- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- сомнамбули
Аз като бях малък само тогава ми се е случвало бях си записал една игра на компа (devil may cry) и толкова я играх и се вживявах супер много и една вечер съм станал на сън и първо съм говорил мама е дошла и ме е гледала след което аз съм станал и съм избутал голям шкаф за дрехи до вратата тя едвам е влезнала...![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Аз съм ставал няколко пъти насън,но сестра ми е извиквала и аз съм се връщал в леглото
айде бе пишете темата замря![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
ами да аз ставам на сън един пат брат ми бил на компа и аз съм станала и той ма питал къде отивам,а пък аз съм му казала ами отивам да честитя коледата на съседите бе (през юли)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имало и други пъти в който съм се събуждала на най-различни места в коридора на дивана веднъж даже и в гардероба
За друго немога да се сетя
![]()
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
ас сигорно тука сум наи големият сумнанбул 6тото преди време се скарах с тате и си легнах да спяя ии след то0ва съм станала и имахме навит килим на руло исправен до секцията и съм коленичила и съм започнала да го удрям докато килима не се преччупи на 2 части и едната падна и ме цапна по главата![]()
![]()
а др случаи ставам и отивам ф тоалетната и запо0чвам да се права че чета листовките на шампоаните и след като правя физиономия 4е не ми харесва шампоана и го хвърлям ф коридорА
![]()
а по0стоянно си говоря на сън .. тва ми е редовното ..
![]()
![]()
Pamela (H) Nedi (H) Monika (H) Niq (H)
Преди 5-6 години сестра ми разказва.как през ноща само както си спя и се буда и почвам да натискам очите на плюшената ми жаба и да викам изключи се телевизорр.изключи сее![]()
После съм разбала,че няма да стане ..тръгнала съм пак седнала съм на печката а тя е била гореща.ии съм седнала мислейки ,че това е тоалетнта събула съм си гащите и седа
![]()
![]()
Добре,че сестра ми ме е махнала,от там,че щеше да стане късо съединение
![]()
и аз сомнамбуля от време на време.. като започнем с това, че говоря и се смея на сън... и стигнем до там, че съм се опитвала да облека възглавницата....Една вечер, баща ми ми разказа, как ме гледа... вървя...вика със затворени очи си ама вървиш и си приказваш нещо, отишла съм до вратата на терасата, пипнала съм пердето и пак съм легнала... и още доста истории има... изобщо при мен по време на сън се случват странни неща![]()
Аз имм брат на 15 . Веднъж той заспа мн рану ии аз нешу гл филм . . . ии той става насън и почва да ме прегръща и ми казвъ '' мило мое слънчице'' после отиде до възглавницата ии почна да и маха калъвката![]()
леле спуках се опт смяхх
![]()
Аз имм брат на 15 . Веднъж той заспа мн рану ии аз нешу гл филм . . . ии той става насън и почва да ме прегръща и ми казвъ '' мило мое слънчице'' после отиде до възглавницата ии почна да и маха калъвката![]()
леле спуках се опт смяхх
![]()
И на мен ми са е случвало ама само по екскурзии и лагери. :PПървоначално написано от TERRORMACHINE
ами аз съм такава и не ме е срам от това ...вечер ставам , излизам на терасата , правя куп странни работи и на следващия ден родителите ми ми казват какво съм правила , защото аз нищо не помня .
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Само веднъж съм сомнамбулствала. Заспала съм на дивана. По едно време съм станала, обиколила съм го 2 пъти и пак съм си легнала![]()
Едно момиче от моя клас е сомнамбул, обаче тя е много тежък случай. Веднъж станала отишла при майка си, събудила я, напсувала я яко и й ударила един шамар... Друг път станала, излезнала от къщата, легнала на някаква пейка и заспала там. После тяхните я търсили цяла сутрин![]()
--------------------
Ми не знам дали съм сомнамбул.
Ставам на сън. Разхождам се, говоря, върша глупости. ;/
едит: Сетих се а една случка. Към 12ч вечерта, сестра ми е на компютъра, а аз спя. Ставам, а на бюрото е имала чаша и чиния (яла е нещо), взимам чашата и чиниите и съм казала "Хайде да почистим". Сесра ми се е изхила, а аз съм си легнала.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Първоначално написано от TERRORMACHINE
![]()
![]()
![]()
![]()