- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сексът и родителите
искам да знам дали някои от тук които са правили вече секс им се еслучвало техните да разберат и каква е била реакцията?!![]()
потупаха ме по рамото и ми казаха, че съм голям пичПървоначално написано от mariqqqqq
Еми нашете яко ме ебаваха![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Моите родители знаят даже ми дават пари за капути![]()
зависи от възраста![]()
ОБИЧАМ ТЕ
Бащата според ракиите или си мисли че съм или че никога няма да го правя...истината е че и да знаят...се тая кво ще ми направят
а за момичетата е по изчанчено щото родителите им искат да ги запазят мънички колкото се може повече...нищо че от както навършат 12 почва да ги сърби яко![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Майка ми знае.Реагира напълно нормално.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
и двамата знаят сърдиха се но аз бях обещала да задържа малко , но иначе всичко нормално
ми татко винаги ми се радва даже исам ме подтиква :P :P![]()
маийката на бившата ми приятелка е намирала използван презерватив на другия ден (аз знаех че го е намерила) ме видя и се усмихна...точна майка други издънки съм нямал![]()
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Знаят,ама не виждам какво трябва да ми кажат ..
Не,но наскоро при кавга с майка ми сама си казах.
Ами да сестра ми ни беше хванала веднъжно не реагира добре в смисъл искаше да ни пребие
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Аз и майка ми сме точно както Алекс с нейната. Тя беше първия човек който разбра че съм спала с момче още преди приятелите ми. А дори преди това съм говорила с нея за всичко, за което съм й благодарна. И баща ми знае, само са ми казвали да ползвам презерватив а когато нямам да си взимам от тяхните но да не ставам наглаПървоначално написано от Alexandra93
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
е да обаче не мислите ли че има разлика от това родители на момиче и на момче да разберат![]()
Всичко си е индивидуално. Зависи с какви разбирания са родителитеПървоначално написано от mariqqqqq
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Капут - немска дума (РАЗВАЛЕН)Първоначално написано от OnlyForYou
И за кво казваш ти давали пари ваште, за какви развалини става на въпрос![]()
Ми аз не правя секс и тая тема винаги ми се е струвала така далечна. Не, че не знам мн неща за нея или че не съм имала възможности. Точно вчера майка ми ми говори за секса и въпреки че и казах, че в момента сексът е последното нещо, за което мисля, тя ми каза, че е нормално и просто да и кажа като го направя.
Вие на хероин ли сте бе?
Майка ми като разбра ми даде ключовете от апартамента и ми каза като искам да правя "онова" да ходя там,а не да се крия по раскете![]()