- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възожно ли е ако...
Здравейте! Искам да ви попитам възможно ли е, ако рткмо започна да правя секс и след около минута две презерватива се скъса, и момчето веднага сиго извади и на следващият ден ми дойде, да съм бременна? Благодаря ви!
Да, възможно е.
Щом има скъсан презерватив..
![]()
Еми незнам да ти кажа според мен има възможност... трябва да ти одговори по компетентно лицеПървоначално написано от Gerrytooo_
Успех :P
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Направи си 3 теста ( един след друг ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ) ..![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Аз не разбрах нещо...как ем правиш секс,ем след около минута-две някакъв презерватив се вади и се къса(първо се вади или първо се къса,мамка му???) ?!Смисъл,за да имаш каквото и да е било опасения за бременост някой от главните герои (за препоръчване МОМЧЕТО)трябва да е свършвал,а?!или поне така беше по мое вр.
ако изключим момента с омазването ви със-СПЕРМА-не не си бремена и все пак всякакви съмнения отпадат с правенето на ТЕСТ,който в твоя случай бих определила като ненужен
![]()
Да![]()
:P
Нищо ти няма.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
1.след като на другия ден ти е дошло, значи не си била в овулация
2.след 1-2 мин полов акт няма сперма
3.ти на 13 ли си![]()
НЕ СИ БРЕМЕННА!!
Божеееее![]()
![]()
![]()
По -голяма простотия не успя ли да измислиш
![]()
Естествено , че не си бременна! Щом на следващия ден ти е дошъл цикъла, няма как да си бременна!Ако се опасяваш за цветна бременност:
1- направи си 3 теста
2- цветна бременност можеш да караш, по наследство (ако майка ти или баба ти са карали)
3- ако беше цветна бременност - цикъла ти щеше да е слаб (само да зацапва)
Най-доброто решение: Направи си 3 теста, ако 2 от тях са положителни. иди на доктор!
хххх щом ти е дошло ... А бе чакайте още месец ... Девет![]()
Първоначално написано от Flo
Предеякулационна течност?Първоначално написано от milenceto
НЕ СИ БРЕМИННА![]()
ОБИЧАМ ТЕ