- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разкази на бивши тийн-ки
Поствам това защото в отговорите си бг-мамите пращат авторката в нашия форум.
Накратко:
Представете си, че баща ви си хваща гадже на 18-19 години и ви зарязва. Гадничко! Случват се и такива неща и винаги ми е било интересно как мислят подобни момичета.
Ами ето как:
Забележете 'мотивите' на авторката за да тръгне с този мъж:
И част от отговорите:Здравейте, искам да споделя с вас един проблем. На 18 години съм, приятелят ми е на 35. Излизаме от няколко месеца. Въпреки голямата разлика в годините се разбираме чудесно. Той изглежда много добре за възрастта си, финансовото му положение е отлично, има страхотна кола, точно мои тип е. Преди седмица на шега го попитах дали е женен.. и той каза "да".. ама какво значение имало... За деца не исках и да питам.
Прав е. Този факт мен не ме приятеснява. Щом ми е обърнал внимание, значи нещо с жена му куца... Не ме интересува каква е, на колко години е, как изглежда... Нищо не искам да знам за нея, не искам да я споменаваме никога повече. Споделих с няколко приятелки и всички бяха на едно мнение.. "ПОМИСЛИ ЗА ЖЕНА МУ..." От къде на къде?! Аз ли съм тази, която трябва да мисли за жена му? Не. Това е негова работа. Той не е мислил за нея, когато е трябвало. Сега, когато е късно и аз няма да го направя?! Не ме притеснява, че има семейство, но ми омръзна всички да ми го натякват...
Не бързайте да ме упреквате. Не искам да развалям ничие семейство. Не искам да задълбочавам връзката си с този човек. Знам, че съм все още малка за сериозни отношения, а и живея на принципа "Не отнемай на човек това, което не можеш да му дадеш".
Не ме карайте да се поставям на мястото на жена му.. Бях в подобно положение, когато преди 5 години прочетох един смс в телефона на баща му от неговата любовница... Тогава той си събра багажа и отиде да живее с нея.
....
В последното изречение ставаше въпрос за моя баща, извинете за грешката.
А относно това, че съм с него, заради парите - не е точно така.. Моите приятелки също излизат с мъже 35+ , 40+, женени, не женени, с деца или без... все тая. За тях парите са важни. Наблюдавах ги и си повтарях, че те са това, в което не исках да се превръщам.. Но така се случи, че в един хубав ден се запознах с по-по-бившия ми приятел (той беше като тях) и свикнах с определен начин на живот. От тогава светогледа ми се промени. Не мога да излизам с разни 20 годишни хайванчета.. те не могат да ми осигурят това, на което съм свикнала.
.....
По-полекичка с обидите де... Просто ви попитах нещо...
И за уточнение - изобщо не съм глупава/тъпа/ проста..
Сега се сещам какво беше казала Ивайла Бакалова веднъж.. :
"Не е лесно да си купиш сама автомобил, но не е лесно и да намериш някой да ти купи"
Вече разбрах, че в тоя живот трябва да си кучка. Гадна долна кучка. Иначе... си никоя. Или кучка, или никоя. По-добре кучка. И най-важното - хитра кучка. (:
И така в същия дух направо я попиляват от подигравки !....
А защо не пусна тема в TeenProblem. Там може и да те разберат.
.....
Мдаааа, мъжете на 35 г. вече наближават пенсия и се очаква повечето да не изглеждат особено добре.
Какво ли да говорим пък за мъже на 45...
Иначе, разбира се - материалното е най-важното в случая (финансовото положение и колата определят типа човек - кристално), както и клишето, че тя не иска да задълбочава връзката, а в неговото семейство нещо куцо.
А смс-а предполагам е бил за нейния баща, не за "баща му"...
Темата е буквално изсмукана от пръстите. Ако е истина, както се казва, девойчето ще стане на около30-35 г. и ще мисли различно (има точно 2 варианта за промяна на мисленето, вкл. моето е "тип 2"), ама тези тези са дълго и широко дискутирани...
Още повече, че и жена му няма да седне да мисли за теб. Споко...
.....
Ако темата не е пързалка е много лошо....
Мила не е нужно да мислиш за жена му, той мисли за нея вместо теб. Ако си мислиш че имаш шанс да развалиш семейство то самочуствието ти е в повечко. Струва ми се че ти си използваната, като най-вероятно ти се купуват парцалки срещу опр. неща........като държанка. Най-вероятно ако повдигнеш темата за брака му и създаваш проблеми ще те отсвири..и ще си намери друга като тебе а такива бооолллллллл, дето описват подобни "хубави качества" у мъжа.
П.П Жена си няма да смени, но теб може би да. Наслаждавй се колкото можеш без да се ВЛЮБВАШ..и не мисли за жена му..
.....
Да те чукат за пари не е светоглед, а к*рвалък.
Да отговоря на въпроса. Не, от теб не се очакава да мислиш за жена му, след като те затруднява да осмислиш доста елементарни положения.
Дай да ти гледам, понеже съм форумска ясновидка. Не след дълго ще ти се прииска да пуснеш тема "Използват ме като парцал."
.....
Моля те, не се натоварвай да мислиш и за жена му. Ще настане пълна каша в главата ти, пък и може да достигнеш до такива изводи, че съвсем да се объркаш и да прогониш 35-годишния дъртак с хубавата кола...
Най-вероятно жената е помислила за себе си, преценила е че ще го вземе такъв - осигурен, добре изглеждащ и по всяка вероятност мил в семейството си и ще живее спокойно и доволно. Пък за останалите му нужди ще се грижат девойчета като теб.
Това го написах, за да ти е спокойна съвестта и да не си гузна, че не мислиш за нея.
Иначе, съветът ми е - забавлявай се, сега ти е паднало! Ако можеш, омъжи се, до година- две, не по-късно, защото с всеки изминал ден на пазара излиза нова реколта и цената ти пада. След няколко години няма да има много мераклии да ти осигуряват стандарта, с който си свикнала - не че ще си престаряла и грозна, просто няма да си им в таргета. Повярвай, в тази среда в която си, възраст, започваща с 2.. не е интересна
Така че - недей да мислиш за жена му, по-скоро мисли как ти да станеш жена на някой, че да ти е спокойно и все така широко около врата![]()
Ако ви се чете :
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=411147.0
Темата е голяма но е забавно ....![]()
![]()