- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме?
Здравейте, харесвам си едно момче вече от една година и искам да разбера дали ме харесва. Всичко започна на училище в едно междучасие. Беше началотоо на годината. Не го познавах и реших да разбера нещо повече за него. След няколко дни разбрах албума му и реших да му напиша коментар.После той също ми написа коментар и то няколко. Приятелките ми ме съветваха да му поискам skype, така и наравих. Писах му и той ми го даде. Запознахме се, но нищо важно не си казахме. Виждахем се в училище и много пъти си засичаме погледите. До юни нямаше нищо, само писане по skype, докато дойде края на юни,когато му писах и го попитах дали ще ходи на дискотека, но той каза че нямало с кого и аз му предложих да дойде с нас-аз и моята приятелка. Беше съгласен, но каза че ще попита неговите приятели и ще ми каже по-късно. Вечерта ми писа и каза че ще се събират във тях преди дискотеката и ни покани и нас, също ме попита дали си имам приятел и аз му казах не и той каза супер. Бяхме в тях, но отново нищо не стана само се споглеждахме. След няколко седмици бях на рожден ден и той беше там.Играех с едно друго момче, а той не отделяше поглед от нас. Момчето с което играех започна да ме закача, но въпросното момче го драпна от мен и започна да му говори нещо. Това стана няколко пъти.
В училише често сме си засичали погледите с леки усмивки. От тогава ми пише по често в skype и коментари. Много съм объркана в някой случай мисля че ме харесва в други пък не. Може ли някои да ми помигне в тази ситуация. Историята малко е неразбираема и объркана, но ако някои може да ме разабере и да ми помогне да ми даде някакъв съвет много ще ми помогне. Благодаря
Така,значи първо ние не мислим дали някой ни харесва,ние си създаваме илюзия и вярваме в нея,понеже на нас ни се иска да е така.Но по темата - защо просто не излезете двамата някой път и да видиш какво ще се получи :] пък тогава пак сложи една темичка..Първоначално написано от bubety123
no dream is too big,sky is the limit! :]
Аз мисля, че те харесваОкуражи го някак си, че и ти го харесваш и нещата ще се наредят. Я си представи, че и той така като теб сега се терзае дали го харесваш или не
Бъди по-уверена и търси взаимност !
Изглежда и двамата сте доста срамжливи. Според мен и той се терзае като теб дали го харесваш, а ако някой не дейсва скоро искрата ще угасне, така че смело напред.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Е кво го мислиш толкоз... излезте, налазете се и.. така
От толкоз мислене.. нищо няма да излезе.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Това е напълно достатъчно за едно добро начало ,пробвай се с мислене и бездействие не става!В училише често сме си засичали погледите с леки усмивки.
Bitch
Може би, ако го поканиш на среща ще има по-ползотворен ефект от писане по скайп, пращане на сърчица, точици линийки и тем подобни.
Първоначално написано от strangerinhell
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Защо не го питаш? Никой от тук не може да ти отговори...толкова различни хора и характери има...това е един от най-тъпите въпроси, които може да зададеш тук.
хЪх...
има някакъв интерес, но или не е достатъчен, или мъжленцето е смотано и не смее да действа.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Дам,харесва те..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
защо не го поканиш да излезете само двамата някой път,тва е най-добрия начин да разбереш дали те харесва
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!