Тази история ми звучи много познато. Явно някои момичета растат само на години:

Зачудих се какво заглавие да поставя на тази тема, за да привлека възможно най - голям интерес. Истината е, че нямам много приятелки и понякога ми липсва обективно женско мнение по някой въпрос.
За сметка на това имам доста приятели мъже, с които редовно дискутирам интимните взаимоотношения между половете
Ето и историята ми накратко.
От доста време си пиша с един мъж (на 25), самата аз съм с 2-3 години по - голяма, но от 4 месеца отношенията ни се задълбочиха, в смисъл, виждаме се по - често, чуваме се по - често и най - важното правим страхотен секс!
Стремя се да се удържам да не хлътна, което при мен става адски лесно, но и тук не ми е много трудно, тъй като той поддържа интереса ми точно на границата. Виждаме се веднъж седмично, като не всеки път правим секс. Страхотно го желая, доста силно ме привлича, но сами разбирате, че с толкова редки контакти не мога да си правя някакви илюзии.
Въпросът е, че съм ориентирана към връзките, по принцип. Момента не ми е подходящ точно за сериозна връзка, но бих искала да се виждам с този човек поне 2-3 пъти седмично. Дайте ми някакви съвети или поне мнение как биха се развили нещата между нас занапред, по - скоро как вие виждате положението отстрани.
Мнението ми за момчето е малко противоречиво, виждам го като несериозник, пуши трева, обича да се "разбива", както сам се изразява, в същото време по някои въпроси виждам желязна воля и принципи, което ме кара да си мисля, че не е някакъв въздухар, а точно напротив, прекрасно го виждам в ролята на сериозен и отговорен мъж.
И на края това силно сексуално привличане... Какво да правя с него? Имам нужда от повече внимание от негова страна, но как да го привлека без да му се натрапвам и да го задушавам, чувствителен е на тема свобода.
....

Публикувам и няколко отговора:
.........
Супер е пича, просто е още много млад. Не се отказвай от него, само един съвет: показвай се по хладна откъм чувства пред него, не се лигави, прави се, че държиш на връзката ви точно толкова, колкото и той. Не му показвай, че си му сигурна. Но поне като се виждате веднъж седмично, гледай да не пропускате секса. Оставяй приказването за през другото време когато си пишете или говорите по телефона.

......

Двечките ми напомнихте един стар виц за дъщерята на капитана и взвода, ама да не размиваме темата. Малко се изказвате неподготвени!! Има един лаф - една жена може да направи всеки мъж на луда калинка, но жална и майка ако хлътне! Те там е истината. Авторката дори си го признава че лесно и се отдава, а и с това тъпо правило, че жените си падат по лоши момчета плюс в случая по-малък - тва си е ебати и стимула! Маце, бегай докато не си глътнала цялата чаша!
....
АМА КЪДЕ НА 25 ГОДИНИ И СТРАХОТЕН СЕКС ТА ТОЙ ОЩЕ НЕ Е УЗРЯЛ ЗА ТАКЪВ
СПОРЕД МЕНЕ ТОВА СИ Е ЧИСТО ХЛЪТВАНЕ САМОЗАБРАВЯНЕ , МАЛЪК Е ОЩЕ КЪДЕ ТИ
ПЪК И МОМИЧЕТО НЕ Е ТОЛКОВА ГОЛЯМО СПОРЕД МЕНЕ СЛЕД ОЩЕ ПЕТ ШЕСТ ГОДИНИ ЩЕ МОЖЕТЕ ДА ОЦЕНИТЕ СЕКСА И ДА СЕ ЧУСТВАТЕ НАИСТИНА УДОВОЛЕТВОРЕНИ ОТ ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕ СЕГА ОЩЕ МОЗЪЦИТЕ ВИ ХВЪРЧАТ
ЗРЕЛОСТТА Е ВЪВ ВСИЧКО