.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    малко съм голям майка ми да ми се кара ама твоята ако те види такъв шамар ще ти обърше като ти гледам годинките разбирам защо си толкова простичак ама това нете оправдава нали знаеш .

Ех тез днешни лапета много голяма им станала раотата от малки тцтц
    Life is simple we make choices and never look back.

А стига бе я кажи какъв препарат използва мaйка ти че да направи екрана ти толкова чист че да се виждаш като огледало и описваш себе си в постовете ? " бре деба "

Малко на спам го обарнах сори хора ама мн сам и забавни еитакива идиотчета как да не им отговори човек

Аз те иронизирам ако знае какво е това няма значение неми се спори с лапетии които до вчера маиките са им перали знаеш кое ( да некажеш че пак сам те убидил ) аиде със здраве дано поумнееш младежо дано стискам палци

За Протокола каза и глупак ама да не издребнявам

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Бяхме в тоалетна.Аз ест. бях мн настоятелен..
    Облизах й зъба първоначално.Абе беше яко
    МРЪСНИК ДОУЕН

Град
    Асеновград
    Няма значение да ли е първа или последна , целувката с любимия човек не се забравя !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на Aicken
    голяма курва верно как е могла да се разсърди
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    забележи в 5 безсмислени поста единствените убиди от моя страна са: провинциалист,селянин;
    докато ти ме храниш,аз нарочно...после за култура ми говори.., смятай
    понеже до сега се правеше, че можеш да пишеш на български да те светна, че се пише Обиди

Jingles защо трябва да сме отчаяни бе човек това че са ни зарязали по 1 пат нищо не означава е няма да го забравя цял живот ама в българия има 8 милиона човека да се надяваме че 3-4 са жени ако не е тя има и други

и ти ще разбереш като те зареже някоя
    ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя

няма какво да ти кажа освен намери си хоби аз каквото и да ти кажа ти се заяждаш има ли смисъл да ти объщам внимание ?

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    Цитирай Първоначално написано от godji3
    Jingles защо трябва да сме отчаяни бе човек това че са ни зарязали по 1 пат нищо не означава е няма да го забравя цял живот ама в българия има 8 милиона човека да се надяваме че 3-4 са жени ако не е тя има и други

и ти ще разбереш като те зареже някоя
    принципно, МОМЧЕТАТА зарязват МОМИЧЕТАТА.....
    абе ти болен ли си момчетата зарязват момичетата няма такова нещо имам чувството че си нямал нито едно гадже не че аз съм имала обаче единственото момче, което ми предложи си го харесвах, но му отказах не съм скъсала с него но пак е вид отрязване ПРОСТО МАЙ СИ СПАЛ НАКРИВО
    YoU wAnT mE.. cOmE aNd GeT mE :P

<a></a>

с твоето даржание съм 90% сигурен че неси докосвал жена и с пръст , да не говорим гадже а даже да си имал нее било за повече от седмица 2 никоя няма да те трае с тоя отвратителен бебешки характер ... а и каза че си на 13 кат знам днешните 12-13 годишни гаджеосани бебета си представям колко и гаджета сте били

И жените наи често режат мъжете в повечето случеи явно нещо пироните ти са раждясали мисля аз

И последно 1 съвет , Немисля че е добра идея да се заяждаш с всеки в форума нее добре да правиш от всеки съфорумец враг

Цитирай Първоначално написано от Lonelysoul
    с твоето даржание съм 90% сигурен че неси докосвал жена и с пръст , да не говорим гадже а даже да си имал нее било за повече от седмица 2 никоя няма да те трае с тоя отвратителен бебешки характер ... а и каза че си на 13 кат знам днешните 12-13 годишни гаджеосани бебета си представям колко и гаджета сте били

И жените наи често режат мъжете в повечето случеи явно нещо пироните ти са раждясали мисля аз

И последно 1 съвет , Немисля че е добра идея да се заяждаш с всеки в форума нее добре да правиш от всеки съфорумец враг
    напълно съм съгласна с теб

<a></a>

да има си жалко, че и те не можеш да си намериш такъв

<a></a>

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^

Re: първата целувка с език

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    при мен беше доста объркано

така получи си се една целувка с език и после след 1 седмица може и по малко момичето ми се разсърди дори тя нямаше чуства към мен геляма к***а но вце пак аз се покефих малко беше прекрасно неуписуемо и едва не припаднах вече може да се каже че не ми дреме за нея

със сигорност няма да го забравя цял живот :P
    Ех.. Растът децата ...Стават идиоти

съгласна

Jingles Jingles Jingles к'во викаш че си има гаже ве като дори не си се целувал оплете се нещо в началото викаш аз съм на 13 и не съм се целувал ако сяко момиче с което сте приятели аз по тая логика има 10 гажета

Град
    Пловдив

Re: първата целувка с език

при мен беше доста объркано

така получи си се една целувка с език и после след 1 седмица може и по малко момичето ми се разсърди дори тя нямаше чуства към мен геляма к***а но вце пак аз се покефих малко беше прекрасно неуписуемо и едва не припаднах вече може да се каже че не ми дреме за нея

със сигорност няма да го забравя цял живот :P
    napishi passion kiss v vboxa ima si4ko podrobno shte se naychish no edno e da gleda6 dr e da go izpitash
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Мега фен Аватара на teenmenie
    Град
    В центъра на купона :)
    "радме" се за теб

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от Tonica
    Цитирай Първоначално написано от devi
    Твойто е нищо-ти чуй моята история-седях в скута му и той ем попита "може ли да те целуна", аз се панирах и отговорих "не знам" той леко се опули, аз почнах да овъртам и яко да се оплитам и той ме целуна при което почв трагедията-олигави ме цялата, ухапа ме, вкара си еика в гърлото ми и ми разби главата на два пъти в един бордюр, който нз какво правеше посредата на леглото.
    Сега се мразим и всеки ден се молим да не разформироват А клас, че ако това се случи ще учим в един клас.
    Печелиш моите точки.!! супер случка само не разбрах какво прави бордюр по средата на леглото,бордюр които стои до тротоара
    да и аз не разбрах къде е тоя бордюр по средата на леглото

Повече от фен
    Град
    София
    Ммм беше доста .. мокро и лигаво
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си