Ето ‘мъката’ на една бивша тийн-ка зажадняла за секс !
Не мога да разбера какво става с тези момичета ...
Когато ние ги искаме - те не искат, а когато те искат - няма вече кой да ги поиска ...
Ето темата:
С мъжа ми почти не правим секс. И все по-рядко се случва.
Веднъж на два месеца я се случи я не.
Сигурна съм, че няма любовница, но това не решава проблема.
И съм се видяла в чудо и не знам какво да правя.
Вече съм на път да му предложа отворена връзка щото не се издържа.
Не че ми отказва секс ако поискам, но не мога само да искам. Няма я играта.
Какво да правя... вече издивях Хормоните ми ме побъркват
.....
Заедно сме едва от 3 години, а от 2 години е това положение
Нямаме деца. Стрес има ама при кой няма?
По-голям е от мен, но чак пък толкова секса да не го влече...
Говорили сме. Той каза, че иска аз да поемам инициативата. Аз съм се запънала за обратното и мамата си трака Досега винаги аз подавам сигналите. Мечтая си да направи нещо по импулсивно, но не се е случвало от какво бяхме гаджета.
Не мисля, че съм занемарена и че съм се сляла с интериора. Точно обратното. Държа на външния си вид.
....
Знам какво си мислят тукашните юзърки: “ на мен това никога няма да ми се случи”
Предполагам същото си е мислила и авторката на темата когато е била тийн-ка.
Живота има странно чувство за хумор.

Някои мнения:

.....
Позната история.След 20 г брак и седем годишна разлика във възрастта при мен секса е мираж веднъж на месец и то за да се отчетем .Аз се чувствам във вихъра си - хормоните наистина ме подлудяват ,унизително ми е да моля при положение че щом се прибере веднага заспива или отива да гледа тв.За мен това е признак че не иска.Искам да правя секс , няма да стана по- млада и хубава но като на половинката не му се иска?
...
Преди време се опитах да попитам в една подобна тема защо жените смятат, че на мъжете ВИНАГИ са готови и им се иска, но както се очакваше ме оплюха.
Сега да ви попитам мили жени в тази тема - приятно ли е да си от искащата страна ? А ?!!
....
Защото нормалните мъже са.
Може да не искат жена си, но поне ще искат някоя друга. Да не искат секс изобщо е много много притеснително. Направо си е за лекар.

Иде ми да питам какво става с тези мъже?
Добре, че моя е от по предното поколение, за които секса е най важното мъжко развлечение.
......
не съм сама, не съм сама, не съм сама.............. ма и не ми се иска де. обаче пък е обидно да не ти искат. уронва се егото.............
пък с тези дет си искат на мен не ми се иска.........
омагьосан кръг. разведи се, или тръгни на фитнес. или го удари на ядене на сладко.........открий лекарство против косопад. абе, занимавай се с нещо друго.
.....
Не бих се съгласил, че отклоняваме темата. Просто добавяме и друга гледна точка.

Защо когато жените отказват секс и побъркват мъжете това се смята за нормално, а когато мъжете отказват секс вдигаме врява до бога и пускаме слъзливи темички в преобладаващо женски форуми ?
Ние нямаме ли право на избор
Ако не ни харесва или ни е омръзнала някоя жена защо сме длъжни да правим секс с нея
Или така ви е по-удобно
.....

Да си дойдем на думата, че повечето хора не им стиска да си кажат направо не те желая вече. Дори и да си го признаят пред себе си е трудно. Защото може всичко друго да е наред.
Може и да не можеш, когато искаш, но веднъж преминало желанието ми към някого като сексуален обект, до сега не ми се е връщало. Това не ме плаши.
Нито ме плаши да кажа точната причина, ако отказвам, която е или умора или някакво скарване,което ми държи влага все още. Други причини за отказ до сега не са ми се появявали, но пък съм случила в това отношение на мъж, който не ми е отказвал. Не за друго, ами рядко се налага аз да си искам.
.....
Разбира се това не са всички мнения.
Цялата тема е много по интересна:

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=380458.0