.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 167
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    -държание
    -чувство за хумор
    -визия
    -интелект

Общо взето от много неща
    Да доуточня:
    -държание според ситуацията
    -наличие на чувство за хумор
    -хубава визия, която се поддържа
    -наличие на добър запас от интелект.

Како, нали това имаше впредвид

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Коли, мотори, пари, коли, мотори, пари, пари

Супер фен Аватара на katericArofl
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Това е едно момче,той учи в престижен колеж,успеха му е отличен.Забавен е,може сам да се оправя в живота.Единствения му проблем е че е малко пълничък

Та въпроса ми е към момичатата,които споделиха че ги впечатляват точно тези работи-коя иска да му бъде съпруга и да се омъжи за него?
    Той да не е единственият забавен и интелигентен човек на света, че задаваш въпроса така..

различни неща...зависи и от момчето x]
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Тоя дебелия на снимката вече не е дебел

Добре,я сега да ви видя като всички знаете да говорите наизуст,първо гледали интелекта,външния вид нямал значение,глупости според мен.В днешно време се гледа:

1.Външен вид.
    2.Колата
    3.Парите
    4.Нататък незнам,склонен съм да ви повярвам нататък...

Това е едно момче,той учи в престижен колеж,успеха му е отличен.Забавен е,може сам да се оправя в живота.Единствения му проблем е че е малко пълничък

Та въпроса ми е към момичатата,които споделиха че ги впечатляват точно тези работи-коя иска да му бъде съпруга и да се омъжи за него?
    Къде отиваш ти бе, човек?
    1.Ти ще тръгнеш ли с някоя, която е не просто непривлекателна, а грозна!? Това, че повечето момичета не споменават 'външността' като влечащ ги фактор не означава, че не е важно.... то си се подразбира.
    2.Кви са тия крайности от теб. Ако някоя каже, че за нея интелекта, характера и т.н. са по-важни, това означава, че би направила малък компромис с външността, а не че ще се хвърли на най-противния й, защото бил умен/забавен/мил....

Цитирай Първоначално написано от Nooby
    Добре,я сега да ви видя като всички знаете да говорите наизуст,първо гледали интелекта,външния вид нямал значение,глупости според мен.В днешно време се гледа:

1.Външен вид.
    2.Колата
    3.Парите

Къде отиваш ти бе, човек?
    1.Ти ще тръгнеш ли с някоя, която е не просто непривлекателна, а грозна!? Това, че повечето момичета не споменават 'външността' като влечащ ги фактор не означава, че не е важно.... то си се подразбира.
    2.Кви са тия крайности от теб. Ако някоя каже, че за нея интелекта, характера и т.н. са по-важни, това означава, че би направила малък компромис с външността, а не че ще се хвърли на най-противния й, защото бил умен/забавен/мил....
    +++1000000000

Пък и повечето от коментарите едното от основните неща е ВИЗИЯТА - било то споменато като външност,стил на обличане,поддържане,"да е симпатяга","чаровен" и т.н.
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Радко - брой колко рибки клъвнаха досега

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    -сходен характер-т.е. да може да се разбираме с човека..
    -Интелект-добре е да не е куха лейка,за да комуникираме нормално!
    -Чувството за хумор винаги е от полза..
    -визия-да е чаровен,не красив...има голяма разлика
    в общи линии е това....

Град
    pz city
    ако вярваме на това което пишат мацките лошите момчета вече не са на мода
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Външноста,Чувството за хумор,Наличието на някакъв интелект и др.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Радко - брой колко рибки клъвнаха досега
    Така е Така след малкото социологично проучване на предишната страница мога да направя следното заключение,ще подредя претенциите на жените към мъжете:

1.Външен вид.
    2.Колата
    3.Парите
    Вие сами си го казахте,дори едно момче да има изброените от вас качества,не бихте тръгнали с него ако не е красив.Така че не ми излизаите с тия клишета,и да ми казвате да не поставям въпроса така.Повтарям-в днешно време се гледа външния вид на първо място след това всичко друго.

Цитирай Първоначално написано от Nooby
    Еми точно това казвам и аз.Важна е външноста,момичетата точно това гледат-нямаш ли красива външност,ако ще да имаш всички най-красиви качества на света,няма да те харесат.

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    -държание
    -чувство за хумор
    -визия
    -интелект

Общо взето от много неща
    ем да и аз тва гледам

+1 Съвкупност от неща ...

Едно момче може да ме впечатли единствено ако е искренно и естестевно. Винаги са ме дразнели тея дето вървят се едно са богове и си мисля че така са инетересни и ни впечатляват ,ами напротив аз лично им се смея на такива наперени. Ако едно момче умее да ме разбира,ако се инетересува от мен и от това как се чуствам ..,ако е честен и искрен ще ме впечатли на 100 % .

Външен вид, култура, мислене, характер, амбиции, пари.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

нямат угаждане

то ние самите неможем да се разберем
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

не може някой да ти грабне внимнието изведнъж,общуваш всеки ден с дадени хора и те не спират да те изненадват не търся някой напомпан модел ,а по-скоро магнетично,лъчезарно момче.Всеки си има свое излъчване и ако човек се харесва,няма начин и другите да не го харесат. Обичам положително настроени,ведри хора,които не крият усмивката си и се смеят постоянно,въпреки че знаят,че смехът им е отвратителен Харесват ми хора,с които лесно се общува и могат да си говорят с теб на вякакви теми,да са открити,но и да оставят нещо потайно в себе си,за да ми е интересво.Възхищавам се на хора,които знаят какво искат,ценят времето прекарано с приятел,не забравят,че всяко зло е за добро и забелязват малките жестове. Искам някой,който не крие чувствата си,не носи маски и не отстъпва лесно Човек,който не се страхува да бъде себе си

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    За всяко момиче си е индивидуално.
    Мен лично ме впечатлява най-вече държанието и отношението спрямо мен
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

за някои момичета малко романтика не е излишна

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    От големи пишки .....

--------------------------------------------------------

трудно може да ме впечатли едно момче първо трябва да е поне малко интелигентен, а не някой дебил.. гледам и външния вид, чувството за хумор, харесвам хора, които ценят малките жестове и всеки един момент прекаран с любим човек..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Голям фен
    от селските тарикати. ихууу

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си