искам да ви питам дали ходите на солариум или предпочитате бронзантитеии попринцип какво ви е мнението?!
солариум пред бронзант разбира се
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
ами аз съм си тъмничка по принцип..
на сулариум ходих за последно преди 2 год..сега съм го ударила повече на плажове
![]()
Аз съм против солариумите и бронзатите.Вече е всеизвестно,че солариума е много вреден за кожата.А бронзата ...No comment!Като не го размажеш добре после ставаш на оранжеви петна.
Сега си ходя на плаж-най-добре е.![]()
Най добре да идеш на плаж. Излягаш се на кърпата и кеффф![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Определено предпочитам солариума.Не харесвам бронзантите, стоят на петна и трудно се нанасят равномерно и по цялото тяло.Трябва някой друг да ти маже гърба и т.н..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Между двете предпочитам солариума. Но лятото не ходя, предпочитам си слънцето. След лятото - есента, зимата, ако евентуално искам да си поддържам тена, на солариум.
И двете неща са доста гнусни... слънчице е най-доброто![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първоначално написано от Boot
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
От двете солариума .. Иначе лятото - плаж.Ноо зимата на студеното в солариума е нещо уникално.Много обичам![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Макар коментара да не е пряко по темата..
Наскоро даваха по тв, че слънчевите лъчи, първо, че са опасни, но и в комбинация със солариум(за лятото имам предвид) е много опасно.Съветвам те да ходиш на плаж..или ако не си от морски град за една седмица яко плаж.![]()
Щастието на човека е в малките събития..!
Предпочитам тен хванат от слънце, а не от разни бронзанти и глупости.
За това може би и никога не съм ползвала такива работи.. Слънце му е майката![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
нито 1 от двете............абе хора ходете на плаж стига с тея тъпи солариумиплаж си е най-добре хем ще хванеш як тен хем слунцето е полезно за тялото ти (естествено да не се прекалява)) а и морето, водата е там
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от BloomF
точно :P
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Не съм ходила нито на солариум ,нито пък съм използвала брознати ...и не изгарям от особено желание всъшност.Една от мойто даскало си беше наклепала краката с бронзат и беше супер оранжева..е много се смяхСолариума пък е супер вреден и мисля че тия които дават пари за солариум нищо не им пречи да дадат тия пари за да идат на плаж (ако не живеят по морето)
![]()
На същото мнение съмПървоначално написано от MissInd3p3nd3nt
само 2 пъти съм ходила на солариум и не мисля и да ходя вече
то и слънцето е вредно донякъде, но го предпочитам
![]()
Попринцип не ходя на солариуми..и 1 година бях пробвала автобронзант и станах цялата на петна![]()
Но тази година смятам след морето да ходя на солариум, т.е есента и зимата, за да си запазя тена ;дд![]()
Слънцеее....не поснаям солариуми или бронзанти.
Първоначално написано от st1ka
не харесвам солариумите
![]()
пробвала сам с бронзати, но не ги препоръчвам защото ако не ги ползваш постоянно без прекъсване в смисал не една седмица после почивка , защото едно че не може да се нанесе равномерно друго, че после след прекъсването ставаш на оранжеви и кафеви петна се едно имаш КИР отгоре предпочитам си слънцето
![]()
![]()
![]()
рака на кожата преди всичкоПървоначално написано от GaBiIi__
![]()
не съм ходила на солариум-няма и да отида
не съм изпозлвала бронзант(или както му се вика)-няма и да използвам
мразя да имам тен, предпочитам да съм бяла
и все пак, пред всичко избирам слънцето ;/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.