.
Резултати от 1 до 25 от общо 138

Threaded View

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss Виж мнението
    Случва се и така.Ако изключим една от най-възможните причини-паричките^ ,то само мога да си го обясня с това,че момичето поне е сигурно,че едва ли някоя друга ще се прежали и поне няма да прекарва безсънни нощи в питане дали гаджето й не се въргаля с друга.Също така идва и друг момент-има красиви момичета,които са пълни отрепки и като хора за пет пари не струват и когато всички околни мъжки същества го разберат,то единствените,които биха им се навили са по-необоротните.Ще кажете ''Ами те и красиви могат да им се навият'' -да,но когато гореспоменатите кифли са минали през всички в града,то не им остава много избор.Понякога можем да приемем,че всичко е въпрос на любов.Да,може и така да е...
    И абсолютно изключваш възможността тези "грознички" момченца да са 500000 пъти повече хора и по-читави от всички хубавци?

Външният вид, поне при мен, е от последните по значимост неща. Къде-къде по-важно ми е що за човек е тоя срещу мен. К'во като прилича на моделче, ако е пълен селтак, с 10 думи в речника и само фитнес в главата? Еми не, мерси, дръжте си го красавеца, дайте ми грозничките..

Критерият с парите вече доста се изтърка, защото парите вече до голяма степен позволяват, с едно лъскаво якенце и модерни дънки, с някаква бегла проява на стил в момчето, да се прикрият недостатъците в я лицето, я тялото. Така че ако е за парите, няма и да се загледате в това как изглежда момчето.

Безспорен факт си е, че момчетата, които изглеждат добре и го знаят, са със сто пъти по-висока преценка за себе си и по-високи критерии за момичетата около себе си, да не говорим, че именно защото знаят, че могат да имат всяка, са пълни к*рвари. Нормално е в такава ситуация момичетата (не само красавиците, но момичетата като цяло), които имат някакво достойнство, да започнат да ги избягват..

Много е относителен външният вид и според мен просто са започнали да ти се набиват на очи, а не че е някакво масово явление.

ps спрете се с това за златотърсачките; ако наистина ви е такова мнението за жените, смятайте с какви сте се заобиколили - сами сте си виновни

ps2 ем то и аз постоянно виждам хубавки момченца с грозноватички момиченца ;3
    Последно редактирано от lisi4ety : 05-06-2014 на 23:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си