Търся сайт от където ммога да намеря драйвери за звук и видео за лаптоп Fujtsu Siemens LifeBook C1110D.Благодаря предварително.![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Ако това е товя лаптоп имам специялна програма дето бачка :
Driver Checker 2.7.3.Програмата пести времето ви като бързо проверява дали използвате актуални версии на драйверите на различните периферни устройства в компютъра ви. Ако открие нов драйвер, лесно го изтегля и инсталира.За cd-key ми пиши на скайп : lenlen42 или търси в Google.Bg
Намирих драйверите, които ти трябват от официалния сайт на "Fujitsu": Щракни точно тук!!!Първоначално написано от bug1965
След като се отвори страницата, просто натисни (+)-чето най-отдолу, където пише "Microsoft Windows XP" -> следва списък с всички драйвери за модела!!!
П.С. - Айде със здраве и успех...![]()
Специални БлагодарностиПървоначално написано от doomkillerr
страшно мНог0 ми помогна пак благодаря
![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Няма защо... нали все пак за това е форума - да си помагаме с каквото можем!!!Първоначално написано от bug1965
![]()
В онзи сайт търсих и драйвери за видео картата,защото включих лаптопа към плазма,ама нещо не ми се получии ми казаха,че може да е от видео картата.Ако някой може да ме упъти....
![]()
Здравей отново!Първоначално написано от bug1965
Пробвай с ето тези драйвери: http://downloadcenter.intel.com/Deta...=9498&lang=eng
По-нови са от тези на сайта на "Fujitsu", които ти бях намерил!
П.С. - Ако пак не стане - потърси ти какво ще намериш тук (модела на видео картата е: "Intel 855GM"): http://downloadcenter.intel.com/Sear...Intel+855GM%22
П.С. 2 - Има голяма вероятност ако плазмана, към която се опитваш да включиш лаптопа е с висока резолюция (по висока от подържаната от видео картата) да не може да тръгне!!!![]()
Каква е резолюцията подържана от видео картата ???![]()
Ами ето какво инфо намерих аз:Първоначално написано от bug1965
П.С. - Все пак това е за резолюция на CRT монитор... и не знам как ще е при плазма.Graphics
Intel 855GM with integrated 32-bit 3D/2D graphics
controller with dynamic video memory technology
allowing the usage of up to 64MB RAM as video
memory depending on amount of main memory,
3-D accelerator
Dual Independent View (Windows XP / Windows 2000)
External resolution for CRT
1024 x 768 / true colour / 85 Hz
1280 x 1024 / true colour / 85 Hz
1600 x 1200 / true colour / 85 Hz![]()
TV е с РЕЗОЛЮЦИЯ 1366 Х 768 и като вкл. лаптопа към тв. и ми става само черен екран нз нз ... убедена съм,че аз нещо неправя както трябва![]()