- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От какво се впечатляват момичетата
.........
Глупавите от Многоооо Пари
Другите от правилно държание и мили жестове
![]()
Обичам момчето да ми прави комплименти . . . така ме кара да политам до седмото небе . . особено ако говори за очите или усмивката ми ..![]()
![]()
Така и аз не съм момиче, но мисля че мога да се изкажа по въпроса. Тъй като съм имал много контакти с момичета, знам че всички обичат да им се правят подаръци, но има такива който ценят малките неща и такива който не ценят големите. До тук изчетох всичко и видях, че всички говорите за чувство за хумор и доброта. Е добре явно в този форум са се събрали всички нормални и земни момичета.
Поздрави
се 1 им пука![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
От момчета кoито не задавт такива въпроси.Нищо лично брат,просто момичетата харесват момчета които знаят какво могат да дадат и какво искат![]()
Зависи от момичето. Някои се впечатляват от поведение, добра външност. Други от чувство за хумор. Трети от финансови възможности.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Няк0й си мислят, че кат0 се държат д0бре - т0ва е д0статъчн0,.. е да ама не.. малк0 м0мичета биха се впечатлили САМ0 0т държаниет0.. и да забравят за външния вид.... всяк0 м0миче 0бича нейн0т0 м0мче да си е ... нак0нтен0 така да кажем а не да х0ди кат0 кл0шар.. и къпанет0 му да е 1 път в месеца..
![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
От гърди, гръб, бицепси, трицепси, предмишници, рамене, задник, коса, прическа, шапка, очи, уши, вежди, поглед, изражение, устни, челюст, мустак, брада, плитки, ланци, огърлици, верижки, каишки, тениски, потници, костюми, вратовръзки, пуловери, ризи, суичъри, мантии, роби, наметала, елечета, колани, пояси, връзки, ластици, тиранти, панталони, къси гащи, боксерки, прашки, слипове, косми, лачени обувки, маратонки, кецове, ботуши, кубинки, свеж дъх, маркови презервативи, чепици, сандали, джапанки, коли, къщи в Лос Анджелис, цигари, пури, трева, хашиш, наргилета, Чък Норис, широки ръкави, магия, сериали, вакса, амнорексици, емота, Рики Мартин, дълбоки гласове, кредитни карти, пари и големи пениси.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
от мен![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
На първо място е уникалността - нещо, което авторът и читателите на темата от мъжки пол очевидно не притежават.Иначе никога нямаше да зададат въпроса.![]()
all day... all night... what the fuck?!
къде се губиш млад падуан?Първоначално написано от ScarletBite
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Търся изворът на силата.Първоначално написано от haritov
От самочувствие! Колкото по-голямо самочувствие имаш, толкова по-лесно ще сваляш жени ;]
Без покритие?Първоначално написано от fc
![]()
по-тъпите се хващатПървоначално написано от ScarletBite
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Към тъпите и лесните ли се целите?Първоначално написано от fenastz
![]()
тъпи момичета тъпи момчета...Първоначално написано от fenastz
впечатляват се от голф тройка с мп тройка, мечтата на всеки селянин.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Каквото и да гледат, както и да се държиш, ако не те харесва няма никакво значение![]()
А има и такива където се отварят не с ключ, ами с пинкод на кредитна карта..
Представи си следното:Първоначално написано от ScarletBite
Ти си в дискотека, на дансинга има супер яка мацка, но танцува сама. Първи при нея отива, момчето със слаб език на тялото, изглежда несигурен и е ясно, кой е наградата. Естествено тя му бие шута. Втори човек се приближава към нея, изправен със силен език на тялото, със самочувствие и започва да танцува с нея! На него не му е нужно разрешение да танцува с нея, просто го прави!
От кого бихте се впечатлили повече момичета? От не сигурното момче или от мъжа на кого не му е нужно разрешение да танцува с вас, а просто го прави!
От Dj-я, който ми пуска поздрави..Първоначално написано от fc
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!
И аз съм тръгнал на деца да обеснявамПървоначално написано от huksy
![]()
Хм... явно бъркаш самоувереност и самочувствие.Първоначално написано от fc
![]()
За танца не мога да кажа, зависи от излъчването и т.н. - но принципно втория, да.
Не съм дете..Първоначално написано от fc
Разбирам какво искаш да кажеш.. постът беше ироничен..
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!