- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вече 2 години без секс!!
Първоначално написано от kar4i4
меко казано![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
изчетох го да ... нямам думиПървоначално написано от mOBSCENE
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Аз съм на 15 и от както съм се родил несъм правил секс ама несе оплаквам живея си живота![]()
![]()
купи си секс
Нали знаеш. "Който търси , рано или късно намира"Не се отчайвай толкова
![]()
Станислава
канадски възел (бесило)
Kolepe az sam ve4e 20 godini taka какво да кажа...Първоначално написано от kar4i4
според мен бъди по самоуверен! Научи се да се харесваш такъв какъвто си тогава и другите ще те харесват...Самочувствието е голяма работа!![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Ами според мен самочувствието на макс, да говориш свободно с момичетата като стане въпрос за секса, а не да се запъваш и червиш като надрусан... ама пак самочувствието е най-важно според мен.![]()
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”
ще намериш п0дходящ0то момиче сигурна съм сам0 п0чакай...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Така е. Освен това май-много си се отчаял, а жените ги усещат тези работи...Първоначално написано от monincetyyy
![]()
уау![]()
![]()
![]()
аз не мога да издържа 1 седмица пък каму ли 2 години!
![]()
Има и такива моменти,промени тактиката си кам тях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нещо се отчаях още повече днес го направих една позната ми пусна и се почувствах неспособен защото и признах за проблема си и сега ме глозга факта че май ми пусна от съжаление
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не ги лъжеш както трябва жените, тва ти е проблема
+1 :PПървоначално написано от Ufff
Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!