.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен

Какво ли си мисли..

Здравейте,на 20 години съм,но искам да ви разкажа накратко за моите взаимоотношения с приятеля ми и да ви попитам какво мислите.. с него съм,защото е особен,защото не ми се струва като всички останали, защото мисли и понеже е доста отговорен и свестен. Харесвам го много. Правим хубав секс. Но аз не си ''изказвам'' чувствата. Да,обичам го,но никога не съм му го казвала. Начинът,по който го правя е чрез секса. Това е моя начин-като му се отдавам напълно и изцяло. Мислите ли,че е достатъчно ? Смятате ли,че понякога трябва да му казвам как се чувствам или е излишно ? Той самият не говори за това,защото знам за него,че трудно показва чувствата си и е горе-долу като мен в това отношение-сякаш крие част от емоциите си. Трябва ли да си казваме нещата или е достатъчно да ги показваме ? Какво е връзката без мили думи,а само дела ?

Не са достатъчни само делата, поне от моя гледна точка. Емоционална съм, любвеобилна съм и ако човекът до мен не ми каже някоя добра дума, а само изпълнява, без да дава гласност на чувствата си, значи няма да съм дълго с него. Не мога да поддържам отношения с робот или затворен човек, съжалявам.
    Това не значи, разбира се, че ще се чувствам по-щастлива, когато съм с някой празнодумец.

Мега фен
    за мен думите не значат нищо. не ме интересува какво ми говори човека, важното е какво върши. тези, които много говорят, нищо не правят. а и езика е силно оръжие, можеш да накараш човека да повярва, в каквото на теб ти е изгодно. заблуждавала съм така не 1 път и знам, че не е никак трудно. затова не ме интересува какво ми казват- не искам да се подлъжа, както аз съм подлъгвала.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    хубаво е че му го показваш,но понякога човек има нужда да чуе от любимия човек,какво изпитва той/тя към него
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    За мен връзките се крепят на разговорите. Най-нормалното нещо на света е да кажеш на човека, когото обичаш какво чувстваш. Колкото и да е затворен, темерут, непукист и т.н. ще го оцени.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Не са достатъчни само делата, поне от моя гледна точка. Емоционална съм, любвеобилна съм и ако човекът до мен не ми каже някоя добра дума, а само изпълнява, без да дава гласност на чувствата си, значи няма да съм дълго с него. Не мога да поддържам отношения с робот или затворен човек, съжалявам.
    Това не значи, разбира се, че ще се чувствам по-щастлива, когато съм с някой празнодумец.
    Точно така, и думите. и делата трябва да се съчетават. Нито само с едното е добре, нито с другото.
    I want to be remembered as the girl who always smiles

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си