- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- сомнамбули
мисля че няма такава тема и затова реших да пусна
--
познавате ли сумнамбули и ако да кажете някоя случка
--
и така аз започвам: само един единствен път съм ставала на сън и то когато съм била на 8ами нз защо ама съм щяла да отида до тоалетната в хладилника обаче мама ме е завела в тоалетната и без причина съм се хилила като надрусана
![]()
--
ами вие сте..
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Имах неудоволствието на един лагер да спя със сомнамбулка.
Само се мяташе като полудяла, при всяко мое мърдане от леглото се мяташе да ме "хване", много я тормозеха кошмарите. Не е ставала от леглото, но нейното пак си беше сомнамбулизъм.
Преди да се осъзная, й отговарях на думите и така винаги попадах в сънищата й.![]()
Веднъж бях цялата в пот от нея, така ме беше страх.
Иначе е страхотно момиче, но в сънищата си беше evil.
Преди да се осъзная имах неблагоразумието да се "включвам" в сънищата й. Просто тя говореше смислени неща й аз се будех и: "Всичко наред ли е?", "Къде викаш да отидем?"
Познавам иначе и момиче, което твърди че ходело на сън, даже и с нея съм спяла в едно легло, но пък за нея не помня да е ставала и да е бродела с "отворени очи", както тя викаше че прави..![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
йъп
1 от класа е такъв. поне така твърди. посред нощ излизал на терасатаcreepy huh
АЗ! Лятото през ноща ставам като зомби към кухнята за една студена биричка.
ACϟDC
На една приятелка брат и е сомнамбул и почити всяка нощ си говорят![]()
сега се сетих още един път в който бяхме на зелено даскало и в съседната стая бяха приятелки от др клас и едната ставаше, скриваше ключа от стаята и излизаше пред нея и се разхождаше съвсем спокойно по пижамаслед тфа не помня к'во правеше с ключа май си остана скрит ама го напериха чистачките нещо подобно
--
и на другата нощ всички са спали и тя ги е намазала с паста за зъбислед това трябваше да плаща суитчъра на едно момиче ама така и не го плати защото пастата се изпра
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Мъжа ми докато спи се мисли за куче!!!!
Saatana vittu perkele hate crew!
няколко пъти в годината ми се случва да чета и после да се събуждам
или особено зимата разказвам приказки на папагалите/рибите
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Баба ми е сомнамбул. Разказвала ми е как веднъж по нейното време ,демек като е била колкото нас и къщите тогава не се заключвали, станала късно вечерта към 3 часа някъде и насън отишла до чужда къща, обаче там имало едно много страшно и голямо кучеееееееНо нали тя не е будна и не я е било страх. Минала покрай него без окото да и мигне
После влязла в спалнята и се настанила до собствениците на жилището, но всъщност те не са и били непознати, а напротив - приятелски семейства. Изведнъж се събудила и започнала да се оглежда наоколо с неразбиране
Като се свестила малко решила, че не си е у дома и трябва да си ходи, обаче вече е била в трезво състояние и се изплашила от голямото лошо куче
"Леле как сега ще мина от тук. Това ще ме нападне, разкъса, изяде и какво ли още не
" - мислила си тя xD Преодоляла страха си, промъкнала се тихичко, защото все пак то спяло и внимавала да не го събуди.
За щастие успяла да се измъкне жива и невредима от цялата тази случка и то без никой да разбере за нея![]()
Аз като бях някъде на 7-8 годинки спях в хола и там имаше една огромна библиотека с чекмежета.Аз през ноща съм взела едното чекмеже и съм почнала да го разсипвам навсякъде по коридора,а друго чекмеже направо съм го хвърлила в холаМен много ме е страх от такива неща,защото не се знае какво можеш да направиш
не знам дали съм сомнамбул, ама миналата седмица в петък се напих, легнах си на моето легло, а сутринта се събудих в хола на дивана...![]()
Първоначално написано от TERRORMACHINE
![]()
стават такива работи
Е, то това и при мене го е имало, ама не бях пила. Лягам си вечерта в леглото, будя се на дивана в кухнята през нощта.Първоначално написано от TERRORMACHINE
![]()
Иначе ставам на сън. Доста често. Отварям си вратите, разхождам се, ходя при наще да им говоря. Веднъж се прецаках много яко, защото казах на наще нещо, което определено не трябваше да разбират. Или преди месеци бях ставала и съм ходила да им кажа, че играя волейбол. Миналото лято бях излязла на терасата, а по едно време се будя с крак във въздуха и ръце на парапета.
Ужас:Д
Една приятелка е сомнамбул![]()
Преди две години на зеленото училище бях с нея и още едно момиче в една стая. Голям смях падна.. Онази третата умря от страх, като разбра.
