във връзка с последния цитат, напоследък съм в компания на 30г.+ мъже, кой женен с децА, кой неженен с деца, кой с жена, деца, без работа.
Всеки БОЖИ ден те са пияни от сутринта до сутринта на другия ден, а понякога не изтрезняват.
Изобщо не ги интересува семейството им. Искат единствено да се забавляват. Тежко и болно ми е като ги гледам, защото след време не искам да имам такива мъже като тях до себе си.
Не искам да ви споделям как се почувствах когато един мъж с две деца ме сваляше, като се има предвид, че се познавах с жена му.
От три седмици и аз не мога да изтрезнея покрай тях. Не знам какво им доставя удоволствие всеки ден да се давят в алкохол.
Жените им са красиви, мили, добри, грижовни.
Може и тъпо да е това, което си мисля, че в момента гребат с пълни шепи от живота, тъй като по-млади са им били забранявани разни неща.
Макар,че по техните приказки като са били тийнейджъри, са се крили в мазята по блоковете да пият домашната ракийчица на дядо и яко карти.

вече при мъжете над 40години (не говоря за всички, не си мислите така, а за тези, с които съм имала контакт), една част от тях вече са изгубили сили за живот, защото работят за без пари, а вкъщи ги чакат огромни сметки.

Може би при възрастните един проблем в някоя от сферите на живота се отразява и върху другите.

Докато ние ако имаме проблем в семейството, училището и любовта ще ни вървят, примерно. И продължаваме да си повтаряме, че живота е пред нас и след време всичко ще се оправи, което не е така, защото няма гаранция какво ни очаква след 10+години!

Общото между всички е, че искат да се забавляват и да теглят майни на отговорностите си.