.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Връзка от разстояние

Какво мислите за връзка от разстояние?Ако момчето е в Чикаго а момичето в България? Имат ли шанс тия връзки?Илали ли сте подобни отношения?

Да, имах... Аз в Силистра, той - в Русе. И все пак.. се задържахме само 2-3 седмици.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Повече от фен Аватара на LDto
    и аз съм имала той Русе аз Плевен и 4 седмици само бяхме

Голям фен Аватара на RaZzer
    Май някой си няма работа и си мисли казуси, та пише теми...

За връзките от разстояние - може да просъществува, ако любовта е истинска... Увлеченията са неустойчиви за разстояния!

Зависи до колко двамата си имат доверие, до колко са сериозни и какво всъщност очакват от тази връзка.

Едно момиче от моя клас ходи с момче от друг град... Той-от Чирпан,тя-от Пловдив...
    Тръгнали са в далечния 8 клас,и до ден-днешен все още са заедно...
    Виждали са се съботите и неделите (когато са имали възможност).. А като са били по-малки логично техните не са ги пускали от град в град и още по-рядко са се виждали...
    И все пак още са заедно както вече казах Не са си изневерявали,нямало е излишни драми... Е карат се,но както всяка друга двойка... : )
    Момчето е на наще години (1,обаче е тръгнал една година по-рано на училище..и сега е студент в Пловдив... Наел си е квартира,и вече имат възможност да са заедно все по-често...
    И тва ако не е любов,не знам кое..
    Да са живи и здрави,и да се обичат още милион години...
    Та тва е...любовта от разстояние може да просъществува,ако е истинска..пък и от партньорите зависи...Всичко е строго индивидуално...а тая тема е милионната за любов от разстояние..Просто ми се искаше да попиша

мила,ако по принцип той е от твоя град и е заминал за Чикаго няма страшно... аз в момента съм така.. Приятеля ми с когото съм вече 10 месеца замина да работи за лятото в Англия..но сме си заедно..обаче лично аз не бих била с момче което е от Чикаго по принцип или което оства там да живее.., но всеки има правото на избор

Не е толкова далече като теб, но аз в Стара Загора, тя в Букурещ
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си