.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: pls pomognete

Град
    stara zagora

pls pomognete

хора нуждая се от помощ ... ходя с едно момче а всъщност обичам предишния си приятел който още има чувства към мен .. плс дайте идеи как да зарежа гаджето без да го нараня много .. :S ;(

Мега фен
    напиши си заглавието на кирилица, че ще ти заключат темата
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

ми не съм мн опитна но му кажи истината не крий щом не го обичаш а обичаш др му го кажи направо да не се заблуждава гадно ще му е но няма начин

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Кажи му,че не искаш да го лъжеш,че го обичаш ,и че е най-добре да се разделите,защото нямаш чувства към него.

В крайна сметка каквото и да му кажеш ще го нараниш така че му кажи истината. :P
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Няма как да стане без да го нараниш .. направо му кажи, че не се получава и искаш да се разделите ...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Ако държи на теб и те обича, няма как да не го нараниш. Просто бъди честна, кажи му истинската причина поради, която искаш да се разделите
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    иЗ България
    И аз ще се присъединя към другите.Както казаха take_that i hilary_ ако те обича няма как да не го нараниш.Но е по - добре да скъсате по - скоро за да не го нараняваш много. Ако е с теб само заради играта и т.н режи го без да мислиш и отиди при твоята любов

Най-красивите дрехи се носят, за да бъдат съблечени!

България над ВСИЧКО !!

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Кажи му,че не искаш да го лъжеш,че го обичаш ,и че е най-добре да се разделите,защото нямаш чувства към него.

В крайна сметка каквото и да му кажеш ще го нараниш така че му кажи истината. :P
    +1

зарежи бившия. след като сте се разделили е имало причина. ще 'заобичаш' и новия

както казаха в горния пост за какво ти е бившия нали веднъж не се е получило за какво ще пробваш пак ?! Винаги щи имаш някакви чувства към него , но не трябва да се връщаш назад

Но ако си решила да скъсах новия не очаквай да останете приятели след това , но отиди и му кажи истината.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    казва6 му директно,4е оби4а6 бив6ия си и не може6 да го забрави6 и 4е иска6 да скъсате
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Кажи му че му е малък или не те задоволява и прочее...поне няма да е нож в гърба...само в лицето ще да е
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Със сигурност поне малко ще го заболи по какъв то и да е било начин,но колкото по скоро му кажеш толкова по добре,и не му казвай че е заради друго момче,защото тва ще го нарани повече,просто опитай се да го отблъскваш но не изведнъж,леко по леко и може би той ще се досети че има нещо,тогава му обясни как стоят нещата и че не може повече да бъдеш с него мисля че така ще е най,добре защото и аз преживях нещо подобно.

Кой не е изпадал в такава ситуация... Хиляди пъти ми се е налагало да скъсам с някого и никога не се е получавало както го искам. Все ми се сърди после момчето. Единствено мога да те посъветвам да не му казваш, че е заради друг за да не нараниш егото му. Просто му кажи, че не сте един за друг или че не чувстваш нещата. Все ще заболи
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Няма как да не го заболи, ако има чувства към теб. Най-добре му кажи истината, вярно ще го боли, но ако не му кажеш ще го боли още повече след като разбере истината сам или от друг човек... Спри да измъчваш себе си и приятеля си... няма смисъл

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Няма как да не го заболи, ако има чувства към теб. Най-добре му кажи истината, вярно ще го боли, но ако не му кажеш ще го боли още повече след като разбере истината сам или от друг човек... Спри да измъчваш себе си и приятеля си... няма смисъл
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Ох сори точно тук не мога многода помогна.Единственото което мога да те посъветвам е да не нараняваш гордостта му.

Re: pls pomognete

Цитирай Първоначално написано от wesinka
    хора нуждая се от помощ ... ходя с едно момче а всъщност обичам предишния си приятел който още има чувства към мен .. плс дайте идеи как да зарежа гаджето без да го нараня много .. :S ;(
    Защо си тръгнала с това момче като обичаш още бившия давате напразни надежди после се чудете как да се разделите без да наранявате еми няма такива филми ако има грешки извенете ама на 3-4 чашки съм със Здраве

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си