.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 167
    Много се набляга на визията

Първо се впечатлявам от външността няма кфо да се лъжем...после характера - ако е мил,грижовен,заинтерисован просто ще е страхотен - мъж мечта,но тфа незначи че тряа да е някаф женствен напротив тряа да е нахакан,да знае какво иска и да знае как да си го получи..всичко друго си идва след тфа
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Еми като изключим елементарните неща, като хигиена, възпитание.. Лично аз държа на стила на обличане и чувството за хумор.. Ест, че гледам и тялото, и излъчването, както и самата визия, но не ги смятам за основата на всичко ..

Супер фен Аватара на vampirekiss
    да не е тип ''газарче''
    чувство за хумур
    да не го е срам да си признае грешките
    да не се държи с мен като със скъп,но бездушен предмет
    да не му пука от хорските приказки и клюки

сего по-повърхностно
    да има чаровна усмивка
    не държа да е красавец,но да не е и плашило
    от пръв поглед винаги ми се небидват очите на момчето.Не че нещо,но по очите може да се познае що за човек е.Като видя някой със злобарски хищен поглед вече си имам е9дно на ум.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Има много начини едно момче да ме впечатли, и това не винаги става от първия път, когато се срещнем. По отношение на външността за мен е важен чарът на човек - всеки има такъв и е просто въпрос на личен вкус или на "химия", както казват, дали някой ще ми се стори привлекателен и до каква степен. Най-силно впечатление ми правят момчета, които или ми изглеждат твърде срамежливи, или пък загадъчни и потайни - такива, до които е трудно да се приближиш и да ги опознаеш ти се струва като истинско приключение. Понякога обаче момчета, които на външност не ме впечатляват особено или дори никак, с течение на времето демонстрират черти на характера, които ме изненадват много приятно. Впечатляват ме хора с оптимистична нагласа към света, които се държат любезно и приятелски с останалите, не се изтъкват с постиженията си, и сякаш разпръскват доброта и весело настроение около себе си. Срамежливостта също често ме привлича като качество, както и интелигентността - нея може би я поставям на първо място. Нейната проява, към която никога не мога да остана равнодушна, е когато виждам, че някой човек има много знания в някаква област или пък има талант, който развива, и се бори за мечтите си - ето това наистина е впечатляващо!
    I don't care!

Цитирай Първоначално написано от Change
    Има много начини едно момче да ме впечатли, и това не винаги става от първия път, когато се срещнем. По отношение на външността за мен е важен чарът на човек - всеки има такъв и е просто въпрос на личен вкус или на "химия", както казват, дали някой ще ми се стори привлекателен и до каква степен. Най-силно впечатление ми правят момчета, които или ми изглеждат твърде срамежливи, или пък загадъчни и потайни - такива, до които е трудно да се приближиш и да ги опознаеш ти се струва като истинско приключение. Понякога обаче момчета, които на външност не ме впечатляват особено или дори никак, с течение на времето демонстрират черти на характера, които ме изненадват много приятно. Впечатляват ме хора с оптимистична нагласа към света, които се държат любезно и приятелски с останалите, не се изтъкват с постиженията си, и сякаш разпръскват доброта и весело настроение около себе си. Срамежливостта също често ме привлича като качество, както и интелигентността - нея може би я поставям на първо място. Нейната проява, към която никога не мога да остана равнодушна, е когато виждам, че някой човек има много знания в някаква област или пък има талант, който развива, и се бори за мечтите си - ето това наистина е впечатляващо!

Ех... къде са момичетата, които мислят така?

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Такова,което да знае как да ме задържи
    +1
    Me :
    http://www.album.bg/baby_b3_min3/

Уауууу.... до тук, почти всички казаха неща като-"чувство за хумор", "доброта", "качества на характера" и т.н...
    Уаууу!Ама те тука само непорочни, невинни, добродушни и прочее момичета се събрали бе?!Брей че съвпадение и голям късмет!
    Защо тогава 90% от лапетата тръгват с големия батко, просто щото е голям и е батко, пък има и кола, пък и работи и ще купува парцалки?
    Явно тука сте само от останалите 10 процента.Тези, които са тръгнали с момче, нищо че не работи, нищо че е наборче, нито че не е фитнес-олигофрен, а просто е печен по характер и добър по душа.
    Как става тоя номер, просто не знам.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Нека да го кажа така.... Ние се интересуваме от ВСИЧКО!!
    Колкото и да не ви се вярва се ни интересуват дори най-малките детайли И според мен най-важното е момчето да ме обича такава каквато съм Също важно е да изглежда, да с облича добре и обноските ( незнам защо всички се правят на добри и едва ли не Дева Мария- аз лично не бих целунала някого ако ме отблъсква)
    Да харесва ми момчето да е поне малко РОМАНТИЧНО. И ДА ТРЯБВА ДА Е ЧАРОВЕН! И да трябва да е забавно...
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

- отношвнието на момчетата към възрастните хора - важно е дали човек се държи с уважение към хората на преклонна възраст, тъй като ясно е, че на края всички ще стигнем дотам.
    - отношението към децата - ако един младеж намери общ език с някой малък сладур това ще ми направи добро впечатление.
    - дали има чувство за хумор и може ли да се смее на себе си. Самоиронията в умерени количества е добро качество.
    - има ли поне намек за някакви кавалерски умения.

