- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата среща
1.Може ли момиче да покани момче на среща?
До преди време беше невъзможно момиче да покани на среща момче...Но сега ,за радост,вече не е така.В днешно време на среща могат да канят и момичетата,и момчетата.Но нека си признаем...Да поканиш някого на среща е малко "страшно".Притесняваш се дали човекът,който каните ще приеме,дали няма да ти се присмее,дали ще го приеме насериозно.
2.Как да поканя някого на среща?
Със сигурност първото нещо,което ви е минало през ума е да накарате някой приятел да ви уреди срещата,ако сте много срамежливи.Но човекът,който каните може да си помисли,че приятелят ти се шегува.затова най-доброто решение е да го поканите лично-така имате и по-големи шансове да ти кажат "да".
Ако пък сте прекалено срамежливи,можете да изпратите есемес или пък да се обадите по телефона.
Когато дойде моментът да поканите момичето/момчето не трябва да увъртате много,много.Най-добре ще е да зададете конкретен въпрос.Например: "Искаш ли да отидем в парка в събота?".
3.Попитайте по-рано...
Надали ще получите положителен отговор,ако поканите някого на среща 1 ден преди това-възможно е тогава тя/той да е зает. Затова най-добре е да попитате 2-3 дни по-рано.
4.Трябва да бъдем уверени в себе си
Няма нищо лошо в това да се срамуваме,но слабохарактерното поведение отблъсква... затова никога не казвайте на момичето/момчето,което каните нещо от сорта на: "Мися,че такова красиво,великолепно и известно момче/момиче като теб би излязло със смотла/смотльо като мен,но все пак...."
5.Какво да правя,ако се наложи да закъснея с 5-10 мин.?
Най-доброто решение е да се обадите на човека и да обясните как стоят нещата.
6.Да се сърдя ли на момичето/момчето ,което е закъсняло за срещата?
Ако е закъсняло с по-малко от 10 мин. и ако ви обясни как стояот нещата-не.Обаче ,ако е повече от 10 мин. търпеливо изслушайте обяснението му и след това обмислете действията си.
7.Как и кога да кажем,че не можем да отидем на срещата?
Да отлагаме среща не е много приятно.НО ако наистина сте сигурни,че изведнъж излезналия ангажимент НЕ може да се отмени,то трябва незабавно да си обадите на момчето/момичето и да обясните как стоят нещата.
Аааааааа ааааааа евалаТрябва да се сложи,като важна тема за да престанат да се появява теми с име "Как да я поканя на среща",всеки ден...евала
![]()
![]()
Компетентна ли си???![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Аз пък мисля,че пак ще има ...Първоначално написано от bog4eto
![]()
Евала!!!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Стра`отна темичка.Засяга основните въпроси за срещи![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
С извинение, но това ми звучи като тема: "Как да си отрежем хляб" в кулинарен форум ...
Който е толкова сакат, че да не се сети за тези очевидни неща, нека да си "отреже ръката".
Еми твое мнение ... Аз съм се постарала да го напиша,пък който иска да ми чете темата ..![]()
1. Нямам нищо противПървоначално написано от ysmiFchiCa
2. Класика - "искаш ли да се видим"
3. Да не се засечете с другата че .....![]()
4. Дрън дрън![]()
5. Нищо ! Нормално е човек да закъснее - трафик, проблеми ...
6. Виж т.5
7. Преди да сте го поканили - иначе се смята за подиравка
Хубаво си се сетила за това, но за да стане темата важна трябва да се напише още много за първата срещаМое мнение !
И спря да се върти за миг земята..