.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 167 от общо 167
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от fc
    От самочувствие! Колкото по-голямо самочувствие имаш, толкова по-лесно ще сваляш жени ;]
    Без покритие?
    Представи си следното:
    Ти си в дискотека, на дансинга има супер яка мацка, но танцува сама. Първи при нея отива, момчето със слаб език на тялото, изглежда несигурен и е ясно, кой е наградата. Естествено тя му бие шута. Втори човек се приближава към нея, изправен със силен език на тялото, със самочувствие и започва да танцува с нея! На него не му е нужно разрешение да танцува с нея, просто го прави!
    От кого бихте се впечатлили повече момичета? Не сигурното момче или мъжа на кого не му е нужно разрешение да танцува с вас, а просто го прави!
    Хм... явно бъркаш самоувереност и самочувствие.
    За танца не мога да кажа, зависи от излъчването и т.н. - но принципно втория, да.
    липса на самоувереност= липса на самочувствие

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Не винаги.И двете трябва да присъстват в характера на едно момче, защото иначе става блудкаво.Но не са най-основното, нито пък са достатъчни, за да привлекат дадено момиче.
    all day... all night... what the fuck?!

Не винаги.И двете трябва да присъстват в характера на едно момче, защото иначе става блудкаво.Но не са най-основното, нито пък са достатъчни, за да привлекат дадено момиче.
    ХААХАХХАХАхХАХХАХАХХХАхах ХАХАХА
    Това е моя отговор

о0 аз лично търся някое романтично момче което знае как да оценява дори малките жестове ии да ви кажа рядкост са .. вече почти всички момчета се държат неебателно ии вече те се правят на недостъпни аз нямам някакви особенни критерии за момчета .. ако е естествен,неподправен... мил ... и чаровен тогава ще ми хареса (да да аз нямах критерии не )
    (За тези, който не знаят Любовта е изградена от Доверие.)

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Това е моя отговор
    Според теб проявите на високо самочувствие, като например популярната "мутренска" походка, нахаканите жестове с бавни движения и онзи особено противен мазен поглед "шъ тъ скъсам", са достатъчни, за да се превърнеш в магнит за момичетата, така ли?Сега и аз се смея
    all day... all night... what the fuck?!

Повече от фен Аватара на razores
    Тая тема само потвърждава сегашните ми впечатления

На първо място да е интелигентен, да умее да говори изразително и изискано, да не използва разнии фразички от типа на 'ти си секси кучка', 'ше те клатя' и т.н.. да бъде нежен, тактичен.
    Да ме глези многооо
    Външният вид не е толкова важен, съответно нямам особени критерии по отношение на цвят на косата, очите и т.н. Стига само момчето да има някакъв загадъчен чар Иии да не е нито метъл, нито рапър, нито фешън...
    Да бъде стилен, но не и изправен с преса за коса или с 1281920819 тона фон дьо тен.

Ох, хич нямам притенции...

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Хубав с добри маниери да не е някакъв див селянин, сладък с хубави очи, сладка усмивка, добре обличащ се. Да се държи мило но и да е момче с характер т.e да отстоява позицията си. Да ме кара да се смея и да не си глътва граматиката когато говори с момичета. Но понякога срамежливите са ми много сладки.. зависи.
    P.S ShawnMac*
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Хубав с добри маниери да не е някакъв див селянин, сладък с хубави очи, сладка усмивка, добре обличащ се. Да се държи мило но и да е момче с характер т.e да отстоява позицията си. Да ме кара да се смея и да не си глътва граматиката когато говори с момичета. Но понякога срамежливите са ми много сладки.. зависи.
    P.S ShawnMac*
    Нали знаеш , че съм срамежлив

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от ShawnMac
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    P.S ShawnMac*
    Нали знаеш , че съм срамежлив
    Знам бе май бой
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

на мен ми стига да е някой,който изглежда прили4но ,знае какво иска и как да го полу4и и да се разбираме,да ни е забавно заедно
    I can't stop myself from loving you <3

Това е малко относително и относно темата за момчетата, защото аз примерно ако харесам някое момиче, то ако няма някои от моети "критерии" не значи, че ще я оставя... То вътрешно си идва.

Това е малко относително и относно темата за момчетата, защото аз примерно ако харесам някое момиче, то ако няма някои от моите
    "критерии" не значи, че ще я оставя... То вътрешно си идва.

Град
    В сърцата на хората.
    Нямам думи , от много МНОГО работи, само не от това което трябва

По-принцип главно от държанието по-нататък други работи.

Мен пък не ме впечатляват идеалните излъскани образи ,които описвате повечето Харесвам спокойни и тайнствени момчета ,които са наясно с недосатъците си . А първото впечатление винаги е външният вид ,нека да не се лъжем Това съвсем не означава ,е момчето трябва да е фотомодел - за всеки влак си има пътници ,нито пък означава ,че второто впечатление докато го опознаваш(характер,чувство за хумор) не може да замести първото-напротив Интересни са ми хората ,които умствено са на едно ниво с мен ,а дории по-умни - другото е празна работа. Ако няма за какво да си говориш с един човек

Това е моя отговор
    Според теб проявите на високо самочувствие, като например популярната "мутренска" походка, нахаканите жестове с бавни движения и онзи особено противен мазен поглед "шъ тъ скъсам", са достатъчни, за да се превърнеш в магнит за момичетата, така ли?Сега и аз се смея
    Май трябва да те светна нещо. Тези действия за който говориш не са проява на високо самочувствие. Това е селска и просташка проява! Нищо общо няма с това което говоря. Не е нужно да се перчиш, за да показваш самочувствие!

Моето момиче не се впечатлява от нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си