честно казано вече ми писна да говоря.....има едно момиче ходихме 3 месеца и я скъсах....после пак тръгнахме ....но тя така и не знае какво иска от наща връзка....и в крайна сметка реши че няма смисъл да продължаваме....казах к-съгласих се....После на следващия ден се получи така че отидохме на дискотека на училището с приятели като за последно че завършихме и тя беше там....аз естествено няма да седна да плача и си правих кефа ...танцувах си ....забих се с една мадама....дори и здрасти не си казахме.....докато не мина 1 седмица от тази дискотека и се видяхме случайно(просто здрасти как е и това е ).... и тя в 12 вечерта реши да ми пише смс да ме попита кво правя....на следващия ден го видях и и отговорих и си пописахме по 3-4 смс-а и до там....днес я поздравих за рождения и ден и това е ...чудя се какво да правя?Писна ми от тия игрички....тъкмо реша да не се занимавам с нея и тя вземе че реши че трябва да ми пише или нещо от тоя сорт

моето мнение е че не трябва да и обръщам внимание...нито да я търся пък тя ако реши има контакти с мен....иначе пак да тръгна да я гоня няма смисъл ....нз вие как мислите ?