.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Ужасен изит по математика-25 юли 2009 година

..........

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ако е бил толкова гаден и всички са се издънили или ще вдигнат оценките или балът ще рухне и ще се влиза с 29 в 91 НЕГ и 1 АЕГ. Но, когато аз бях 7 клас не беше по-лесен теста (2007 година). Беше също много гаден. Така че споко. Не се филмирайте и не изпадайте в истерии и нервни кризи, защото всичко ще е ок. 3,50 не е толкова зле, ако си се справил/а по-добре по български и имаш 6ци в училище. Успех

П.С: Темата е за раздел "Училище и Приятели"

Хеей, спокойно бе, какво и е на оценката - четворка. Нищо ти няма.

Град
    Sofia
    важното е оценката да ти е достатъчна, а не да е много висока както мното точно го казва и amk933

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Аз имах 4.111, а кандидатствах преди 2 години, така, че спокойно.
    Имах си бал към 30 и си влязох в що - годе добро училище.

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами и на мен ми бе6е ужасно трудно миналата година като кандидатствах, толкова надежди за елитно даскало, толкова учене и накрая 3.89 не го заслужавах, заслужавах мнооого повече, някои идиоти от моя клас изкараха повече от мен на налучкане а аз дето се мъчих и учих толкова да изкарам неква мижава 4ка а по бг имах 5 и 50 и сега съм в едно тъпо даскало
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    когато аз кандидатствах си бяха изпити и си бяха лесни...но тази година наистина много от 7-ми клас се оплакваха че им е бил мн труден.Я го дайте да го видим този тест,ако някои знае линк...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Град
    found myself in wonderland
    xaxaxax

Олеее хора, ужаас.. Много гаден беше! Не е честно...цяла година учих като луда и сега какво..моля се за четворка...и повечето мои приятел/к/и са така..ужас!!
    Cappuccino Princess ^^

Абе хора изчакайте да излезнат резултатите,не се паникьосвайте предварително толкова много и аз на моя (2007 г.) като видях отговорите се притесних-те повече от половината ми изглеждаха грешни и като почнах да смятам.... ,пък накрая се оказа че имам 4,46

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    на мен ми заминаха надеждиците....

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    По моето време нямаше тестове,беше си тема по литература и задачи по математика.С тея тестове все някак можеш да налучкаш отговорите или да си подскажеш със съученик.В голяма трагедия обръщате всичко.Още колко изпити ви предстоят,още колко несправедливости take it easy

Град
    София
    ОООООООООО, писна ми, какво толкова ревете като някакви ревльовци. И аз имах 6 по математика за годината в 7 клас, а на теста 4 и нещо, ама не вдигах вой по форумите. Важното е, че не е 2.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    все още не са излезнали резултатите, но предполагам, че оценката ми е по-висока от това което знам, почти съм сигурна
    One 21 GunS

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Glezanka
    По моето време нямаше тестове,беше си тема по литература и задачи по математика.С тея тестове все някак можеш да налучкаш отговорите или да си подскажеш със съученик.В голяма трагедия обръщате всичко.Още колко изпити ви предстоят,още колко несправедливости take it easy
    Съгласна съм ...
    Прекалено навътре приемате нещата,а някои от вас прекаляват с превземането (в случая говоря за nesquiky)
    Ние едно време като нямахме тестове к'во да кажем?!Ся поне имате няк'ви възможни отговори ... Ще решите 2-3 пъти една задача и ще получите някой от отговорите,а ние можехме само да се надяваме,че сме започнали и завършили задачата правилно ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на xoxi
    Какво се оплаквате толкова..
    Аз се моля за тройка...
    И спря да се върти за миг земята..

а бе хора, спорред това, което казвате, аз съм напрао гении с мойто 4,78!
    сигурен съм с точност колко ми е оценката, щото докато квесторите не гледаха, си написах отговорите на крака и като се прибрах си ги проверих в нета. мислех, че съм много зле ама като ви гледам вас..
    за тези със шестиците в даскалото и тройките на теста-мн сори, споко бъдете сиг че ще влезете някъде

Трябваше да си остане изпита както преди.Кви са тези тестове,кви са тея глупости.Трябва да си много зле на тест да не изкараш 3 .Кво сте се заоплаквали всички,явно не сте учили достатъчно.Изпита ви трябваше да е както преди-2 трудни задачи да решите сами,повечето нямаше да минат.Радвай те се,че ви го направиха лесен изпита и стига ревахте.

Да, така е, че изпита преди с 3те задачи е бил наистина ужасен. Но този също, ама какво да се прави. Не се оплаквам като повечето седмокласници, дето се втурнаха да подписват една петиция... от която полза никаква.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Подкрепям напълно горното изказване.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Пуснете още 100 теми , ако искате

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ТЕСТЪТ Е ЛЕСЕН И КАТО ГО РЕШИХ, ИЗПОЛЗВАХ САМО ЗНАНИЯТА СИ ОТ 7-И КЛАС (НЕ СЕГАШНИТЕ), ТАКА ЧЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ, КАТО НЕ МОЖЕТЕ, ТОВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ, А ОТНОСНО ТЕЗИ, КОИТО СЕГА МРЪНКАТ ЧЕ В ДАСКАЛО СА ИМАЛИ ЕДИ КОЛКО СИ, ЗНАМ ГИ АЗ ТИЯ ОТЛИЧНИЦИ ДЕТО ПОВЕЧТО ХАБЕР СИ НЯМАТ

Абе, още ли обсъждате?
    @therichbitch е права. Не може да претендирате, че разбирате от математика и накрая тройка! Оценките в училище никакъв показател не могат да бъдат, защото учителите пишат къде шестици къде от симпатии, къде от нещо друго. Или пък някои ученици умишлено са подценени, а накрая изкарват оценки от порядъка на 4.50-5.10. Това, че не са ви подготвили достатъчно на частните ви уроци, си е ваш проблем.
    Имаше и някой, който беше казал, че повечето изкарали повече от него с налучкване, а той самият се е мъчил да решава - какви претенции изявявате не мога да разбера? Ами, като имат възможност, ще налучкват! Има си възможни отговори, защо пък да не се пробват. Лично ваш проблем си е, че не сте се сетили да заградите някакъв отговор на задача, която не сте могли да решите и сега обвинявате този и онзи, че половината ви задачи са останали без отговор.

Супер фен
    Аз немога да разбера какво толкова се оплаквате. Гледах теста,не беше по-труден от миналогодишния.Оценките също не са ниски...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си