Здравйте.Изтеглих една от новите версии на скайп но не ми харесва нищо не мога да разбера много е объркано и си инсталирвам по старата и ми дава грешка че имало излязла по нова версия на скайп и всичко спира,иначе истрих тая по новата моля ви помогнете ми
*Грешен раздел!
Точка 1 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
По принцип ти пише, че има инсталирана по-нова версия и те пита дали искаш да инсталираш по-старата и даваш yes..
Първоначално написано от 3ff3k7a
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
на мен ми пише че има по-нова..и после грешка и не може да са инсталира старата![]()
![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Така е като искаме да бъдем Фешаааан
Еми не съм съгласен поради простата причина, че единствената функция на Добавяне/Премахване на програми е да стартира деинсталатора на програмата, играта или Виндовс компонента. Дали ще се изтрият регистрите или не зависи изцяло от това как е програмиран деинсталората. Ако не е направен да ги трие то ги оставя в паметта. В случая със Скайп след деинсталация от Добавяне/Премахване на програми оставя част от регистрите. Трябва да се премахнат ръчно за да можеш да инсталираш по-стара версия.
Ако не ми вярваш аз ти предлагам да пробваш вкъщи. Инсталирай най-новият Скайп, премахни го от "Добавяне/Премахване на програми " след което пробвай да инсталираш 3.х версия. После ела във форума излъжи, че по някакъв магически начин е станало и си прав. Няма да ти се сърдя само ние двамата ще си знаем кой е прав и кой крив. Другият път поне няма да пишеш такива глупости.
Първоначално написано от yahhooo
Само не разбрах, ква е връзката м/у новата версия на скайп и фешаните...
Първоначално написано от AnincetoSexy