- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От какво се впечатляват момичетата
липса на самоувереност= липса на самочувствиеПървоначално написано от ScarletBite
Не винаги.И двете трябва да присъстват в характера на едно момче, защото иначе става блудкаво.Но не са най-основното, нито пък са достатъчни, за да привлекат дадено момиче.Първоначално написано от fc
![]()
all day... all night... what the fuck?!
ХААХАХХАХАхХАХХАХАХХХАхах ХАХАХАПървоначално написано от ScarletBite
Това е моя отговор![]()
о0 аз лично търся някое романтично момче което знае как да оценява дори малките жестове![]()
ии да ви кажа рядкост са .. вече почти всички момчета се държат неебателно ии вече те се правят на недостъпни
аз нямам някакви особенни критерии за момчета .. ако е естествен,неподправен... мил ... и чаровен тогава ще ми хареса
(да да аз нямах критерии не
)
(За тези, който не знаят Любовта е изградена от Доверие.)
Според теб проявите на високо самочувствие, като например популярната "мутренска" походка, нахаканите жестове с бавни движения и онзи особено противен мазен поглед "шъ тъ скъсам", са достатъчни, за да се превърнеш в магнит за момичетата, така ли?Сега и аз се смеяПървоначално написано от fc
![]()
all day... all night... what the fuck?!
На първо място да е интелигентен, да умее да говори изразително и изискано, да не използва разнии фразички от типа на 'ти си секси кучка', 'ше те клатя' и т.н..да бъде нежен, тактичен.
![]()
Да ме глези многооо![]()
Външният вид не е толкова важен, съответно нямам особени критерии по отношение на цвят на косата, очите и т.н. Стига само момчето да има някакъв загадъчен чарИии да не е нито метъл, нито рапър, нито фешън...
Да бъде стилен, но не и изправен с преса за коса или с 1281920819 тона фон дьо тен.![]()
Ох, хич нямам притенции...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хубав с добри маниери да не е някакъв див селянин, сладък с хубави очи, сладка усмивка, добре обличащ се. Да се държи мило но и да е момче с характер т.e да отстоява позицията си. Да ме кара да се смея и да не си глътва граматиката когато говори с момичета. Но понякога срамежливите са ми много сладки.. зависи.
P.S ShawnMac*![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Знам бе май бойПървоначално написано от ShawnMac
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
на мен ми стига да е някой,който изглежда прили4но ,знае какво иска и как да го полу4и и да се разбираме,да ни е забавно заедно
I can't stop myself from loving you <3
Това е малко относително и относно темата за момчетата, защото аз примерно ако харесам някое момиче, то ако няма някои от моети "критерии" не значи, че ще я оставя... То вътрешно си идва.
Това е малко относително и относно темата за момчетата, защото аз примерно ако харесам някое момиче, то ако няма някои от моите
"критерии" не значи, че ще я оставя... То вътрешно си идва.
Нямам думи , от много МНОГО работи, само не от това което трябва![]()
По-принцип главно от държанието по-нататък други работи.
Мен пък не ме впечатляват идеалните излъскани образи ,които описвате повечетоХаресвам спокойни и тайнствени момчета ,които са наясно с недосатъците си . А първото впечатление винаги е външният вид ,нека да не се лъжем
Това съвсем не означава ,е момчето трябва да е фотомодел - за всеки влак си има пътници ,нито пък означава ,че второто впечатление докато го опознаваш(характер,чувство за хумор) не може да замести първото-напротив
Интересни са ми хората ,които умствено са на едно ниво с мен ,а дории по-умни - другото е празна работа. Ако няма за какво да си говориш с един човек
![]()
Май трябва да те светна нещо. Тези действия за който говориш не са проява на високо самочувствие. Това е селска и просташка проява! Нищо общо няма с това което говоря. Не е нужно да се перчиш, за да показваш самочувствие!Първоначално написано от ScarletBite