- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От какво се впечатляват момичетата
Ах..Исках да напиша нещо по въпроса,но сега няма да звучи искрено и реално. Мацки,просто се надявам с тези неща които казвате да не лъжете себе си. Това би било жалко. Аз иначе ви вярвам.
Невинни до доказване на противното все пак![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
От това колко ключа имаш на ключодържателя си и за къде са и от това колко ти тежат джобовете![]()
![]()
![]()
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
аз лично не искам първият хубавец,а момче , което ме разбира, обича , би направил всичко за мен, да си споделям всичко с него,да си прекарваме чудесно, в трудни моменти да се подкрепяме. Аз вече си намерих такова момче. Пожелавам ви и вие да имате този късмет .![]()
![]()
Аз пък не съм впечатлителна... Като кон с капаци съм. Докато не ме удариш по челото - не виждам![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
От искреност. Не от това да не лъжат...а просто да са себе си и да не се правят на интересни,за да впечатлят някой...
Имам гания навик да знам кога ме лъжат и кога някой е фалшив. Хубу,това за лъжата да го оставим настрана...ама не обичам да ми се правят на интересни и горделиви и да се фукат с нещо.
Абе един човек трябва мноого "да се постарае",за да ме впечатли. (В кавички,понеже не искам да се старае.) Абе,който ме разбрал - разбрал.
П.П Много ми се пие "кафе" Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
като гледам само свестни мацки тука, ма не вярвам нито на 1 дума от това. суровата реалност е че всяка гледа как се обличаш,как изглеждаш и колко пари имаш. въпреки че мисля че имам всички тези качества и не се славя с много овръзки, според мен е важно да не гледате държанието на едно момче в компания, а да се видите насаме и да разберете какъв е всъщност. аз например съм мн различен когато съм насаме с момиче и когато има други хора наоколо. смело мога да кажа че съм забавен,чаровен,интелигент ен и се обличам добре, но няма момичета на опажка да чакат така и не знам защо,така че не бъдете лицемерки и си признайте,че обичате дърти батковци. бтв съм на 17
Сантиметри !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Колко ти трябват?Първоначално написано от Priceless
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
- чар
- поведение
![]()
![]()
брей аз съм бил перфектното момче за тебеПървоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
![]()
Първоначално написано от Say It Right
коли, телефони, пари и такива битови неща.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Може ли с едно цвете да те ударя за да видишПървоначално написано от LadyDi
![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
+1 .Първоначално написано от 3oPuTy
па може и един хубав парфюм![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Даммм,естественоПървоначално написано от valdesbg
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
никой не си признава за колите и парите, ах колко сте доунии
Зор заман.Първоначално написано от pwnage
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Направо са Отровни.Първоначално написано от tuzaro
тая вечер нема ли спам тема?Първоначално написано от w0sh
Мързи ме.
Снощи бая Баварска медовина обля нашите усти.
Че и ракия имаше.
мене вече няколко пъти ме предопредиха да се ориентирам към кофата майна...
Там са отрепки и полу-човеци синове на ахмед и цар киро.