Зачудих се какво заглавие да поставя на тази тема, за да привлека възможно най - голям интерес. Истината е, че нямам много приятелки и понякога ми липсва обективно женско мнение по някой въпрос.
За сметка на това имам доста приятели мъже, с които редовно дискутирам интимните взаимоотношения между половете
Ето и историята ми накратко.
От доста време си пиша с един мъж (на 25), самата аз съм с 2-3 години по - голяма, но от 4 месеца отношенията ни се задълбочиха, в смисъл, виждаме се по - често, чуваме се по - често и най - важното правим страхотен секс!
Стремя се да се удържам да не хлътна, което при мен става адски лесно, но и тук не ми е много трудно, тъй като той поддържа интереса ми точно на границата. Виждаме се веднъж седмично, като не всеки път правим секс. Страхотно го желая, доста силно ме привлича, но сами разбирате, че с толкова редки контакти не мога да си правя някакви илюзии.
Въпросът е, че съм ориентирана към връзките, по принцип. Момента не ми е подходящ точно за сериозна връзка, но бих искала да се виждам с този човек поне 2-3 пъти седмично. Дайте ми някакви съвети или поне мнение как биха се развили нещата между нас занапред, по - скоро как вие виждате положението отстрани.
Мнението ми за момчето е малко противоречиво, виждам го като несериозник, пуши трева, обича да се "разбива", както сам се изразява, в същото време по някои въпроси виждам желязна воля и принципи, което ме кара да си мисля, че не е някакъв въздухар, а точно напротив, прекрасно го виждам в ролята на сериозен и отговорен мъж.
И на края това силно сексуално привличане... Какво да правя с него? Имам нужда от повече внимание от негова страна, но как да го привлека без да му се натрапвам и да го задушавам, чувствителен е на тема свобода.