- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- има ли вероятност..
от много чекии да се скъса това гемчето или как се вика ,което свързва кожата с главата на пениса?
Ako лъскаш на ден по 3-4 чекии - сигурно да, но аз всеки ден, или поне през ден праскам по една и нямам проблеми... Джони Главока (така го наричам) си е здрав като скала.. : ))))) Надявам се да съм ти помогнал.
аз пред ден.. ама лудо![]()
и после само ли заздравява![]()
Зависи колко си млад.. Ако си на 99 години много бързо..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Шегувам се. Ами ако си на 14-15 години няма нищо срамно да питаш родителите си (въпреки че аз не бих го направил) и те ще ти кажат..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Интересно именце си му дал .. Трябва да направим тема за имената на всички ..Първоначално написано от iwancho
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
леле брат ти се късаш е ,намери си приятелка :Д,а отностно темата може да се скъса,заздравява обаче бавничкоам болезнено е до колкот съм чел
![]()
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Ако искаш ми напиши skype си на лично съобщение, та да си побъбрим за темите,пък може и за нещо друго... хах..Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Айде спирам да пиша тук,че оспамихме темата...![]()
м не точно ... Аз съм го изпитал ... Вярно кофти беше , ама ...Първоначално написано от MiRaCuLiX
Следващите дни нищо , нито болки и сравнително бързо зарасна... След няколко дена пак секс
![]()
Ако е много брутално се къса иначе няма да имаш проблеми.....връй си го барай сега като си поуспокоен
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.