Съжалявам че пиша на латиница, но това е единствената възможност да пиша. Пиша от една библиотека която затваря след 45 мин и не знам кога ще имам достъп до компютър но имам нужда от съвет. Накратко живея с мъжа си от 12 години до преди една година всичко привидно беше наред, докато не го хванах с една приятелка с която се оказаха любовници. Последва сериозен разговор и поне привидно нещата вървяха, докато в един момент не започна да ме бие. «Поводите бяха къде малки, къде големи, най големия бой изядох вчера, защото го попитах защо е пазарувал от един скъп магазин (явно е купил подарък на любовницата, ама е безработен и нямаме ама никакви пари, аз работя ама не изкарвам много), така не само че ме наби ами извика и полиция, аз бях цялата в кръв, даже имам съмнение че ми е счупено ребро, но бях на работа и нямах време да ида да видя какво мие, не знам полицията какво е говорила с него и какво той им е казал, бяхме по отделно, на мен ми казаха че ще излезне и по касно вечерта ще се прибере и да сме говорили спокойно. Както и стана дойде си човека и си легна да спи, нито дума не смятали да се изнася. Аз не знам какво да правя много боли предателството, боя и няма от кои да поискам съвет, съвсем сама съм с малко дете на ръце. Та това е, ако някои ми отговори до половин час и ми даде съвет ще съм много благодарана. Не мислете че е пързалка и извинете още веднаж че пиша на маймуница, но това ми е единствената възможност да пиша. Отчаяна съм.