ъм външен вид
    да се държи добре с момичето което харесва
    да не бъде много срамежливо
    и да имаме за какво да си говорим
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Супер фен
    Външност,характер .. отношението към мен.
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
    Аз бих се впечатлила от интелигентно момче,защото в последно време такива не се срещат често... Бих се впечатлила и от момче с интересна професия и/или хоби.Впечатляват ме момчета с чувство за хумор.Не бих се впечатлила от момчета,които се правят на интересни - че имат много пари;че са много мускулести;че могат да пребият всеки;Такива момчета не ми харесват просто,защото това е всичко,което могат да покажат и се гордеят с нещо,което всеки е способен да постигне Интересни са ми момчета,които са тихи и скромни,защото всъщност те имат най-богат вътрешен свят.Пропуснах да кажа,че ме дразнят момчета,които имат коли и слагат някаква яка музика и я надуват,като че ли са най-великите
    +1

Много трудно се впечатлявам, защото навсякъде е пълно с простаци и уникални идиоти.. Все по-малко свестни момчета останаха.. за съжаление..

характер
    усмивка

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Направо ми напълнихте душата с тия коментари аз почти се бях примирил ,че свестни момичета няма ,които търсят точно това у едно момче браво супер много ме зарадвахте мисля ,че повечето сте си изградили доста добър модел за момчето до вас жалко е ,че рядко се намират такива индивиди от "нашата раса" ,но все пак ги има.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    От пари и коли.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    От пари и коли.
    Да за съжаление. Повечето са така

Град
    Варна, България
    Ами за мен е най- важен характера ... да не е някъв надут и с прекалено самочувствие. Оттам нататък няма да е зле да има чувство за хумор. И също така да е общителен, внимателен и да е добър.
    И визията също ... някой симпатяга :P

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    от свестни момчета...!
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    -държание
    -чувство за хумор
    -визия
    -интелект

Общо взето от много неща
    то4но така е и при мене \/

Аз се впечатлявам като цяло от естествени момчета..
    А оттам вече :
    1.чувство за хумор
    2.самото му мислене и разбиране за някои неща
    3.държанието

иии не се сещам други

Град
    Там, където е сърцето...
    От държанието - да не се държи като селски бек. От хубавите думи и малките жестове, а не от големите подаръци и... всякакви други глупости.
    От чувството за хумор и от това да сте самите себе си...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Повече от фен
    На първо място - да знае как да оцелява.
    За това е нужен голям опит или интелект над средното ниво (ако става дума за младежи в гимназия или пресни зрелостници.
    Изключително много мразех факта,че на бившето ми гадже аз проучих как да кандидатства на различни места - какви изпити трябват,кои оценки,кои учебници;помогнах му да си намери квартира; помогнах му да се справи с всяко дребно нещо от живота му - независимо дали иска да купи нещо и не ще да си мръдне задника или е забъркал някоя каша.Е,аз се чувствам като негова майка,той ме пита защо не го обичам.Сори,брат..или по-точно сине.
    Та,да се справя сам.Няма лошо да потърсиш помощ,но след като си се опитал сам.Тряббва да можеш да осигуриш някакво спокойстиве на човека до себе си,независимо от какъв пол.

Интелект.
    Неписано правило в България е ,че не знанията,а оценките в училище имат значение.Да,лесно може да се установи кой човек има нещо в главата и кой - не.Но този,който пропилява шансовете си за сметка на мързела...хъх.Мързела изпива част от разума.и от там става лошо.
    Интелект не е равно на оценка,но добрата оценка дава шанс за добър университет и евентуално за добра работа.Не съм меркантилна,но бих искала приятелят/съпругът ми да има по-висока заплата от мен.Престиж,а и разкрива водещата роля на мъжа в семейството.

Амбиция и воля за завършване на нещата до край.
    Чувство за хумор.

И най-трудното - да имаме сходна ценностна система,за да си прощаваме грешките.

Друго няма.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Добре,я сега да ви видя като всички знаете да говорите наизуст,първо гледали интелекта,външния вид нямал значение,глупости според мен.В днешно време се гледа:

1.Външен вид.
    2.Колата
    3.Парите
    4.Нататък незнам,склонен съм да ви повярвам нататък...

Това е едно момче,той учи в престижен колеж,успеха му е отличен.Забавен е,може сам да се оправя в живота.Единствения му проблем е че е малко пълничък

Та въпроса ми е към момичатата,които споделиха че ги впечатляват точно тези работи-коя иска да му бъде съпруга и да се омъжи за него?

Голям фен Аватара на Aicken
    впечатляват ви

ГОЛФ ТРОЙКА
    МУСКУЛИ
    ЛАНЕЦ
    ПАРИ
    ДА СЕ МЛАТИ С ХОРАТА И ДА СЕ БИЕ КАТО БИЧЕ
    ДА Е ГРУБ И ПРОСТ
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си