.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Мега фен Аватара на t0d1t0

1 бърз въпрос...

ам 1 бързо въпросче Значи приятелката ми беше девствена , бяхме на екскурзия и предните 2 дена я поболяваше корема , виеше и се свят ... Все пак по цял ден пътувахме , но нищо кой знае какво. Та направихме го вечерта , понеделник беше. Болеше я , имаше малко кръв ... Нормалното Та в сряда и дойде ... 10 дена по-рано , разбирам да закъснее нещо , ама ... Та да попитам , да не съм направил нещо , някаква болест

А и да допълня , до сега е нямала проблеми с цикъла, може малко да позакъснее , но нормалното и не я е боляло никога корема , главата и т.н. когато и идва

Приятел и при мен беше така ... и мойта беше детствена ... направихме го и след няколко дни и дойде .. а тъкмо и беше минало ... просто си се справил добре и си и предизвикъл цикъла ... ,но ще и мине споко

със сигурност може да си напраил нещо ... никви тестове .. отидете на лекар. А ПРЕЗЕРВАТИВ ?? на колко сте ?

ми на 17 съм ама ... на приателката ми и нямаше нищо .. и аз се бях шашнал супер много ... и я накарах да си земе тестове направи ги,но се видя че е нямало нищо просто болката е от скъсаната ципа ... четох и в нета ... сично направих такаче да не се притеснява а приателката ми и тя е на 17 такаче спокойно

хххх , не че много се притеснявам , сигурен съм в момичето и в мен Ама просто и аз се бях шашнал А бе ще чакам сега да и мине , че да и се порадвам като хората

Боли ме да го кажа повече отколкото ще те боли тебе, но изследванията на които подложих приятелката ти снощи ме изумиха
    , станах свидетел на "чудо на медицината". Ти си разболял приятелката си от СПИН, цифилис, трипер, горонея, хламиди и срамни въшки едновременно . Остават и приблизително 5 дена, 6 часа, 34 мин и 12 секунди живот (не мога да кажа с точност).

Не казвай на приятелката си това, което съм ти казал .Помогни и да изживее щастливо безсмисленият й и без това остатък от живота.
    Винаги очаквай неочакваното!

хахахаха много смешно човече , голям комик си Айде локвайте темата , че обикновено аз се подигравам на хората

Град
    :P In the hell

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от VforVendeta
    Боли ме да го кажа повече отколкото ще те боли тебе, но изследванията на които подложих приятелката ти снощи ме изумиха
    , станах свидетел на "чудо на медицината". Ти си разболял приятелката си от СПИН, цифилис, трипер, горонея, хламиди и срамни въшки едновременно . Остават и приблизително 5 дена, 6 часа, 34 мин и 12 секунди живот (не мога да кажа с точност).

Не казвай на приятелката си това, което съм ти казал .Помогни и да изживее щастливо безсмисленият й и без това остатък от живота.
    хаха Цифилис Но иначе съм съгласна да.. опасенията ми са големи за тфойта мадама
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

ми ко , гледай какъв хубав доктор си намерила

ПП Значи някой път някой като не знае нещо ... Кофти се получава , шега не бива

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Да,болест си направил.... WTF?!Абе хора,НИЩО МУ НЯМА НА МОМИЧЕТО!Може нещо на тая екскурзия да е настинала и затова да и е било лошо,а и може просто цикъла и да е подранил.И това,че е било за първи път също може да го е предизвикало,и при мен беше така.Айде мислете,после поствайте безумни теми.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

сори , просто така го бях написал , знам , че не е болест , ама ... Просто за 1ви път ми се случва такова нещо ... При старата приятелка , нито болки , нито кръв , нищо , а тук
    Айде модераторите да махат темата

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Сичко е ток понякога цикъла си прави квот си иска...чакай да зараства и давай смело
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

г

бре
    ОБИЧАМ ТЕ

[quote="Rayzak" просто си се справил добре и си и предизвикъл цикъла ... [/quote]

Тази глупост пък откъде я измисли ?!
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Я стига сте се филмирали.. Нормално е след първия път да й дойде по-късно или по-рано.. Нищо му няма на момичето.

П.П. Да, това с предизвикването на цикъла бешеееее..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Цитирай Първоначално написано от Quasar
    Сичко е ток понякога цикъла си прави квот си иска...чакай да зараства и давай смело
    +

Супер фен Аватара на pinki
    Нормално е спокойно
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    kurvi
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    хххх , не че много се притеснявам , сигурен съм в момичето и в мен Ама просто и аз се бях шашнал А бе ще чакам сега да и мине , че да и се порадвам като хората
    Сигурен си в кое по-точно? Може би си сигурен,че тя те хаерсва и че ти нея или пък заедно сте ходили на изследвания?
    As S1m
    KuRwA

Миии , че ме обича Сигурен , че е чиста , къпала се е А и като почнете с тези изследвания и работи ... Всмисъл , че не сме имали други партньори, че поддържаме добра хигиена и така нататък , че няма смисъл да се притеснявам за такива работи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си