.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

ето го и моето проблемче..

Здравейте..аз съм нова тук искам да споделя моят проблем..значи имам приятел от 1 година сега сам на 17 год..а той на 18..правили сме няколко пъти секс но досега не сам му правила свирки..мисля че вече е крайно време да го направя..знам че той го иска..но се притеснявам от гълтането..за първи път ще ми е и незнам..какво да правя..да го направя ли въпреки притеснението ми или не..знам че това изглежда тъпо но.. благодаря Ви предварително за отговорите..
    { } obicham te { }

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Ами не е задължително да гълташ.Може да ти свърши на гърдите..блабла.. ;д но щом се притесняваш не го прави!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    щом се притесняваш не го прави!
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

След като ти е за пръв път и си притеснена , защо трябва да го гълташ.За всичко си има време. Първо едното, после другото

ами да но си мисля че той ще очаква да му гълтам..а не искам да го разочаровам по никакъв начин..незнам дали ме разбирате.. обичам го прекалено много за да го разочаровам..
    { } obicham te { }

Ако и той те обича, ще те разбере ; )
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Ми кажи му, че не искаш да гълташ... той не може да те накара.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

незнам незнам..толкова ми е притеснено.. а вие обичате ли да гълтате..и правите ли го често..
    { } obicham te { }

Не ми се пишеше, но ще пиша, за да вкарам малко светлина към нещата. Виж при положение, че не си правила орална любов не се хвърляй в дълбоките води още в началото. В морето се влиза полека лека. Нека свърши някъде отвън и опитай спермата, защото какво ще стане ако се включи ефекта на гадене и връщане и се изплюеш след като е свършил в устата ти. Вероятно предполагаш колко гадно ще му стане. Така че опитай я и карай едно по едно.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Ами не..не съм гълтала!Просто неискам..по никакъв начин неможе да ме накара ;д
    И по този начин не мисля ,че бих разочаровала някого.
    По-скоро той би разочаровал мен ,ако се опита да ме накара да направя нещо против волята си.

Не си длъжна да го правиш!Той ще те разбере ,ако те обича както казаха по-горе

ами освен да ви благодаря за отговорите и когато се видим да му обясня че все още не сам готова за това..
    { } obicham te { }

Дано съм ти помогнала по някакъв начин!
    Всичко хубаво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си