- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грозни момчета+Хубави момичета=?
мда, тука във форума всички се правят на божи кравичкиПървоначално написано от YeahItsMe
което е жалко, щото тук уж би трябвало да се говорят реални неща, а не всеки да си измисля, ама кво да правиш..
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
аз казах истината!!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
= често срещано, а в по-голяма част от слуаите жените са пленени от материалното състояние, разбирай ЗЛАТОТЪРСАЧКИ СА![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
може и да има подобен отговор просто не ми се чете всичкота...по темата - мисля че хубавите момичета ходят с грозни момчета не заради пари или защото няма да ги е страх да не го загубят, а защото не гледаме толкова външния вид, а характера на момчета, за разлика от момчетата- като видят някоя грозна и я отрязват напълно...не че аз съм грозна и за тва говоря тка
а просто имам приятелки които не са от най хубавичките и са правили тка с тях наистина е доста гадничко...
![]()
Красотата е нещо относително, човек , който за теб е грозен за някого другиго е най-красивият в света... А и сам каза любовта е сляпа... когато обичаш някого за теб всички негови недостатъци са красиви, независимо дали на другите той се струва грозен или не ти си го харесваш такъв какъвто е!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Не мисля, че обвивката има особено значение!
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Според мен няма такова нещо като "красив'' или ''грозен'', в смисъл аз лично доста пъти съм харесвал момичета заради външния им вид, а всички са коментирали колко са били грозни и обратното, когато другите са харесвали момичета който пък въобще не са ми допадали. Всичко е до вкус, ако прекараш достатъчно време с един човек, освен мвението ти за неговата същност, би се променило и мнението ти за неговата физика. Аз лично никога съм нямал проблеми с момичетата, въпреки че на външен вид не съм нищо особено, поне като се гледам не виждам нещо специално, докато други са видяли- Така че този мит за грозни момчета с хубави момичета и обратното са пълна глупост, поне според мен де.![]()
:S
Това е пълна глупост - грозно момче с красиво момиче. Няма значение дали момчето е грозно, а момичето е красиво, или обратното. Важното е човекът до теб да те приема с недостатъците ти и да те обича истински не заради външния ти вид, а заради самия теб.
Външният вид никога не показва какво има човек в душата си!
И абсолютно изключваш възможността тези "грознички" момченца да са 500000 пъти повече хора и по-читави от всички хубавци?
Външният вид, поне при мен, е от последните по значимост неща. Къде-къде по-важно ми е що за човек е тоя срещу мен. К'во като прилича на моделче, ако е пълен селтак, с 10 думи в речника и само фитнес в главата? Еми не, мерси, дръжте си го красавеца, дайте ми грозничките..
Критерият с парите вече доста се изтърка, защото парите вече до голяма степен позволяват, с едно лъскаво якенце и модерни дънки, с някаква бегла проява на стил в момчето, да се прикрият недостатъците в я лицето, я тялото. Така че ако е за парите, няма и да се загледате в това как изглежда момчето.
Безспорен факт си е, че момчетата, които изглеждат добре и го знаят, са със сто пъти по-висока преценка за себе си и по-високи критерии за момичетата около себе си, да не говорим, че именно защото знаят, че могат да имат всяка, са пълни к*рвари. Нормално е в такава ситуация момичетата (не само красавиците, но момичетата като цяло), които имат някакво достойнство, да започнат да ги избягват..
Много е относителен външният вид и според мен просто са започнали да ти се набиват на очи, а не че е някакво масово явление.
ps спрете се с това за златотърсачките; ако наистина ви е такова мнението за жените, смятайте с какви сте се заобиколили - сами сте си виновни
ps2 ем то и аз постоянно виждам хубавки момченца с грозноватички момиченца ;3
Последно редактирано от lisi4ety : 05-06-2014 на 23:34
Хубавите ябълки прасетата ги яли !![]()
![]()
ESL !!!