От доста време чета темите и коментарите из разни форуми за по-улегнали хора. Понякога има доста общи неща, но има и съществени разлики.
Разликите в общи линии са следните:
- латиницата е по-скоро изклочение
- постовете в по-голямата си част са написани много по-грамотно и са много по-дълги
- всяка проява на агресия и заплахи с думи се наказва с БАН без никакви уговорки и увещания
- в този форум момичетата основно се притесняват, че са бременни - в другите жените се оплакват, че не могат да забременеят.
- тук основно момчетата се оплакват, че момичетата не искат да правят секс - в другите форуми жените се оплакват, че мъжете им вече не искат да правят секс с тях
- тук ако момчето търси момичето за всичко но не и за секс - значи е сериозен - в другите форуми ако мъжът търси жената за всичко друго освен за секс - значи е несериозен
(в тази връзка започвам да вярвам на по-възрастните мъже, че след време нещата се променят, което ме радва)
- тук момичетата се оплакват, че се задушават от това, че гаджетата им са много добри - в другите форуми жените се вайкат, че мъжете им са много лоши

Има и много други разлики, но причината да пусна тази тема е основно последната. Няма да пускам отделна тема всеки път. Ако модераторите разрешат - всички постове ще са тук.
Копирам директно текста без никакви корекции. Уверих се, че във форума има и доста по-големи юзъри. Ако желаят - могат да взимат отношение по темите. Аз няма да ги коментирам. Не искам да изпадам в неудобни ситуации ...

П.п. Знам, че сега всичко ви изглежда по друг начин. Да си кажа право и на мен много неща не са ми ясни, но даже и да не ни се иска ще станем възрастни. Няма да е лошо да видим как мислят по-големите от нас.