- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я трогна?
Здравейте! Приятелката ми заминава скоро за 1 месец и няма да я виждам през това време .. Моля ви дайте ми идеи какво да направя преди да замине, за да я трогна ..и да се сеща за това през този период от време ..
Заглавията на темите трябва да са описателни!
krem4et0
Първоначално написано от EarthShaker
/ Направи й хубав подарък.
![]()
you know my name.
NOT MY STORY.
Може би гривничка (като се види да се сеща за теб и текста) и картичка с текст
The place where someone thinks of you, that's the place you can return.и послепис
Ще си мисля за теб
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Merci...![]()
Иначе...можеш и медальон да и подариш с надпис по избор..романтична изненада с мнооого цветя,напиши и песен,запиши песента
(не се шегувам)...Можеш и нещо с ваша снимка да измислиш-гердан,гривна,часовник,в рамка,чаша(тфа е добра идея щото,като си пие кафето ще се сеща за теб)
![]()
Можеш и стихотворение да и измислиш,ако си падаш по тия неща...имаше и един,който залепи фосфоресциращи залепващи звездички на тавана над леглото и написа "Обичам те!"
Успех![]()
пра6ай й смс-и всяка ве4ер,определено 6е си мисли за теб
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
а защо трябва само преди да замине да правиш нещо .. не може л ида и се обаждаш, пишеш и като замине .. така определено няма да те забрави ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от Hilary_
![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
:PПървоначално написано от Hilary_
Ако имаш възможност, я изненадай с внезапно посещение. 130% гаранция, че ще се шашне и трогне от жеста.
скъсай я предварително
външни сили ми подсказват, че ще ти изневери
М купи и нещо малко , но значителноПримерно нещо което да вижда всеки ден , да не е кой знае какво , но да е от сърце
А и нали имате GSM-и Пиши и от време на време нещо кратко , най-общото. "Липсваш ми" , "Нямам търпение да се прибереш" и т.н. , каквото ти дойде на ум
![]()
Станислава
е нали ти е приятелка как няма да си мисли за тебе ?
вземи и нещо малко и й се обаждай всеки ден :P
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Ако те обича няма да те забрави или изневери.![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Идеята е много хубава,но едно нещо ме дразни.. Вие българи ли сте или да? В последно време забелязвам всякакви ЛЮБОВНИ послания,пожелания,и изобщо изрази на чувства...написани на английски...на кво прилича тва?Първоначално написано от EroSennin
Най-много ме дразни да получа sms : love you... или някой на скайпа да си го напише...
Как може да ви радва...
""обичам те" и "липсваш ми" и т.н.т. толкова по-истински са на български..![]()
Сложи и девствен поясПървоначално написано от morkov4o
![]()
http://2.bp.blogspot.com/_gLY6_6-ofw.../s320/band.jpg
И вземи ключа със себе си![]()