.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 138 от общо 138
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YeahItsMe
    ейй значи много мнения видях където пише, че повечето хора харесвали вътрешната красота...външният вид нямал значение...важното било да се обичат...бла бла бла...бла бла бла!Сигурен съм че 8/10 от хората, които са написали такъв коментар ще предпочетът красив сух и тъп пред "не красив"(незнам как го измислих) умен и забавен.така че тук във този форум става това...във истинския живот..."мъжки полов орган"!
    мда, тука във форума всички се правят на божи кравички което е жалко, щото тук уж би трябвало да се говорят реални неща, а не всеки да си измисля, ама кво да правиш..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    аз казах истината!!
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Супер фен Аватара на storex
    = често срещано, а в по-голяма част от слуаите жените са пленени от материалното състояние, разбирай ЗЛАТОТЪРСАЧКИ СА
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

може и да има подобен отговор просто не ми се чете всичко та...по темата - мисля че хубавите момичета ходят с грозни момчета не заради пари или защото няма да ги е страх да не го загубят, а защото не гледаме толкова външния вид, а характера на момчета, за разлика от момчетата- като видят някоя грозна и я отрязват напълно...не че аз съм грозна и за тва говоря тка а просто имам приятелки които не са от най хубавичките и са правили тка с тях наистина е доста гадничко...

Град
    Там, където е сърцето...
    Красотата е нещо относително, човек , който за теб е грозен за някого другиго е най-красивият в света... А и сам каза любовта е сляпа... когато обичаш някого за теб всички негови недостатъци са красиви, независимо дали на другите той се струва грозен или не ти си го харесваш такъв какъвто е!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream Виж мнението
    ОМГ баси простотията ...грозни момчета и хубави момичета...
    Права си!!! наистина ужас!

Мега фен Аватара на skatew
    Не мисля, че обвивката има особено значение!
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от storex Виж мнението
    ЗЛАТОТЪРСАЧКИ СА
    +1

Според мен няма такова нещо като "красив'' или ''грозен'', в смисъл аз лично доста пъти съм харесвал момичета заради външния им вид, а всички са коментирали колко са били грозни и обратното, когато другите са харесвали момичета който пък въобще не са ми допадали. Всичко е до вкус, ако прекараш достатъчно време с един човек, освен мвението ти за неговата същност, би се променило и мнението ти за неговата физика. Аз лично никога съм нямал проблеми с момичетата, въпреки че на външен вид не съм нищо особено, поне като се гледам не виждам нещо специално, докато други са видяли- Така че този мит за грозни момчета с хубави момичета и обратното са пълна глупост, поне според мен де. :S

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Това е пълна глупост - грозно момче с красиво момиче. Няма значение дали момчето е грозно, а момичето е красиво, или обратното. Важното е човекът до теб да те приема с недостатъците ти и да те обича истински не заради външния ти вид, а заради самия теб.
    Външният вид никога не показва какво има човек в душата си!

Мега фен Аватара на 102
    да ти сера на душата

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss Виж мнението
    Случва се и така.Ако изключим една от най-възможните причини-паричките^ ,то само мога да си го обясня с това,че момичето поне е сигурно,че едва ли някоя друга ще се прежали и поне няма да прекарва безсънни нощи в питане дали гаджето й не се въргаля с друга.Също така идва и друг момент-има красиви момичета,които са пълни отрепки и като хора за пет пари не струват и когато всички околни мъжки същества го разберат,то единствените,които биха им се навили са по-необоротните.Ще кажете ''Ами те и красиви могат да им се навият'' -да,но когато гореспоменатите кифли са минали през всички в града,то не им остава много избор.Понякога можем да приемем,че всичко е въпрос на любов.Да,може и така да е...
    И абсолютно изключваш възможността тези "грознички" момченца да са 500000 пъти повече хора и по-читави от всички хубавци?

Външният вид, поне при мен, е от последните по значимост неща. Къде-къде по-важно ми е що за човек е тоя срещу мен. К'во като прилича на моделче, ако е пълен селтак, с 10 думи в речника и само фитнес в главата? Еми не, мерси, дръжте си го красавеца, дайте ми грозничките..

Критерият с парите вече доста се изтърка, защото парите вече до голяма степен позволяват, с едно лъскаво якенце и модерни дънки, с някаква бегла проява на стил в момчето, да се прикрият недостатъците в я лицето, я тялото. Така че ако е за парите, няма и да се загледате в това как изглежда момчето.

Безспорен факт си е, че момчетата, които изглеждат добре и го знаят, са със сто пъти по-висока преценка за себе си и по-високи критерии за момичетата около себе си, да не говорим, че именно защото знаят, че могат да имат всяка, са пълни к*рвари. Нормално е в такава ситуация момичетата (не само красавиците, но момичетата като цяло), които имат някакво достойнство, да започнат да ги избягват..

Много е относителен външният вид и според мен просто са започнали да ти се набиват на очи, а не че е някакво масово явление.

ps спрете се с това за златотърсачките; ако наистина ви е такова мнението за жените, смятайте с какви сте се заобиколили - сами сте си виновни

ps2 ем то и аз постоянно виждам хубавки момченца с грозноватички момиченца ;3
    Последно редактирано от lisi4ety : 05-06-2014 на 23:34

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Хубавите ябълки прасетата ги яли !
    ESL !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си