.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 167

От какво се впечатляват момичетата

а?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    -държание
    -чувство за хумор
    -визия
    -интелект

Общо взето от много неща
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен
    от голями пениси
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    зависи от момичето .. някои гледат външността, пакетите .. задниците и тн ..
    други гледат характера, чувството за хумор, държанието към всички останали и тн ...

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Аз бих се впечатлила от интелигентно момче,защото в последно време такива не се срещат често... Бих се впечатлила и от момче с интересна професия и/или хоби.Впечатляват ме момчета с чувство за хумор.Не бих се впечатлила от момчета,които се правят на интересни - че имат много пари;че са много мускулести;че могат да пребият всеки;Такива момчета не ми харесват просто,защото това е всичко,което могат да покажат и се гордеят с нещо,което всеки е способен да постигне Интересни са ми момчета,които са тихи и скромни,защото всъщност те имат най-богат вътрешен свят.Пропуснах да кажа,че ме дразнят момчета,които имат коли и слагат някаква яка музика и я надуват,като че ли са най-великите

Повече от фен
    Аз се впечатлявам от добротата на едно момче.
    Важно е да бъдем добри.. Малко чисти и искрени хора останаха. Толкова е трудно да срещнеш добър човек..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    -държание
    -чувство за хумор
    -визия
    -интелект

Общо взето от много неща
    ем да и аз тва гледам
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

аве не вярвам да са дразнят от парите

обръщай им внимание и другото става от самосебе си ....ама не нещо да ги ласкаеш или такива работи щот нема те погледнат....просто се заинтересувай от тях самитее -от какво се интересуват и така нататък...хумур и добро поддържане на тялото е достатъчно

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    -държание
    -чувство за хумор
    -визия
    -интелект

е тва е
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    *външен вид.
    *чувство за хумор
    *чаровна усмивка
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Ми от какво се впечетлявам..много неща...значи примерно от хора дет готвят страхотно или от странни манджи. Също и от каскадьори..малии тия хора са жестоки..и танците..какви танци могат да се измислят! Впечетлявам се и от красивите неща..има хора с много вкус и така хубаво си обзавеждат апартаментите..абе изобщо от много неща!

Аз лично
    От външния вид - дори да не е мистър Бг, трябва да е чаровен
    От самооценката
    От визията и от положението
    Умните момчета са ми интересни, мога да науча много неща от тях
    Важно е да ме зачита, уважава и да ме кара да се чувствам добре с него. Всичко друго е вятър работа...тук го има, там не

Такова,което да знае как да ме задържи

Град
    varna
    тва е един мн мн сложен въпрос сигурен съм че ако питаш 2 мили квъдри билиона жени 6те получиш също толлкова различни мнения
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

asd

Незнам от какво се впечатляват ,но мога да кажа от какво трябва да се оглеждат. Смятам че не визията а интелекта на човек е важен .често се слуява някой да се прави на по тъп от колкот е . Целта е да откриеш човека зад колисите.Надявам се да има повече такива момичета.

1.Да е чаровен
    2.Да има голямо чувство за хумор
    3.Да е умничък
    4.Да е романтичен

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    1.Да е чаровен
    2.Да има голямо чувство за хумор
    3.Да е умничък
    4.Да е романтичен
    идеалното момче за мен

Аз лично се впечатлявам единствено от характера и косата
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Не съм "женско" ама ще се изкажа по въпроса.
    Незнам защо но си мисля че някои просто еи така хаотично,пишат без да ги впечатляват тези неща.А,и все пак ако до тук написаното е вярно на 90% ,значи поне са останали някои свястни моми.Понеже съм момче ще се изкажа по въпроса зададен на опъки.Та аз харесвам момичета,които да не са КУРВИ,да не са много разглезени,и да не казват "ауууууу колко е хубаво това,купи ми го" (то ако е едно ще е добре).Да обичат истински,да не ходят с теб,само защото си на някъкв профил в обществото (да речем примерно бащати е кмет).Да не ходят с теб само да се каже че си имат приятел,да са искрени,да се подържат,да има "фаца"....
    Да не ги е срам(смисъл такъв,да я е срам да ме целуне пред 3-ма човека)
    Да се държи на ниво,и поне да има от онова ценно сиво вещестно.да говори смислени неща,а не да хвърчи от тема на тема.Да не лъже,и да не е подмолна овца.
    Поздрави :P
    Огромен подпис!
    .; machoka :.

Основно-Чувство за хумор
    Не съм от най-веселите,ами от средните Обичам някой да ме разсмива

1 Пари
    2 Физически данни
    3 Чар/чувство за хумор

Голяма мъжка (а и не само) грешка е да са сковани от правила какви трябва да бъдат, как да се държат общественоугодно... Човек е толкова повече от това. В този смисъл ме впечатлява необременен от горните неща 1)човек и чак после 2)мъж, което не значи "отричам правилата", а "те не контролират живота ми и някъде може и да се засичаме с тях, а някъде не". А вече съвсем съвсем конкретно и слабостно се впечатлявам, когато ми хареса как танцуват. Хората често уж прекрасно полагат грижи за тялото си, но всъщност съвсем не го оставят да се подвижи естествено и на воля и са ужасно безпомощни извън заучените пози.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Shalala
    Не съм "женско" ама ще се изкажа по въпроса.
    Незнам защо но си мисля че някои просто еи така хаотично,пишат без да ги впечатляват тези неща.А,и все пак ако до тук написаното е вярно на 90% ,значи поне са останали някои свястни моми.Понеже съм момче ще се изкажа по въпроса зададен на опъки.Та аз харесвам момичета,които да не са к**ви,да не са много разглезени,и да не казват "ауууууу колко е хубаво това,купи ми го" (то ако е едно ще е добре).Да обичат истински,да не ходят с теб,само защото си на някъкв профил в обществото (да речем примерно бащати е кмет).Да не ходят с теб само да се каже че си имат приятел,да са искрени,да се подържат,да има "фаца"....
    Да не ги е срам(смисъл такъв,да я е срам да ме целуне пред 3-ма човека)
    Да се държи на ниво,и поне да има от онова ценно сиво вещестно.да говори смислени неща,а не да хвърчи от тема на тема.Да не лъже,и да не е подмолна овца.
    Поздрави :P
    май наистина са останали свясни мом4ета =D>
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

-добро държание
    -добра хигиена
    -визия
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си