.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Heroes [h]

Heroes [h]

За мен това е най-добрият сериал ever простоооо нямам думиии обожавам гооо какво е вашето мнение за филма ... кои сезони сте гледали и кои са двамата ви любими герои(жена и мъж) и коя от дарбите на героите харесвате най-много

П.С. Claire and Peter 4everrr [h]

мразя го ужасно скучен

graceless,
    всеки си има мнение,но все пак интересно ми е защо точно скучен не че те нападам или нещо такова просто сериала има много действия непрекъснато развитие и за това се учудвам

Мен пък много ме радва.. Аз съм на същото мнение като miminka__94 Много много много як филм От героите мн ясно Клеър и .. Сайлър Пък за възможности.. ко да кажа : кефят ме на Сайлър възможностите и на Питър (преди да си загуби възможността да приема други възможности)

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Уникален сериал. С удоволствие го гледах. И сега чакам отново да започне през септември. Много беше интересен и във всяка серия научаваш нещо ново /за героите /. Гледала съм всичките три сезона и съм в очакване на четвъртия :P . А колкото до любимци Сайлър ии Ел. Кристън Бел /Ел/ си ми е по принцип любимата актриса хъх. А все още не мога да реша коя способност най-много ми харесва. За това са тези на Сайлър , но иначе може би тази на Хиро.

Loko Sofia
    Manchester United

Страхотен сериал! Може би любимия ми.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Цитирай Първоначално написано от smiLexaga1n
    Уникален сериал. С удоволствие го гледах. И сега чакам отново да започне през септември. Много беше интересен и във всяка серия научаваш нещо ново /за героите /. Гледала съм всичките два сезона и съм в очакване на третия :P . А колкото до любимци Сайлър ии Ел. Кристън Бел /Ел/ си ми е по принцип любимата актриса хъх. А все още не мога да реша коя способност най-много ми харесва. За това са тези на Сайлър , но иначе може би тази на Хиро.
    Третият сезон отдавна приключи, а есента предстои излизането на четвъртия.

Абсолютно всичките сезони съм изгледала, дори отвреме навреме ги превъртам пак.
    Любимите ми герои са Сайлър и Питър, от женските нямам любимки.
    Относно способностите - първоначалната способност на Питър и тази на Мат.
    You are broken, I can fix you...

smiLexaga1n,мда найстина 3 сезон е излезнал сигурно се бъркаш от това,че втори сезон беше само 11 серии,но все пак трети го има в замунда мноооого як ...

а имаше ли нещо във филма което здраво ви обърка и се връщахте отново да го гледате при мен беше историята : Ники(джесика) и общо цялата работа с тризначките там Трейси и другата

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Прекалено издължен. Бойните сцени се провеждат на затворена врата което ме дразни изключително много..По най-малоумния начин спряха Syler! Все пак има си и свойте изключителни моменти... Просто прекалено много неизяснени неща има който няма да се изяснат.Но все пак става за гледане

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    гледах точно един епизод и мисля да не повтарям тая грешка... патлак ми опри в кофата, няма да гледам такива помии... има къде-къде по-интересни, забавни, интригуващи сериали... точно тоя е мноооого смотан

Първите два сезона ги гледах и ми беше много интересно.На третия стигнах до 8 серия някъде и го оставих-нещо ми стана тъп.Иначе целия трети сезон си стои на компа ми,ако някой ден реша да го гледам.
    От всички най-много си харесвах Сайлар.Въпреки,че беше злодей,имаше нещо интересно в него.
    От дъното на душата си мразя Питър.Иуууу нестига че е грозник с крива устна,ами и супер смотана роля има и много дразни.За тъпата Клеар,просто не искам да коментирам,ужасяващо зле,глупачка дето се мисли за голямата работа.Блякс,те също са причина да спра да го гледам филма.Адски дразнят двамата...

Мн заибено филмче мн кефи а до любими герои моята е Ел. Кристън Бел /Ел/ Обожавам я :P :P ролята която са идали на главорез направо .... абе опасна мацка давам всичко което имам само да е смен

Сериала много ме радва изгледала съм вс сезони ;D ... а от дарбите и героите най-много харесвам Питър и Клеър...просто са перфе
    а btw сега есента или по средата на лятото не си спомням точно..няма ли да излиза 5 сезон?Защото май в Замунда 3 и 4-ти сезон са заедно..
    ... не знаеш какво имаш,докато не го загубиш..

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Харесвам го.Първите два сезона бяха много интересни,после трети нещо не ми хареса и се отказах.Преди няколко дни,обаче понеже всички сериали си почиват реших да догледам трети и сега съм на 17та серия.Най ми харесват Питър и Сайлър.(Питър дори малко ми напомня на Чарли от Изгубени,много жалко че убиха героя му )

BTW Сайлър напоследък стана доста интересен покрай това,че издирва баща си с онова момче...Дали пък няма да се сприятелят,въпреки всичко,хммм
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Сериала е супер Очаквам с нетърпение 4 сезон

1-рия и 2-рия сезон бяха страхотни обаче много се изложиха с 3-тия стана като с Дързост и Красота надявам се че Септември ще е много по - добре бих му да 9,5/10 звезди
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

zvezdichkaaa
    Мне ... Сайлър не си сменя поведението и оставя това момче(поне го остави жив де,това за него е много )

а кога ще излиза 4 сезон чакам го с нетърпениееее

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    ^^
    Ммм сигурно Септемри,както всички останали.

П.С.Много жалко за Сайлър щеше да ми бъде интересно,ако се бяха сприятелили,но предполагам че в непопраимия характер се крие чара на героят му (:
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen
    Цитирай Първоначално написано от smiLexaga1n
    Уникален сериал. С удоволствие го гледах. И сега чакам отново да започне през септември. Много беше интересен и във всяка серия научаваш нещо ново /за героите /. Гледала съм всичките два сезона и съм в очакване на третия :P . А колкото до любимци Сайлър ии Ел. Кристън Бел /Ел/ си ми е по принцип любимата актриса хъх. А все още не мога да реша коя способност най-много ми харесва. За това са тези на Сайлър , но иначе може би тази на Хиро.
    Третият сезон отдавна приключи, а есента предстои излизането на четвъртия.

Абсолютно всичките сезони съм изгледала, дори отвреме навреме ги превъртам пак.
    Любимите ми герои са Сайлър и Питър, от женските нямам любимки.
    Относно способностите - първоначалната способност на Питър и тази на Мат.

Аз уж съм фенка пък така да се объркам тц.. Да бе то от миналия септември излизаше 3-тия сезон всяка седмица във вторник нов епизод .. Та значи в очакване съм на четвъртия сезон. :P

Loko Sofia
    Manchester United

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си