Една нощ се събуждам и момичето се разхожда пред леглото. Първата ми реакция беше да се ококоля, но после и казах да си легне и тя го направи![]()
![]()
А много ясно си спомням и още една случка.. Когато разляхме една трилитрова бутилка на второто легло и се наложи трите да спим в едно.. Момичето сомнамбул тръгна да ходи до тоалетна и понеже беше в средата ни разбуди и оная третата като и удари един шамар..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
аз съм си сомнамбул![]()
Често се разхождам из нас, ходя при наще и им дърдоря неразбираеми неща, но понякога казвам и неща които не трябвате ми разказват нали на сутринта. И на мен се е случвало да си легна в леглото и да се събудя някъде другаде, например веднъж се събудих на земята в коридора, на стола в кухнята, на дивана в хола, абе на много места. Веднъж наще ме чули как бутам входната врата да излизам
добре че не съм я отключвала ами само съм я бутала. Приятелките ми също много се бяха уплашили когато веднъж съм станала насън и съм казала : ще си го получите вие, ще си го получите. После се събъждам и гледам всички се надвесили над мен и ме гледат все едно съм извънземно
Сестра ми също е сомнамбул, върти се непрекъснато в леглото, става седнала, говори си нещо и пак ляга, много ми е смешна
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Брат ми веднъж както си спял,станал,седнал на пода до леглото му и почнал да си реди кубчетата.Нашите ми го разказаха това
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Първоначално написано от gabi_94
![]()
Sve sto je srcu drago daleko je..
Аз помня, че преди като бях малка на 6-7г. съм била станала , отишла съм до бирото , свалила съм си гащите , отворила съм бирото и нещо съм почнала да ровяЕдин път пък майка ми ми каза, че както съм спала съм била станала, отишла съм до тоалетна и след тва към входната врата съм я отворила и съм тръгнала към асансиора
Добре, че наще са ме чули
А преди 1 година у една приятелка спах и то двете в 1 легло и тя ми каза, че съм била станала и съм се разхождала, събудила родителите и и съм говорила нещо несвързано , след тва съм се върнала в стаята и съм влязла в гардероба
![]()
али кво се стих...преди 2 години бяхме на лагер от училище и бяхме 4 човека в 1 бунгало. та за закуска требваше да ставаме в 7 часа и после наплаж...отделен е въпроса, че никога не съм закусвал на лагера, а един реши да се прави на свестен и си навиваше телефона в 6 и 30 да го буди и като звънне алармата той вдига и ...АЛО, АЛО....оф да ти еба майката та ми звъниш толкова рано и затвори...и това му се случваше в продължение на 5 дни, докато не си изключи алармата!!!![]()
Хаха.. точно с брат ми си говорихме онзи ден за това... Аз много често ставам на сън и се водя за самнанбул уж..![]()
Тааа... един път гледахме "Междузвездни Войни" и аз заспах по средата на филма и брат ми на сутринта ми разправя как съм станала и съм се развикала - Къде ми е меча?! Къде ми е меча?! И съм преобърнала цялата завивка, чаршафа и възглавниците търсейки тоя меч...![]()
![]()
и накрая съм легнала и съм мърморила нещо неразбираемо.
Друга история как един път пак съм станала, и брат ми седи на компа и ме пита къде отивам... И аз съм му казала - До магазина...И съм отишла до входната врата, поседяла съм малко и съм се върнала и съм легнала...
![]()
Много често съм ставала търсейки някакви неща...или пък съм говорела постоянно... пък аз и скърцам със зиби иии абе покрай мене е кошмар да се спи.
Майка ми ме бъзикаше все, че преди да си ляга ще скрие всички ножове, че да не изколя семейството някоя вечер...
To strive, to seek, to find, and not to yield...
3 клас, на спалнята спим аз и майка ми. Аз сънувам, че ставам и отивам на тоалетната да се изпикая. По едно време се озовавам в спалнята и си пикая върху леглото, после лягам и само се въртя, щото не е мн удобно да се спи върху опикано. Това се случва в съня ми, ам майка ми ме събуди и ми каза, че е станало наистина. Гадно ;[
Живеем си назаем дните...
омг вчера телефона ми звънял докато съм спяла и съм вдигнала, ама аз сънувам че ми звъни телефона, оф странно е...та в съня си сънувам че ми се обаждат да излезем и съм уговаряла по телефона час и ден нали...после на сутринта ми звъни момичето дето докато съм спяла съм и дърдорила и ме пита да не съм била пиянааз викам нали защо и тя ми разказа за телефона, леле как съм се смяла
![]()
![]()
А преди няколко дни наще ме намерили да си търся храна в хладилника и съм се ядосвала насън че няма нищо
после съм отишла и съм си легнала
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
аз като бях на 7-8 бях сумнамбул , когато веднъж бяхме на село съм излезнала и съм тръгнала там към една поляна дето има ресторант и някаква лелка ме е познала (тя работи там) и се е обадила на наще да ме вземат![]()
![]()
![]()