- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Двама...
ЗдравейтеПреди време бях писала за 1 момче което е много недостъпно.Накратко с него историята е такава,че той е много сладък,но и много надут.Не съм се опитвала да говоря с него на живо,но сме си писали в скайп и си личеше,че няма особен интерес,но отй се държи така със всички момичета,които го харесват-студено и гадно и общо взето много го харесвам и нищо не мога да направя освен да го забравя и това ме побърква.Другото момче там историята е по-сложна...Миналата година много ме харесваше.Постоянно ходеше след мене,всичко правеше за мене,но аз постоянно го разигравах,правех го на нищо докато накрая му казах окончателно не след 4 месеца да,мне,може би,не съм сигурна,но скоро имахме една случка,където бяхме цял ден заедно и нещо ми стана,просто някви чувства се появиха и не след дълго се появи един купон послучай завършването 30ти юни където всички се натряскаха и той беше там и аз почнах да дрънкам глупости...Питах другите и за него и за другото момче,абе много пянска история,където той разбраа,че иам нещо към него...После му изясних всичко в скайп казах му ,че не е било плод само на пянски изпълнения
а наистина иам някфи чувства и той каза,че нищо не може да направи.И с пълносто си право..много съм объркана и в двата случая нищо не мога да направя..
Е ако имате някакви съветчета ще съм ви благодарнаи благодаря на всички дето все пак го прочетоха
![]()
ми прецакана си
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Ми оплескала си я,няма какво да направишДавай напред пък каквото дойде.
Абе честно да ви кажа, не мога да разбера защо момичета сме такива (не се обиждайте момичета) ама като някое момче ни харесва и прави всичко за нас и ние го тъпчем, а си харесваме някой надут "пуяк". Както и да е
next:
Ами и в двамата случа няма какво да направиш, просто продължи напред. Направила си достатъчно![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Каквото си надробиш, това ще си сърбаш... Напълно нормална е реакцията на 2рото момче, след като ти сама си признаваш, че си го "направила на нищо", а колкото до първото - на такива момчета единственото, което можеш да направиш е да спреш да им обръщаш внимание, за да слезнат на Земята!
П.П. Все пак има някаква възможност второто момче (не надутия) да има някакви чувства към теб, но да те е резнал, за да ти го върне...![]()
Добре бе,много ми е интересно какво харесвате на хора,които се държат студено и гадно с вас?![]()
За втория...няма шанс според мен![]()
Първоначално написано от WhyNot
![]()
![]()
![]()
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
Ех..
Не знам какво можеш да направиш.
Лошото е, че си направила като мен - отблъснала си някакви съвсем искрени, топли и чисти чувства към теб (от страна на момчето)..
Желая ти да бъдеш здрава! Всичко друго ще се нареди!![]()
![]()
![]()
![]()
А после пускате теми "защо момчетата са толкова гадни и само ни нараняват" .. пича е давал всичко за теб, а ти си го разкарала. Сами сте си виновни !
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Ами ако не с всички се е получило така?Не си води изводи от част от цялото за цялото (ии как го казахПървоначално написано от niquetamere
)
По темата:Ми,кандидатите остават с двама по-малкоДавай напред
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Визирам момичетата пускащи подобен род теми. Съвсем не слагам общия знаменателПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
ахахха и да ... не си вадя изводите за частта от цялото за цялото
![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Първоначално написано от hooliganka89