Ето едно постче за едно щастливо момиче ... т.е. жена на 25 г.

Прочетете го внимателно. Само аз ли не виждам нищо написано за скъпи дрънкулки и парцалки ?! Това са нещата, които правят повечето тийнки щастливи !! А де ??!!

http://www.limpa.bg/blogs.php?entry=2637

ЩАСТЛИВА СЪМ!

Да аз мога да кажа че съм щастлива!Да щастлива съм,защото имам едно прекрасно семейство имам и прекрасни приятели до себе си,които ме обичат и ме приемат такава каквато съм,щастлива съм и когато правя другите щастливи около мен и когато им помагам!Да аз съм готова винаги на всичко за моите близки и приятели,когато ги видя че имат проблеми и страдат!Да мога да кажа че съм щастлива,щастлива съм,защото днес намерих още един приятел който ме прави такава!Щастлива!Аз съм една голяма щастливка!Трябваше много неща да се случат днес за да разбера това но вече гго знам!Щастлива съм!Бъдете щастливи и вие мои приятели!Обичам ви!

За мен щастието е това прекрасно състояние, което ми помага да осъзная факта, че съм жива, че съществувам, а също така и огромната отговорност, която нося за неговото постигане.
Щастлива съм, когато мога да се усмихна на изгряващото слънце и да благодаря на Бог новия ден, който ми дарява.
Щастлива съм, когато имам сили да се засмея дори, когато голяма болка ме изгаря и и сълзите са готови всеки момент да потекат от очите ми.
Щастлива съм, когато мога да обичам, да прощавам, да проявявам внимание и загриженост към хората около мен, без да очаквам каквото и да било в замяна.
Щастлива съм ,когато виждам радост в очите на детето си.
Щастлива съм, когато виждам повече щастливи хора около мен.
Щастлива съм, когато успея да се справя с трудностите, изпречили се на пътя ми.
Щастлива съм, когато има с кой да споделя щастието си, когато проявявам и срещам разбиране в хората около мен.
Щастлива съм, когато и в най-сивия и мрачен ден мога да открия нещо красиво, на което да се зарадвам.
ЕТО ЗАТОВА СЪМ ТОЛКОВА ЩАСТЛИВА!АЗ СЪМ НАЙ_ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА!А ТОВА Е МОЯ ЛЮБИМ КЛИП КОЙТО ВИНАГИ СИ ГЛЕДАМ,КОГАТО УСЕТЯ ЧЕ ГУБЯ ВЯРА ВЪВ ВСИЧКО!ТОЙ МИ ВДЪХВА ВЯРА И НАДЕЖДА