнам как го измислих) умен и забавен.така че тук във този форум става това...във истинския живот...ХУЙ!

Град
    София
    YeahItsMe написа:

ейй значи много мнения видях където пише, че повечето хора харесвали вътрешната красота...външният вид нямал значение...важното било да се обичат...бла бла бла...бла бла бла!Сигурен съм че 8/10 от хората, които са написали такъв коментар ще предпочетът красив сух и тъп пред "не красив"(незнам как го измислих) умен и забавен.така че тук във този форум става това...във истинския живот..."мъжки полов орган"!

+1

И на мен не ми се вярва да сте чак толкова много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си