- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От какво се впечатляват момичетата
Да доуточня:Първоначално написано от 3oPuTy
-държание според ситуацията
-наличие на чувство за хумор
-хубава визия, която се поддържа
-наличие на добър запас от интелект.
Како, нали това имаше впредвид![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Той да не е единственият забавен и интелигентен човек на света, че задаваш въпроса така..Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
различни неща...зависи и от момчето x]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Къде отиваш ти бе, човек?Първоначално написано от Sh@d0w
1.Ти ще тръгнеш ли с някоя, която е не просто непривлекателна, а грозна!? Това, че повечето момичета не споменават 'външността' като влечащ ги фактор не означава, че не е важно.... то си се подразбира.
2.Кви са тия крайности от теб. Ако някоя каже, че за нея интелекта, характера и т.н. са по-важни, това означава, че би направила малък компромис с външността, а не че ще се хвърли на най-противния й, защото бил умен/забавен/мил....
+++1000000000Първоначално написано от Nooby
![]()
Пък и повечето от коментарите едното от основните неща е ВИЗИЯТА - било то споменато като външност,стил на обличане,поддържане,"да е симпатяга","чаровен" и т.н.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Радко - брой колко рибки клъвнаха досега![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
-сходен характер-т.е. да може да се разбираме с човека..
-Интелект-добре е да не е куха лейка,за да комуникираме нормално!
-Чувството за хумор винаги е от полза..
-визия-да е чаровен,не красив...има голяма разлика![]()
в общи линии е това....![]()
ако вярваме на това което пишат мацките лошите момчета вече не са на мода![]()
![]()
![]()
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Външноста,Чувството за хумор,Наличието на някакъв интелект и др.![]()
Така еПървоначално написано от valdesbg
Така след малкото социологично проучване на предишната страница мога да направя следното заключение,ще подредя претенциите на жените към мъжете:
Вие сами си го казахте,дори едно момче да има изброените от вас качества,не бихте тръгнали с него ако не е красив.Така че не ми излизаите с тия клишета,и да ми казвате да не поставям въпроса така.Повтарям-в днешно време се гледа външния вид на първо място след това всичко друго.1.Външен вид.
2.Колата
3.Парите
4.Нататък незнам,склонен съм да ви повярвам нататък...
Еми точно това казвам и аз.Важна е външноста,момичетата точно това гледат-нямаш ли красива външност,ако ще да имаш всички най-красиви качества на света,няма да те харесат.Първоначално написано от Nooby
Първоначално написано от soul1199
+1 Съвкупност от неща ...
Едно момче може да ме впечатли единствено ако е искренно и естестевно. Винаги са ме дразнели тея дето вървят се едно са богове и си мисля че така са инетересни и ни впечатляват ,ами напротив аз лично им се смея на такива наперени. Ако едно момче умее да ме разбира,ако се инетересува от мен и от това как се чуствам ..,ако е честен и искрен ще ме впечатли на 100 % .
Външен вид, култура, мислене, характер, амбиции, пари.![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
то ние самите неможем да се разберем![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
не може някой да ти грабне внимнието изведнъж,общуваш всеки ден с дадени хора и те не спират да те изненадватне търся някой напомпан модел ,а по-скоро магнетично,лъчезарно момче.Всеки си има свое излъчване и ако човек се харесва,няма начин и другите да не го харесат. Обичам положително настроени,ведри хора,които не крият усмивката си и се смеят постоянно,въпреки че знаят,че смехът им е отвратителен
Харесват ми хора,с които лесно се общува и могат да си говорят с теб на вякакви теми,да са открити,но и да оставят нещо потайно в себе си,за да ми е интересво.Възхищавам се на хора,които знаят какво искат,ценят времето прекарано с приятел,не забравят,че всяко зло е за добро и забелязват малките жестове. Искам някой,който не крие чувствата си,не носи маски и не отстъпва лесно
Човек,който не се страхува да бъде себе си
За всяко момиче си е индивидуално.
Мен лично ме впечатлява най-вече държанието и отношението спрямо мен![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
за някои момичета малко романтика не е излишна![]()
От големи пишки .....
--------------------------------------------------------
трудно може да ме впечатли едно момчепърво трябва да е поне малко интелигентен, а не някой дебил.. гледам и външния вид, чувството за хумор, харесвам хора, които ценят малките жестове и всеки един момент прекаран с любим човек..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
от селските тарикати. ихууу