Цитирай Първоначално написано от asi_basi
Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Добре бе .. какво толкова като не е най-големия красавец? Значи ако се влюбиш в някой, но не те кефи носа му, например, ще го отрежеш? Вие само "гадженца" ли си търсите? Нещо не изпитвате ли към човека, с който сте или просто "пичЪ е ЯкК" ........ Или може би тръгвате с всеки срещнат.. А нещо за любов, чували ли сте? Или какво .. тази дума не е присъща май на "новото поколение" (въпреки, че и аз се водя от него) ..

Аз пък като видях колко хубава е бившата на моя, направо му се чудя какво прави с мене .... Е, добре де .. не е да нямам самочувствие .. АМА ТЯ Е МНОГО ХУБАВА ! ...
П.П. Не знам защо го казах, ноооо днес си го мислех .. Иии .. а бе трябваше да го кажа на някой!
Qvno sega6noto pokolenie neznaqt kakvo e lyubov naistina ... Neznaqt, 4e kogato ima6 4uvstva kam nqkoi tova zna4i, 4e ti go priema6 s vsi4kite mu nedostataci ! Daje ne ti pravqt vpe4atlenie ponqkoga. (ne zabravqite, 4e nikoi ne e perfekten )

Az imah edin pritel koito ne be6e golqm krasavec, no prosto me grabna tova mom4e vednaga, ima6e nqkakav 4ar i ne gledah van6nosta...darjanieto mu be6e super, kato harakter be6e super i mnogo se nerveh nqkoq priqtelka vse kato mi podmetne 4e az sam bila po hubavata v vrazkata. Tova e prosto tapo ... ne mislete 4e za6toto sa s grozni zna4i e zaradi parite ili za6toto drugi nqma da mu se nahvarlqt. ..

sorry za latinicata, nqmam kirilica

може да си свалиш кирилица и то много лесно