- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грозни момчета+Хубави момичета=?
Както грозните момичета си падат по Готини момчета така и ние Не кои знае колко хубавите Момчета ( ае да несе убиждам с грозен) си падат по готини момичета това е баланса тези които неможем да впечатлим с вънпен вид впечатляваме с друго с характер , наниери , отнопение към момичета , и неискам да убидя никого с това което ще напиша сега > Понякгоа по грозничките момчета/момичета са много по искренни в чувствата си и никога небиха предали половинката си по простата причина че само те си знаят колко трудно е да се харесат на другия пол заради простата но толкова важна вече за всички хора външна красота и затова момчетата като мен като си намерят момиче което обичат и обичат истенски те са по искренни защото знаят као изпуснат това момиче заради глупост скоро друго може и да няма и те обичат с цялот оси сърце докато красивите дами и господа знаят че ако днес зарежат гаджето след 2 седмици ще са с друга даже и това е много време и затова неоценяват (понякога ! ) половинката си и тн мисля че ми схванахте идеята
![]()
Life is simple we make choices and never look back.